facebook

Iso kylpytynnyrin vuokraus

Suosittua

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen.

Isokärry, 8-10hengen vuokrapalju polttoainelämmittimellä. LainatynnyrinIsokärry on varustettu puukaminan lisäksi Rexener Bioheater-vedenlämmittimellä jolloin lämmitys tapahtuu nappia painamalla. Vedenlämmitys on puihin verrattuna vaivattomampaa ja lämpötilan ylläpito onhelppoa – ei enää viilentynyttä tai liian kuumaksi lämmennyttä paljua.

Lämmitin ei savuta taikka kärytä joten Isokärry sopii erinomaisestikäytettäväksi myös kaupunkialueilla sekä muissa tiheämmin asutuillaalueilla.Kärrymalli on alustaltaan Lainatynnyrin suurin ja Isokärry-vuokrapaljussa on takaosassa vilvoittelijoille runsaasti istumatilaajonka johdosta se sopiikin erinomaisesti vaikka oman kodin terassinjatkeeksi. Suuresta koostaan huolimatta kärryä on kevyt siirtää paikastatoiseen pidemmänkin matkan päähän tai siirrellä vaikka käsin ahtaissapihoissa. Kaikki on pakattuna ja matkassa kulkee mukana mm. polttopuut,tyhjennysletku, pesuvälineet sekä muut paljuiluun tarvittavat tarvikkeetja välineet.

Kylpytynnyrit ovat kahdeksan kulmaisia eli ns. mutterimallin tynnyreitä. Kylpytynnyreiden lämmitys tapahtuu puilla (vuokrahintaan sisältyy polttopuut yhtä lämmityskertaa varten!) eikä sähköä tarvita. Lämmitysaika on n. 2-4 tuntia riippuen kylpytynnyristä, sääolosuhteista ja halutusta kylpylämpötilasta. Ihanteellinen veden lämpötila on 35-39 astetta. Kylpytynnyrit ovat valmistettu merialumiinista, joka on lähes ainoa oikeasti hygieeninen vaihtoehto muihin materiaaleihin verrattuna. Kylpytynnyri luovutetaan käyttäjilleen vuokrausajan alkaessa aina huolellisesti pestynä sekä desinfioituna.

Tämä tarjous sisältää:
  • Kylpytynnyrin vuokraus;
  • Isokärry, 8-10hengen vuokrapalju polttoainelämmittimellä;

Tärkeää:

Paljua noudettaessa vuokraajan tulee allekirjoittaa paljun vuokrasopimus ja hyväksyä vuokrausehdot. Hintaan sisältyy vuokrauksen jälkeisen pesun ja polttopuut taipolttoaine yhtä lämmityskertaa varten.

Tietoa elämyksestä
Osoite: "Lainatynnyri.fi" - Viipurintie 75, 20780 Kaarina
Kesto: 2 päivää
Henkilöt: 8-9
Pukeutuminen: Uimapuku ja pyyhe
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: Koko vuoden
Hoitotyyppi: Koko keho
Maa: Suomi
Suomen alue: Varsinais-Suomi
Kaupungit Suomessa: Kaarina
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset

220,00 €

  • Rekisteröidy ja hanki kanta-asiakaspisteitä: +220

Lisäedut:

  • Lahja on voimassa 12 kuukautta
  • Ilmainen toimitus!
  • 365 päivän vaihtotakuu!
  • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Lainatynnyri.fi
+358 45 1835 300
Kommentit