facebook

Saunakärry

Saunakärry

Ilmaista vaihtaa lahjakortteja ja pidentää voimassaoloaikaa

Saunakärry on auton perässä vedettävä siirrettävä sauna. Tilava saunakärrymme on erityisesti vuokrakäyttöön suunniteltu ja valmisteltu kokonaisuus, joka ei jätä vaativaakaan löylynheittäjää kylmäksi.
Saunan lauteet ovat siirrettävissä joko vastakkain istuttaviksi tai L-mallin lauteiksi. Yhden laudejakkaran leveys on 165cm.
Tunnelmallinen valaistus toimii akulla, eikä käyttöpaikalta ei edellytetä sähköä vaikka valaistusta käytettäisiin. Sisävalaistuksen lisäksi saunakärryn takaosassa on ulkovalaisin.
Sisämitat: Pit  251cm * Lev  181cm * Kork 230cm =10,44m3
Kuistin mitat: Pit 85cm * Lev 181cm * Kork 230cm
Lauteen pituus: 165cm per laude 
Saunakärryn voimanlähteenä on Narvin valmistama Narvi NC VS kiuas joka on varustettu kiinteällä 23 Litran vesisäiliöllä jolloin vesi lämpeää kiukaan kanssa saman aikaisesti. Tästä ei teho lopu kesken! 
Saunakärryn alusta on erikoisvalmisteinen henkilöauton perävaunu, johon hirsivalmisteinen saunakehikko on kiinteästi asennettu. Saunakärryn omamassa on 1180kg ja kokonaismassa 1400kg joten mukana sopii kulkemaan polttopuiden lisäksi kylmälaukut ja vaikka puutarhatuolit.
Jarrullinen alusta on rekisteröity perävaunuksi, joten kuormaaminen on sallittua kantavuus huomioiden. Suurin sallittu nopeus 80km/h.
Saunakärryä on helppo siirrellä paikasta toiseen tavallisella henkilöautolla, riippuen vetoautosta kärryn vetäminen ei välttämättä edellytä Be -ajokorttia vaan tavallinen henkilöautokortti riittää. Lisätietoja voi lukea Trafin sivuilta, tai laittamalla ajoneuvon tiedot sähköpostitse tai ottamalla yhteyttä puhelimitse autamme mieluusti!
Alustan mitat:
Kokonaismitat Pit 5270mm * Lev 2340mm
Lavamitat Pit 3,5m * Lev 1,91m
Osallistujamäärä: 6-8 hlö.
Tämä tarjous sisältää:
  • Saunakärry

Tärkeää:

Saunaa noudettaessa vuokraajan tulee allekirjoittaa saunan vuokrasopimus ja hyväksyä vuokrausehdot. Sauna tulee palauttaa pestynä, tai ostaa pesu ennakkoon. Pesemättömästä saunasta veloitetaan 50 eur. siivousmaksu, mikäli pesua ei ole tilattu ennakkoon.

Tietoa elämyksestä
Osoite: "Lainatynnyri.fi" - Viipurintie 75, 20780 Kaarina
Kesto: 2 päivää
Henkilöt: 6-8
Pukeutuminen: Uimapuku ja pyyhe
Kupongin vahvistus: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: Koko vuoden
Maa: Suomi
Suomen alue: Varsinais-Suomi
Kaupungit Suomessa: Kaarina
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu

240,00 €

Lisäedut:

  • Lahja on voimassa 12 kuukautta
  • Ilmainen toimitus!
  • 365 päivän vaihtotakuu!
  • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Kommentit