facebook

Tutustuminen retkiluisteluun

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen

Lahjakortin saaja pääsee luistelemaan luonnonjäille kokeneen ja koulutetun oppaan johdolla. Aiempaa retkiluistelukokemusta tai -koulutusta ei edellytetä. Parituntisella retkellä käydään läpi jääturvallisuuden perusasioita, luistellaan luonnonjäällä ja ennen kaikkea nautitaan talvisen luonnon rauhasta ja jäämaisemista. Pidämme retkellä evästauon luonnonkauniissa paikassa. Vuokravälineistö sisältyy retken hintaan.

Tämä tarjous sisältää:
  • Tutustuminen retkiluisteluun

Tärkeää:

2 tunnin Lahjakortin saaneelle annetaan ennakkotietoa retkien ajankohdista, jolloin hän voi ilmoittautua itselleen parhaiten sopivalle retkelle. Tutustumisretkiä järjestetään pitkin talvea. Retkelle kannattaa pukeutua säänmukaisesti. Kerrospukeutumisella voi varmistaa, että on lämmin, mutta tarvittaessa vaatteita on mahdollista myös keventää. Suosittelemme aluskerrastoa, villa- tai fleecetakkia, tuulenpitäviä housuja ja takkia, hanskoja sekä pipoa. Retken hintaan kuuluvassa repussa voi säilöä varavaatteita, lämmintä juomaa ja retkinaposteltavaa.Luistelumukavuuden kannalta on ratkaisevaa, että jalkineissa on korkea ja tukeva nilkkaosa. Jalkineet eivät kuulu retken hintaan. Useimmat retkeilykengät käyvät retkiluistimiimme. Perinteisen hiihtotavan monot ja pehmeänilkkaiset retkikengät eivät sovellu retkiluisteluun. Jos haluaa luistella hiihtoluistelumonoilla, kannattaa ilmoittaa varauksen yhteydessä monojen sidemalli: BC, SNS (pilot), NNN (Prolink, Turnamic). 

Retkiluistelua harrastetaan aina luonnon ehdoilla. Olosuhteiden takia lähtöpaikkaa tai aikaa saatetaan joskus joutua siirtämään. Sellaisesta tapahtuu harvoin. Muutoksista tiedotetaan erillisellä viestillä.

Retki soveltuu kaiken ikäisille ja kuntoisille. Tarkoituksena on, että jokainen pääsee rauhassa nauttimaan talvisesta jäästä ja maisemista. Retkelle osallistuminen ei edellytä aiempaa retkiluistelukokemusta. Kokemus hiihtoluistelusta, jääkiekko-, kauno-, tai rullaluistelusta on eduksi. Jos osallistujalla ei ole mistään luistelusta aiempaa kokemusta, suosittelemme retkeä ennen yksityistuntia.

Retkelle osallistumisen voi siirtää korvauksetta yhden kerran viimeistään viikkoa ennen retken alkua. Jos ilmoittautumisia alle 5, ryhmä saatetaan perua tai siirtää. Siitä ilmoitetaan erillisellä viestillä ja varausmaksu palautetaan.

Tietoa elämyksestä
Osoite: tuomas@helsinginretkiluistelu.fi
Kesto: 2 tuntia
Henkilöt: 1
Pukeutuminen: Lämpimät talvivaatteet (tuuli- ja kosteudenkestävät)
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: Kylmä kausi
Maa: Suomi
Suomen alue: Uusimaa
Kaupungit Suomessa: Helsinki
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset

98,00 €

  • Rekisteröityneet jäsenet saavat pisteitä: +98

Lisäedut:

  • Lahja on voimassa 12 kuukautta
  • Ilmainen toimitus!
  • 365 päivän vaihtotakuu!
  • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Helsingin Retkiluistelu
Kallvikinniementie 35, 00980 Helsinki