facebook

Valmistaudu naistenpäivään 1 minuutissa - parhaat lahjaehdotukset HÄNELLE!

Majoitus lasihuoneessa Arctic Skylight Lodgessa

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen

Vietä ikimuistoinen yö panoraama lodgessamme.

Arctic Skylight lodgessa yövyt tyylikkäässä ja modernissa lasimökissämme, luonnon keskellä ja kaukana kylän valoista. Kolmesta lattiasta kattoon ulottuvasta ikkunasta ja lasikatosta avautuvat panoraamanäkymät ympäröivään luontoon, juhannusaurinkoon, kuuhun ja tähtiin sekä kauniiseen Aurora Borealis -kuoreen pimeänä vuodenaikana.

Kaikissa lasimökeissä on oma suihku ja wc. Huoneista löytyy WC:n/suihkun lisäksi vedenkeitin sekä jääkaappi.Lattialämmitys ja ilmastointi/lämmitys pitävät sinut lämpimänä kylminä talviöinä ja viileänä harvinaisina kuumina kesäöinä.Viivytpä sitten vain yön tai koko viikon, toivomme, että viihdyt tehokkaissa, mutta ylellisissä lasimökeissämme keskellä muinaista Lapin metsää, yhdellä planeetan kauneimmista alueista.

Tämä tarjous sisältää:
 • Majoitus lasihuoneessa Arctic Skylight Lodgessa

Tärkeää:

Arctic Skylight Lodge käyttää aktiivista hinnoittelua. Huonehinnat vaihtelevat kausittain, varmista hinta varausvaiheessa. Käytä lahjakortti osamaksuna.  Huoneen hinta alkaen 170e/yö.

PERUUTUS: Jos saamme peruutusilmoituksesi yli 45 päivää ennen saapumistasi, hyvitämme 50 % maksusta. Jos saamme peruutusilmoituksesi alle 45 päivää ennen saapumistasi, koko summa veloitetaan.

Ollaan touko ja kesäkuun sekä loka ja marraskuun kiinni kokonaan.

Tietoa elämyksestä
Osoite: Äkäslompolontie 2748, 95970 Äkäslompolo
Henkilöt: 1-2
Pukeutuminen: Ei pukukoodia
Lahjakortin voimassaoloaika: none, Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: Koko vuoden, Suljettu Marraskuussa
Kupongin vahvistus: Voimassa myös viikonloppuisin
Majoituskausi: Vuoden ympäri (hinta vaihtelee, valitse yllä "Kausiluontoisuus")
Öiden määrä: 1
Ateria: Aamiainen
Maa: Suomi
Suomen alue: Lappi
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset
 • Kausi

170,00 €

 • Rekisteröityneet jäsenet saavat pisteitä: +170

Lisäedut:

 • Lahja on voimassa 12 kuukautta
 • Ilmainen toimitus!
 • 365 päivän vaihtotakuu!
 • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Arctic Skylight Lodge
joanna@arcticskylightlodge.com
Google 4.7 / (89)
 • Täyden kympin menu! Ruoissa taivaalliset maku yhdistelmät, hyvät holittomat juomat ?? Iso, lämmin suositus tälle ravintolalle !!!
 • Majoitusta luonnonrauhassa ja todella hyvää ruokaa. Mitäs sitä ihminen muuta tarvitsee. ?
 • Täytyy rehellisesti myöntää, että yksi parhaista illallisista jonka olen syönyt. Viiniä en yleensä juo kuin väkisin, mutta näihin annoksiin valittu viinimenu oli ihan ok. Jos olis ollut olutmenu, ni olisin tietty valinnut sen (vink vink..) Annokset oli taidokkaasti aseteltu ja ainut moite, että pikkusen isommat annokset olis tietty kiva ylläri. Saunassakin käytiin ja sekin oli kyllä ylivertainen kokemus. Avanto oli... Kylmä niinkuin pitikin, poreamme taas niin ihanan lämmin, että melkein poltti. Saunasta oli lasiseinien takaa mukava katsella hämärtyvää talvi-iltaa. Makiaa!
 • Keittiön tervehdys, ja koko menu oli erinomainen. Tyylikästä ja kodikasta. Tunsi olevansa todellisessa alacarte ravintolassa kaunis esille laittoja, kuitenkin riittävän kokoiset annokset. kiitos, että Olette tehneet tällaisen upean paikan. Toivomme menestystä ja toivottavasti kaikki kaikki löytää paikan.
 • Ensiluokkaisen upea hotelli. Tyylikkäissä lasiseinäisissä mökeissä ihana metsämaisema. Kompaktit mutta toimivat huoneet. Palvelu oli erittäin ystävällistä. Sauna jacuzzeineen myös ensiluokkainen. Mahdollisuus pulahtaa joessa. Erinomainen illallinen hyvin valitulla viinipaketilla kruunasi vierailun.
Kommentit