facebook

Raakasuklaan työpaja (4-8 henkilöä)

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen

Rakastetaanko ystävä- tai työporukassasi suklaata? Resonoiko astetta terveellisempi, terveyttä edistävä ja ravintorikas raakasuklaa jota voi napostella hyvällä omatunnolla?

Lettuce Daten raakasuklaatyöpajassa valmistetaan ravintorikasta ja vihreitä arvoja tukevaa raakasuklaata joka on luonnollisesti vegaanista, gluteenitonta ja ilman valkoista sokeria. Käyttämämme raaka-aineet ovat luomua. Kurssilla oppilaat saavat lisäksi tietoa terveyttä edistävästä suklaasta ja sen raaka-aineista, joka inspiroi oman raakasuklaan valmistamistamiseen osana terveellistä arkea. 

Kenelle kokemus soveltuu?
Kurssi sopii kaikilel tervellisestä ja ravintorikkaasta ruoasta ja elämäntavasta kiinnostuneille.

Tämä tarjous sisältää:
 • Työpaja kestää 1,5h;
 • Työpajaan voi osallistua 4-8 henkilöä;
 • Työpajassa käydään läpi useampi raakasuklaaresepti, joista jokainen valitsee yhden jonka valmistaa työpajan aikana;
 • Jokainen osallistuja saa valmistaa itselleen 120 gramman suklaalevyn kotiin vietäväksi;
 • Kurssi järjestetään osallistujan omassa kodissa Espoon, Helsingin, Kauniaisten tai Vantaan seudulla. Mukana tuodaan kaikki raaka-aineet sekä tarvittavat suklaan valmistuslaitteet;
 • Kurssin kieli on suomi, ruotsi tai englanti;

Tärkeää:

Varauksen peruutus viimeistään 14 vuorokautta ennen varausta.

Tietoa elämyksestä
Osoite: Asiakkaan kotona toteutettava kurssi
Kesto: 1 tunti 30 minuuttia
Henkilöt: 4-8
Pukeutuminen: Oma esiliina
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: Koko vuoden
Maa: Suomi
Suomen alue: Uusimaa
Kaupungit Suomessa: Helsinki, Vantaa, Espoo
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset

259,00 €

 • Rekisteröityneet jäsenet saavat pisteitä: +259

Lisäedut:

 • Lahja on voimassa 12 kuukautta
 • Ilmainen toimitus!
 • 365 päivän vaihtotakuu!
 • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Lettuce Date
050 5945228 / info@lettucedate.fi
Google 4.1 / (1600)
 • Hintalaatusuhde on aika hyvä. Ruoka oli tosi hyvää ja se tuli nopeasti valmiiksi. Sisustus on todella kiva, rento, tunnelmallinen, avara ja omalaatuinen. Salaattipöytä monipuolinen ja laadukas. Salaatinkastike oli kyllä todella pahaa, mutta ei se haittaa. Keitto oli ok, ei mitään ihmeellistä. Otin paahdettua lohta. Annos oli ehkä paras kala-annos mitä olen ikinä syönyt. Aivan täydellistä. Kastike oli täyteläistä ja kivan sitruunaista. Annos oli pleitattu hienosti.
 • Hurmaava paikka keskustan ytimessä. Lounaspaikkana myös ykkönen, sillä runsaat annokset ja runsas salaattipöytä, keitto ja kahvi/tee sisältyy hintaan. Helppo siis saapua mihin aikaan tahansa, yksin tai seurueella nauttimaan lounasta, tapaksia tai lasillisen viiniä. Lapsiystävällinen paikka. Suosittelen! ❤️
 • Todella viihtyisä paikka, kun olimme porukalla perjantai iltana. Paljon istumapaikkoja ja myös porukkaa, mutta löysimme hyvin paikat missä istuskella. Paljon ruoka ja juoma vaihtoehtoja. Palvelu pelasi kummassakin pisteessä todella nopeasti ja tätä myöten pääsi nopeasti nauttimaan. Musiikki melko kovalla, mutta se varmaakin kuuluu asiaan.
 • Helppo afterwork paikka, josta löytyy kullekin jotain. Valitettavasti pitsat olivat tällä kertaa hieman mauttomia, mutta yleensä ruuat ovat olleet oikein hyviä. Hälinä paikassa on kova, ja ensikertalaisia voi hämmentää, mistä pitää tilata. Sopii kuitenkin niin isoon kuin pienempään nälkään.
 • Paikan palvelu ja tunnelma ovat erinomaiset, mutta se isoin tekijä ruoka. Olen syönyt monessa eri deliberissä ja voin sanoa että sama ongelma jokaisessa. Ruokaan ei todellakaan ole panostettu mikä on hyvin valitettavaa paikan muun potentiaalin kohdalla! Sain kylmiä perunoita jotka olivat selvästi pakkasesta(maistui pakkaselta), punaviinikastike ruoassa maistui oudolta? Ei edes punaviinikastikkeelta. Liha oli ok mutta ei mitään kehuttavaa.
Kommentit