facebook

Hunaja Hieronta

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen

Hunajahieronta on tehokas ja miellyttävä tapa hoitaa ihoa sekä edistää kehon hyvinvointia.

Tämä ikivanha hoitomenetelmä on peräisin Tiibetistä, missä sitä on harjoitettu jo satojen vuosien ajan. Hunajahieronnan avulla iho kuoritaan hellävaraisesti ja samalla kuona-aineet poistuvat kehosta.

Hoito auttaa myös vähentämään selluliittia sekä lisäämään aineenvaihduntaa.Hunajahieronta sopii kaikille sukupuolesta riippumatta. Sen hyödyt ulottuvat iholta syvemmälle kehoon, edistäen terveyttä ja hyvinvointia kokonaisvaltaisesti.

Hunaja valitaan hoitoon huolella, ja sen ravinteet ja luonnolliset ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen ainesosan hierontaan. Hunajahieronta tarjoaa ainutlaatuisen hoitokokemuksen, joka ravitsee kehoa ja jättää ihon pehmeäksi ja hehkuvaksi.Hunajahieronnan etuihin kuuluu sen monipuolisuus ja soveltuvuus kaikille ihotyypeille. Hunaja ravitsee ihoa syvältä, kosteuttaen sitä samalla tehokkaasti.

Hierontaliikkeet aktivoivat verenkiertoa ja lymfakiertoa, jolloin kuona-aineet poistuvat kehosta tehokkaasti. Samalla hunajahieronta auttaa vähentämään selluliittia ja kiinteyttämään ihoa.

Hunajahieronnan aikana tunnet miten keho rentoutuu ja mieli rauhoittuu. Hoidon aikana käytetään lempeitä ja pyöriviä liikkeitä, jotka edistävät kehon energiavirtaa. Hunaja itsessään on myös tunnettu luonnollisista antimikrobisista ja antioksidanttisista ominaisuuksistaan, joten se auttaa myös suojaamaan ihoa haitallisilta ulkoisilta tekijöiltä.

Hunajahieronta tarjoaa ainutlaatuisen hoitokokemuksen, joka ravitsee kehoa ja mieltä. Se on erinomainen tapa hemmotella itseään ja samalla edistää terveyttä ja hyvinvointia. Hunajahieronta sopii kaikille, jotka haluavat kokea luonnollisen ja tehokkaan tavan hoitaa ihoaan ja rentoutua syvällisesti.

Tämä tarjous sisältää:
  • Hunaja hieronta

Tärkeää:

Varauksen peruutus 24 tuntia ennen varauksen alkamista.

Tietoa elämyksestä
Osoite: Kääntöpiiri 2 A 21 Espoo
Kesto: 1 tunti
Henkilöt: 1
Pukeutuminen: Ei pukukoodia
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: Koko vuoden
Hoitotyyppi: Koko keho
Maa: Suomi
Suomen alue: Uusimaa
Kaupungit Suomessa: Espoo
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset

60,00 €

  • Rekisteröityneet jäsenet saavat pisteitä: +60

Lisäedut:

  • Lahja on voimassa 12 kuukautta
  • Ilmainen toimitus!
  • 365 päivän vaihtotakuu!
  • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Beauty Wave
0407724766, senta.selli@gmail.com
Beauty Wave Google 4 / (6)
Kommentit