Blogi

  • Lyhyet joulutervehdys
    Lyhyet joulutervehdys
    590 Views

    Joulu on loma, jolloin sydämet täyttyvät lämmöllä, kodit valolla ja juhlat ilolla. Tämä on aika, jolloin haluat paitsi vastaanottaa, myös antaa - ei vain lahjoja, vaan myös lämpimimpiä sanoja, toiveita ja huolenpitoa.

    Lue lisää
  • Joulutervehdykset opettajalle
    Joulutervehdykset opettajalle
    2454 Views

    Joulu on aikaa, jolloin haluamme jakaa lämpöä ja rakkautta lähimmäistemme kanssa. Ja epäilemättä yksi niistä henkilöistä, joille olemme kiitollisia ja joille haluamme lausua lämpimiä sanoja, ovat opettajat. He eivät ainoastaan välitä tietoa, vaan ovat myös persooniemme kehittämisen johtajia, näyttäen esimerkkiä ja auttaen meitä kasvamaan joka päivä.

    Lue lisää
  • Vinkkejä joulutervehdykseen
    Vinkkejä joulutervehdykseen
    542 Views

    Joulutervehdys – se on mainio tilaisuus osoittaa huomiota ja lämpöä heille, jotka ovat meille tärkeitä. Kirjoittaessasi juhlakorttia, ajattele ensin henkilöä, jolle sen omistat: mistä hän pitää, mitkä muistot teitä yhdistävät ja mitä toivot hänelle tulevana vuonna. Ole vilpitön ja henkilökohtainen – se tuo enemmän iloa kuin mikään yleinen toivotus. Käytä lämpimiä, kodikkaita sanoja ja sisällytä viestiin toivotuksia, jotka heijastavat todellista kiitollisuuttasi ja rakkauttasi. Jos teillä on...

    Lue lisää
  • Uusimmat jouluterveiset
    Uusimmat jouluterveiset
    716 Views

    Omaperäinen ilmaisu ja uusien joulutervehdysten kirjoittaminen voi olla haaste, mutta se on loistava tilaisuus näyttää luovuutta ja näyttää rakkaille, kuinka tärkeitä he ovat meille. Aloitetaan siitä, että omaperäisyys tulee sydämestä. On tärkeää olla kopioimatta toisten sanoja tai lauseita ja käyttää omia ajatuksiaan, tunteita sekä kokemuksia. Voit muistella viestissä läheisten kanssa vietettyjä hetkiä kuluneen vuoden aikana, selvittää mikä oli erityisen tärkeää, ja korostaa sitä...

    Lue lisää
  • joulutervehdykset
    joulutervehdykset
    814 Views

    Kylmän vuodenajan lähestyessä, kun päivät lyhenevät ja illat pitenevät, tulevien pyhien tuoma tunne alkaa sykkimään ilona jokaisen sydämessä. Joulu on aikaa, jolloin pysähdymme, katsomme taaksepäin kuluneeseen vuoteen, kiitämme kaikista kokemistamme seikkailuista ja jaamme ystävällisyyttä läheisillemme. Yksi joulun pyhien tärkeimmistä ominaisuuksista on joulutervehdys, joka voi olla perinteistä, omaperäistä tai nokkelaa.

    Lue lisää
  • Joulutervehdys isälle
    Joulutervehdys isälle
    647 Views

    Joulu on erityistä aikaa, jolloin muistamme ja kiitämme heitä, jotka tukevat, opettavat ja rakastavat meitä. Isät ovat yksi niistä ihmisistä, jotka yrittävät aina antaa meille mitä tarvitsemme, antaen usein vielä sitäkin enemmän. Joulutervehdys isälle on loistava tilaisuus ilmaista kiitollisuutta ja rakkautta häntä kohtaan.

