facebook

Yksityinen ravintorikkaan vegaaniruoan kokkauskurssi (3-5 HENKILÖÄ) ilman raaka-aineita

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen

Haaveileeko läheisesi terveyttä edistävästä, ravintorikkaasta ja energisoivasta vegaanisesta ruokavaliosta, mutta ei tiedä mistä aloittaisi?

Lettuce Daten kokkikurssilla valmistetaan ravintorikasta ja vihreitä arvoja tukevaa vegaanista, gluteenitonta ja ilman valkoista sokeria olevaa terveellistä ruokaa. Sesonkiin pohjautuvat ruoat muodostuvat raaka-aineista, jotka ovat lähes poikkeuksetta luomua ja/tai suomalaista alkuperää. Kurssilla oppilas saa lisäksi hyödyllistä tietoa terveyttä edistävistä ruoista ja raaka-aineista, jotka inspiroivat terveellisiin elämäntapamuutoksiin.

Kenelle kokemus soveltuu?
Kurssi sopii kaikille terveellisestä ja ravintorikkaasta ruoasta ja elämäntavasta kiinnostuneille.

Tämä tarjous sisältää:
 • Kurssi kestää 3h;
 • Hintaan kuuluu 3-5 henkilön osallistuminen kurssille;
 • Lahjan saaja voi valita, haluaako valmistaa brunssi- tai illallisteemaan pohjautuvia ruoka-annoksia (yksi teema per kurssi). Valmistettava teeman mukainen menu koostuu neljästä erilaisesta ruoka-annoksesta;
 • Menuvaihtoehdot lähetetään osallistujille sen yhteydessä, kun kokkikurssin ajankohta varataan kalenteriin;
 • Kurssi järjestetään osallistujan omassa kodissa Espoon, Helsingin, Kauniaisten tai Vantaan seudulla. Mukana tuodaan kaikki raaka-aineet sekä tarvittavat ruoanvalmistuslaitteet;
 • Kurssin osallistujat hankkivat kaikki tarvittavat raaka-aineet itse Lettuce Daten antaman ostoslistan mukaan;
 • Kurssin kieli on suomi, ruotsi tai englanti;

Tärkeää:

Varauksen peruutus viimeistään 14 vuorokautta ennen varausta.

Tietoa elämyksestä
Osoite: Kurssi järjestetään osallistujan omassa kodissa Espoon, Helsingin, Kauniaisten, tai Vantaan seudulla.
Kesto: 3 tuntia
Henkilöt: 3-5
Pukeutuminen: Oma esiliina
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: Koko vuoden
Maa: Suomi
Suomen alue: Uusimaa
Kaupungit Suomessa: Helsinki, Vantaa, Espoo
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset

319,00 €

 • Rekisteröityneet jäsenet saavat pisteitä: +319

Lisäedut:

 • Lahja on voimassa 12 kuukautta
 • Ilmainen toimitus!
 • 365 päivän vaihtotakuu!
 • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Lettuce Date
050 5945228 / info@lettucedate.fi
Google 4.1 / (1600)
 • Hintalaatusuhde on aika hyvä. Ruoka oli tosi hyvää ja se tuli nopeasti valmiiksi. Sisustus on todella kiva, rento, tunnelmallinen, avara ja omalaatuinen. Salaattipöytä monipuolinen ja laadukas. Salaatinkastike oli kyllä todella pahaa, mutta ei se haittaa. Keitto oli ok, ei mitään ihmeellistä. Otin paahdettua lohta. Annos oli ehkä paras kala-annos mitä olen ikinä syönyt. Aivan täydellistä. Kastike oli täyteläistä ja kivan sitruunaista. Annos oli pleitattu hienosti.
 • Hurmaava paikka keskustan ytimessä. Lounaspaikkana myös ykkönen, sillä runsaat annokset ja runsas salaattipöytä, keitto ja kahvi/tee sisältyy hintaan. Helppo siis saapua mihin aikaan tahansa, yksin tai seurueella nauttimaan lounasta, tapaksia tai lasillisen viiniä. Lapsiystävällinen paikka. Suosittelen! ❤️
 • Todella viihtyisä paikka, kun olimme porukalla perjantai iltana. Paljon istumapaikkoja ja myös porukkaa, mutta löysimme hyvin paikat missä istuskella. Paljon ruoka ja juoma vaihtoehtoja. Palvelu pelasi kummassakin pisteessä todella nopeasti ja tätä myöten pääsi nopeasti nauttimaan. Musiikki melko kovalla, mutta se varmaakin kuuluu asiaan.
 • Helppo afterwork paikka, josta löytyy kullekin jotain. Valitettavasti pitsat olivat tällä kertaa hieman mauttomia, mutta yleensä ruuat ovat olleet oikein hyviä. Hälinä paikassa on kova, ja ensikertalaisia voi hämmentää, mistä pitää tilata. Sopii kuitenkin niin isoon kuin pienempään nälkään.
 • Paikan palvelu ja tunnelma ovat erinomaiset, mutta se isoin tekijä ruoka. Olen syönyt monessa eri deliberissä ja voin sanoa että sama ongelma jokaisessa. Ruokaan ei todellakaan ole panostettu mikä on hyvin valitettavaa paikan muun potentiaalin kohdalla! Sain kylmiä perunoita jotka olivat selvästi pakkasesta(maistui pakkaselta), punaviinikastike ruoassa maistui oudolta? Ei edes punaviinikastikkeelta. Liha oli ok mutta ei mitään kehuttavaa.
Kommentit