facebook

Pelikierros neljälle

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen

Oulujokilaakson Golfklubi ry on perustettu Muhoksella vuonna 2007 tarkoituksenaan kehittää ja edistää golfpelin harrastusta siten, että erilaisista lähtökohdista olevilla henkilöillä on mahdollisuus harrastaa kunto- ja terveysliikuntaa.

Mikäli haluat harrastaa golfia rennossa ilmapiirissä, oman aikataulusi mukaan ja nauttia luonnosta, olemme valintasi. Meillä et välttämättä tarvitse green cardia tai tasoituskorttia. Ja mailat ja pallotkin voit vuokrata. OjlG on ainut kenttä Oulun talousalueella, missä pääset pelaamaan jokamiesgolfia. Meillä onnistuu helposti koko firman porukalle golfpelit, samoin rento tutustuminen golfin saloihin, myös itsekseen.

Haluatteko nauttia ystävien tai kollegoiden kesken golfia itsenäisesti rennossa ilmapiirissä? Pelikierros neljälle on täydellinen valinta. Pelikierros soveltuu kaikille golfista kiinnostuneille! Aikaisempi kokemus lajista ei ole tarpeen.

Tämä tarjous sisältää:
 • Pelikierros neljälle sisältää:;
 • Pieni alkuohjauksen;
 • Omatoiminen 9 reiän pelikierros neljälle henkilölle;
 • Lainapallot ja mailat;

Tärkeää:

Varauksen peruutus viimeistään 3 vrk ennen kurssin alkua.

Tietoa elämyksestä
Osoite: Sattulantie 60, 91500 Muhos
Kesto: 2 tuntia
Henkilöt: 4
Pukeutuminen: Sään mukainen vaatetus, sekä jalassa tasapohjaiset kengät.
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: Lämmin kausi
Maa: Suomi
Suomen alue: Pohjois-Pohjanmaa
Kaupungit Suomessa: Oulu
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset

120,00 €

 • Rekisteröityneet jäsenet saavat pisteitä: +120

Lisäedut:

 • Lahja on voimassa 12 kuukautta
 • Ilmainen toimitus!
 • 365 päivän vaihtotakuu!
 • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Oulujokilaakson Golf
toimisto@oulujokilaaksongolf.fi
Google 4 / (45)
 • Muutaman vuoden jälkeen käynti kentällä oli kerrassaan iloinen yllätys. Mukavat väylät, kiireetön tunnelma ja kehitystä on tapahtunut paljon vuosien saatossa. Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka ja itse ainakin ajelen kesällä uudemman/useamman kerran Muhoksen suunnille pelaamaan!
 • Kenttä on melkeinpä kauttaaltaan huonokuntoinen, mikä on ymmärrettävää koska sen kunnossapito on varmasti vaikeaa. Se ei sinänsä haittaa koska eihän tämä pysty parempien kanssa kilpailemaan, vaan idea perustuu omalaatuiseen viehätykseen, joka jokseenkin toimii. Harmi kuitenkin, että rangella ei ole puukatoksen ulkopuolella tasaista lyöntipaikkaa. Lyöminen siinä sujui kuitenkin hyvin, kunnes paikan omistaja(?) ilmestyy paikalle ja alkaa vain rehellisesti aukoa päätä. Harrastusmielessä kenttä voisi toimia, jos ei ota liian vakavissaan, mutta tämän esimiesukon asenneongelma ja käytös valitettavasti tuhoaa yhtälön.
 • Täydellinen paikka kokeilla golfia jos ei ole omia varusteita ja haluat tutustua lajiin, sillä sinun ei tarvitse sitoutua jäsenmaksuihin pelataksesi täydet kierrokset. Viheriön laatu on paikoittain kyseenalainen, mutta se ei menoa haittaa ja kenttää onkin tänä kesänä jo hieman paranneltu.
 • Hienossa miljöössä rento ja hyvin hoidettu golfkenttä, vain 30min Oulusta. Mahdollisuus kokeilla myös frisbee, jalkapallo sekä minigolfia! Ihanasti on luonto läsnä täällä pelatessa. Mahtava paikka aloittaa tämä hieno laji!
 • Ainutlaatuinen matalan kynnyksen mahdollisuus kokeilla/aloittaa tämä hieno laji! Halpaa ja helppoa, menet vain paikanpäälle ja pääset pelaamaan. Mukaan tarvitset vain maalaisjärkeä ja vähän rahaa! ?
Kommentit