    Lue lisää
  • Joulutervehdys äidille
    Joulutervehdys äidille
    684 Views

    Joulu on aikaa, jolloin sydämeen saapuu lämpö ja kodit koristellaan viihtyisäksi. Tämä on loistava tilaisuus kiittää ja osoittaa rakkauttamme heitä kohtaan, jotka ovat aina tukenamme, erityisesti äideillemme. He tuovat lämpöä ja huolenpitoa, joka seuraa meitä läpi elämämme. Äidin onnittelu jouluna on siis pieni, mutta erittäin tärkeä ele, jolla välitämme heiltä saamaamme rakkautta ja lämpöä takaisin.

    Lue lisää
  • Ikimuistoisia joululahjoja
    Ikimuistoisia joululahjoja
    910 Views

    Pian laskemme päiviä jouluun. Jos et ole alkanut miettiä, mitä lahjoittaisit tänä vuonna, olemme täällä auttamassa. Useimmat meistä haluavat lahjojen olevan erityisen merkityksellisiä ja heijastavan tunteitamme. Se ei voi olla vain ikimuistoisia lahjoja, vaan myös lämpimiä sanoja, jotka koskettavat sydäntä. Joulu on täydellinen antaa paitsi tavaroita, myös tunteita, aikaa ja uusia kokemuksia.  

    Lue lisää
  • Mihin kannattaa kiinnittää huomiota majoitustarjouksen valinnassa?
    Mihin kannattaa kiinnittää huomiota majoitustarjouksen valinnassa?
    568 Views

    Nykyään majoitustarjouksia on monia, joten jokainen voi valita itselleen sopivan. Suuri valikoima voi kuitenkin joskus saada meidät kääntämään päätämme huomattavasti enemmän. Kuinka valita? Mikä on paras paikka yöpyä? Vaikka valinta riippuu vain sinusta, eikä ole olemassa tiukkoja sääntöjä, joita tulisi noudattaa, haluamme silti jakaa muutamia vinkkejä. Joten aloitetaan - mihin kannattaa kiinnittää huomiota majoitustarjouksen valinnassa.

    Lue lisää
  • Kuinka oppia ampumaan aseella? Opi ampumisesta
    Kuinka oppia ampumaan aseella? Opi ampumisesta
    499 Views

    Kuinka oppia ampumaan aseella? On vain yksi vastaus: ampumaratakoulutus. Muista tutustua artikkeliimme saadaksesi lisätietoja!

    Lue lisää
  • Ampumaradat – mitä sinun tulee tietää ennen ampumisen aloittamista
    Ampumaradat – mitä sinun tulee tietää ennen ampumisen aloittamista
    489 Views

    Ampumaradat tarjoavat hallitun ja turvallisen ympäristön, jossa jokainen voi harjoitella ja nauttia erilaisista ammuntatehtävistä. Olitpa sitten kokenut ampuja tai aloittelija, ennen ampumaradalle menoa sinun tulee olla hyvin valmistautunut ja tuntea turvallisuussäännöt ja poliisin ehdot, joita ampumaradalla tulee noudattaa kaikkien asiakkaiden turvallisuuden varmistamiseksi. Tässä artikkelissa tutkimme, mitä kaikkien tulisi tietää ennen kuvaamista varmistaakseen turvallisen ja nautinnollisen...

    Lue lisää
  • Äitienpäivälahja, joka on jokaisen äidin suosikki
    Äitienpäivälahja, joka on jokaisen äidin suosikki
    192 Views

    Äitienpäivä on erityinen tilaisuus juhlia ja kunnioittaa elämässämme olevia upeita äitejä. Se on päivä, jolloin osoitetaan arvostusta ja kiitollisuutta kaikesta siitä rakkaudesta, huolenpidosta ja uhrauksista, joita äidit tekevät lastensa hyväksi. Yksi parhaista tavoista tehdä tämä on antaa elämyslahja, jota äitisi vaalii ikuisesti.

    Lue lisää
Showing 13 to 24 of 76 (7 Pages)