facebook

Jäätaito 1+2 Lahjakortti

Jäätaitokurssin osallistuja oppii liikkumaan luonnonjäillä turvallisemmin Lahjakortin saaja pääsee suorittamaan kaksiosaisen jäätaitokurssin kokeneen kouluttajan johdolla - turvallisesti ja hauskasti. Osallistuja saa tutkittua tietoa ja kokemuksellista taitoa turvallisempaan luonnonjäällä liikkumiseen. Kaksisosainen koulutus sisältää Teoriaosuuden (1/2) sekä Pelastautumis-osuuden (2/2).

Tämä tarjous sisältää:
  • Jäätaito 1+2 Lahjakortti;
  • 2 tunnin teoria osuus;
  • 2 tunnin Pelastautumisharjoitus;

Tärkeää:

Retkelle kannattaa pukeutua säänmukaisesti. Kerrospukeutumisella voi varmistaa, että on lämmin, mutta tarvittaessa vaatteita on mahdollista myös keventää. Suosittelemme aluskerrastoa, villa- tai fleecetakkia, tuulenpitäviä housuja ja takkia, hanskoja sekä pipoa. Retken hintaan kuuluvassa repussa voi säilöä varavaatteita, lämmintä juomaa ja retkinaposteltavaa. Luisteluvälineistö ei kuulu kurssihintaan. Sen voi vuokrata suoraan Helsingin Retkiluistelun sivustolta (+49€)

Retkiluistelua harrastetaan aina luonnon ehdoilla. Olosuhteiden takia lähtöpaikkaa tai aikaa saatetaan joskus joutua siirtämään. Sellaisesta tapahtuu harvoin. Muutoksista tiedotetaan erillisellä viestillä.

Koulutusretkelle osallistuminen edellyttää Teoria-osuuden suorittamista sekä pakollisia retkivarusteita, joko omia tai vuokrattuja. Koulutusretki ei ole erityisen vaativa. Se sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille. Retken pääpaino on harjoitteissa. Osallistujan tulisi kuitenkin jaksaa ja kyetä luistelemaan yhtäjaksoisesti noin 1 h tai 10 km. Luistelutaitoa ja -kestävyyttä voi tarpeen vaatiessa hioa jääradoilla tai yksityistunnilla. Asiasta annetaan lisätietoa teoria-osuudessa.

Retkelle osallistumisen voi siirtää korvauksetta yhden kerran viimeistään viikkoa ennen retken alkua.Jos ilmoittautumisia alle 5, ryhmä saatetaan perua tai siirtää. Siitä ilmoitetaan erillisellä viestillä ja varausmaksu palautetaan.

Tietoa elämyksestä
Osoite: Kallvikinniementie 35, 00980 Helsinki
Kesto: 4 tuntia
Henkilöt: 1
Pukeutuminen: Lämpimät talvivaatteet (tuuli- ja kosteudenkestävät)
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: Kylmä kausi
Maa: Suomi
Suomen alue: Uusimaa
Kaupungit Suomessa: Helsinki
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset

98,00 €

  • Rekisteröityneet jäsenet saavat pisteitä: +98

Lisäedut:

  • Lahja on voimassa 12 kuukautta
  • Ilmainen toimitus!
  • 365 päivän vaihtotakuu!
  • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Helsingin Retkiluistelu
tuomas@helsinginretkiluistelu.fi