facebook

Lasisaunan sekä ulkoporealtaan yksityiskäyttö (talviaikaan)

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen

Tule rentoutumaan saunan lauteille sekä jacuzzin poreisiin nauttien näkymästä joelle, jossa on myös avantouinti mahdollisuus.

Sauna puhdistaa kehon ja sielun. Lasisaunamme ja porealtaamme joen rannalla tarjoavat täydelliset puitteet rentoutumiseen ja Lapin luonnon ihmeistä nauttimiseen.

Olipa talvi, kun ulkona on kylmä ja paksu lumipeite peittää maisemat, tai kesä, kun kaikki on elossa eikä aurinko koskaan laske; saunan löylyissä rentoutuminen on ollut suomalainen tapa puhdistaa kehoa ja sielua vuosisatojen ajan.

Kuumassa saunassa istuminen ja veden heittäminen kuumien kivien päälle päästämään löylyä vierimään selkää pitkin on ihana rituaali antaa stressin poistua ja nauttia hetkestä.

Lisärentoutumista ja pientä tähtien katselua varten voit pulahtaa ulkoporealtaaseemme, ja vuoden pimeänä aikana, jos olet onnekas, pääset nauttimaan revontulien tanssista aivan yläpuolellasi.

Tämä tarjous sisältää:
 • Saunan sekä ulkoporealtaan yksityiskäyttö

Tärkeää:

Peruutus: 48h ennen varauksen alkua.

Arctic Skylight Lodge on kiinni touko- ja kesäkuun sekä loka- ja marraskuun.

Tietoa elämyksestä
Osoite: Äkäslompolontie 2748, 95970 Äkäslompolo
Kesto: 1 tunti 30 minuuttia
Henkilöt: 2 (eri hinta, valitse ylhäältä valikosta "Henkilömäärä")
Pukeutuminen: Ei pukukoodia
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: Suljettu marraskuussa
Kupongin vahvistus: none
Maa: Suomi
Suomen alue: Lappi
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset
 • Valitse

140,00 €

 • Rekisteröityneet jäsenet saavat pisteitä: +140

Lisäedut:

 • Lahja on voimassa 12 kuukautta
 • Ilmainen toimitus!
 • 365 päivän vaihtotakuu!
 • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Arctic Skylight Lodge
joanna@arcticskylightlodge.com
Google 4.7 / (89)
 • Täyden kympin menu! Ruoissa taivaalliset maku yhdistelmät, hyvät holittomat juomat ?? Iso, lämmin suositus tälle ravintolalle !!!
 • Majoitusta luonnonrauhassa ja todella hyvää ruokaa. Mitäs sitä ihminen muuta tarvitsee. ?
 • Täytyy rehellisesti myöntää, että yksi parhaista illallisista jonka olen syönyt. Viiniä en yleensä juo kuin väkisin, mutta näihin annoksiin valittu viinimenu oli ihan ok. Jos olis ollut olutmenu, ni olisin tietty valinnut sen (vink vink..) Annokset oli taidokkaasti aseteltu ja ainut moite, että pikkusen isommat annokset olis tietty kiva ylläri. Saunassakin käytiin ja sekin oli kyllä ylivertainen kokemus. Avanto oli... Kylmä niinkuin pitikin, poreamme taas niin ihanan lämmin, että melkein poltti. Saunasta oli lasiseinien takaa mukava katsella hämärtyvää talvi-iltaa. Makiaa!
 • Keittiön tervehdys, ja koko menu oli erinomainen. Tyylikästä ja kodikasta. Tunsi olevansa todellisessa alacarte ravintolassa kaunis esille laittoja, kuitenkin riittävän kokoiset annokset. kiitos, että Olette tehneet tällaisen upean paikan. Toivomme menestystä ja toivottavasti kaikki kaikki löytää paikan.
 • Ensiluokkaisen upea hotelli. Tyylikkäissä lasiseinäisissä mökeissä ihana metsämaisema. Kompaktit mutta toimivat huoneet. Palvelu oli erittäin ystävällistä. Sauna jacuzzeineen myös ensiluokkainen. Mahdollisuus pulahtaa joessa. Erinomainen illallinen hyvin valitulla viinipaketilla kruunasi vierailun.
Kommentit