facebook

Koko perheen uimakoulu

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen

Opi uimaan ammattitaitoisten ohjaajien kanssa!

Perheuimakoulussa  harjoittelemme kastumista, sukeltamista, hengitystekniikkaa, uinti- ja kellunta-asentoja sekä ensimmäisiä uintiliikkeitä. Kursseilla kaikki osallistujat saavat yksilöllistä opetusta.

Alkeisryhmissä aikuiset suorittavat tehtävät lasten kanssa. Oma aikuinen on altaassa huolehtimassa turvallisuudesta ja avustamassa tarvittaessa. Uimakouluohjaajamme ovat ammattitaitoisia ja kokeneita eri tason uimaopetuksen ohjaamiseen.

Kaikki ohjaajat ovat suorittaneet Suomen Uimaopetus ja Hengenpelastusliiton uimaopettajakurssin. Meillä pääset kuntosalin lisäksi nauttimaan spa-osaston altaista, saunojen höyryistä, virkistävästä kylmäaltaasta sekä haastamaan itsesi Yogastudion monipuolisilla tunneilla. 

Toimintamme taustalla on vahva ajatus, että hyvinvointi kuuluu kaikille ja kynnys liikunnan aloittamiseen tulee olla matala. Liity mukaan matkalle, kohti parasta versioita itsestäsi!

Tämä tarjous sisältää:
 • Koko perheen uimakoulu yhdelle lapselle ja kahdelle aikuiselle

Tärkeää:

Toinen osallistuva aikuinen voi halutessaan hyödyntää tunnin aikana kaikkia Levelsin palveluja.
Levels Gym & Spa tarjoaa seuraavia palveluita: joogatunnit, kuntosali ja henkilökohtainen valmennus, spa osasto, saunat (original, infrapuna), vesiliikunta ohjattuna tai Hydrohex virtuaaliohjauksella, uimakoulut ja uinnin yksityisopetus.

Tietoa elämyksestä
Osoite: Leppävaarankatu 12, 02600 Espoo
Kesto: Riippuu valitusta kurssista
Henkilöt: 2-3
Pukeutuminen: Uimapuku ja pyyhe
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: Koko vuoden
Maa: Suomi
Suomen alue: Uusimaa
Kaupungit Suomessa: Espoo
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset

189,00 €

 • Rekisteröityneet jäsenet saavat pisteitä: +189

Lisäedut:

 • Lahja on voimassa 12 kuukautta
 • Ilmainen toimitus!
 • 365 päivän vaihtotakuu!
 • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Levels Gym & Spa
+358 45 1722350
Google 4.4 / (48)
 • Levels Gym & Spa on siistein paikka, missä koskaan olen käynyt ! Paratiisi keskellä kaupunkia aivan Leppävaaran sydämessä Sello-kauppakeskuksen vieressä. Kuntosali on sopivan kokoinen, viihtyisä ja sitä ei ole pilattu koolla. Täällä nimen omaan myös vanhempi väki viihtyy kuntoillen. Paikka on ehdottomasti aikuiseen makuun. Yksilöllistä PT- ohjausta saa myös jo kokeneemmilta valmentajilta, jotka myös tietävät, minkälaisista kivuista asiakas saattaa kärsiä. Kuntosalin puolelta löytyy kaikki oleelliset laitteet, allasosalta pieni alas, missä voi 10 ihmistä tehdä yhdessä erilaisia vesijumppia, on poreallas ja kylmäallas. Siistit pesutilat, sauna ja infrapunasauna. Täältä löytyy myös ihana, idyllinen joogasali, jossa pidetään paljon suosittuja ryhmäliikuntatunteja. Mikään täällä ei viittaa massatuotantoon vaan kaikki on yksilöllistä. Henkilökunta on palvelualtista ja opastaa mielellään. Myös huonosti liikkuvat asiakkaat pärjäävät täällä.
 • Olisin ostanut ystävälleni lahjakortin, mutta ovi ei ollut auki klo 9 keskiviikkoaamuna. Soitin ovikelloa, eikä kukaan tullut avaamaan. Ovessa ilmoitettu erilaiset asiakaspalvelun aukioloajat kuin seinässä. Jäi epäselväksi, aukeaako asiakaspalvelu klo 12 vai klo 15. Soitin asiakaspalveluun, mutta eivät vastanneet, vaikka lapussa luki, että muina aikoina heidät tavoittaa puhelimitse....
 • Hyvä kokonaisuus, hyvät palvelut ja siistit tilat. Ollut todellakin positiivinen yllätys ja aina saa lähteä mielellään tänne salille ja sen jälkeen rentoutumaan span puolelle.
 • Huippuhyvä, pieni kuntosali Leppävaaran ytimessä, pieni Spa-osasto ja huippuna sauna joka päivä, vahva suositus.
 • Salilta löytyy kaikki mitä olen tarvinnut treeneihini viimeisen 3 vuoden aikana. Koska sali on pieni niin joskus saa vähän odotella liikkeiden välillä kun laite on varattuna mutta yleensä tämä ei ole ongelma. Siisti ja mukava paikka. Sauna ja kylpylä myös erinomaiset kunhan sauna vaan pysyisi päällä Illalla kun joskus heillä on tapana sulkea sitä liian aikaisin mutta kai se on ollu vain koronan johdosta. Erinomainen sali ja kylpylä kokonaisuus. Jos sali olisi vähän isompi niin tulisi 5 tähteä.
Kommentit