facebook
powered by Google translate

Romantiikkapaketti Meriton Old Town Garden Hotelissa, Tallinnassa

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen

powered by Google translate

Kaunis hotelli Meriton Old Town Garden sijaitsee historiallisessa rakennuksessa Tallinnan vanhassakaupungissa Laia- ja Pika-kadun välissä. Hotellissa on sisäpiha. Raatihuoneen aukiolle on 2 minuutin kävelymatka, Telliskiven alueelle 15 minuutin matka. Meriton Old Town Garden -hotellin huoneet on sisustettu historiallisilla keskiaikaisilla yksityiskohdilla, kuten kivi- ja puuportaat joissakin huoneissa. Hotellissa on myös kahvila ja ravintola Trofe. Lisätietoja hotellista löytyy osoitteesta: www.meritonhotels.com. Hotellissa on yhteensä 50 huonetta, jotka koostuvat eri huonekategorioista: Economy, Standard, Superior ja Deluxe. Kaikki huoneet ovat hyvin erilaisia ​​ja huoneiden koot vaihtelevat huonekategorian mukaan. Joihinkin huoneisiin on sisäänkäynti suoraan hotellin sisäpihalta.

Meriton Old Town Garden Hotel tarjoaa sinulle unohtumattoman romanttisen kokemuksen. Kauniisti sisustetun vanhankaupungin hotellin lisäksi romanttisen tunnelman luovat huoneessasi odottava kuohuviinipullo ja hedelmävalikoima.

Tämä tarjous sisältää:
  • 1 yö kahdelle Standard-luokan huoneessa;
  • Saapumisen yhteydessä huoneessa pullo kuohuviiniä ja valikoima hedelmiä;
  • Buffet aamiainen;
  • Wifi;

Tärkeää:

Sisäänkirjautuminen klo 15.00-00.00. Uloskirjautuminen viimeistään klo 12.00. Tarjouksen voi käyttää 1.1.-30.4. ja 1.9.-30.12. Majoittuessasi 1.5.-31.8. välisenä aikana joudut maksamaan lisämaksun majoituksesta paikan päällä Meriton Old Town Garden -hotellin hinnaston mukaan. Tietoa lisävuoteista: Yksi alle 5-vuotias lapsi majoittuu ilmaiseksi käytettäessä huoneessa olevia vuoteita tai vauvansänkyjä. Yhdestä 6-12-vuotiaasta lapsesta veloitetaan 15 €/yö per henkilö lisävuoteesta. Lisävuode yhdelle vanhemmalle 12+ lapselle tai aikuiselle maksetaan 30 €/yö per henkilö. Huoneeseen mahtuu 1 lisävuode tai lasten sänky huoneen enimmäiskapasiteetin mukaan. Lisävuoteet ja vauvansängyt on tilattava erikseen, ja majoitusliikkeen on vahvistettava tämä tilaus. Ruokailu: Hotellissa on Trofe-ravintola. Lisätiedot ja menu www.meritonhotels. Jos mahdollista, korkeamman luokan huone lisämaksusta!

Tietoa elämyksestä
Osoite: Meriton Old Town Garden Hotel, Lai 24/Pikk 29, 10133 Tallinna Katso kartalta
Henkilöt: 1-2
Pukeutuminen: Ei pukukoodia
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kupongin vahvistus: Voimassa myös viikonloppuisin (vaihtelevat hinnat, valitse yläreunasta "Lähtöselvityspäivä" -kohdan vierestä)
Majoituskausi: Syksy, Talvi, Kevät
Öiden määrä: 1
Ateria: Aamiainen
Maa: Viro
Viron kaupunki: Tallinna
Viron läänit: Harjumaa
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset
  • Valitse lähtöselvityspäivä

99,00 €

  • Rekisteröityneet jäsenet saavat pisteitä: +99

Lisäedut:

  • Lahja on voimassa 12 kuukautta
  • Ilmainen toimitus!
  • 365 päivän vaihtotakuu!
  • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Meriton Old Town Garden Hotel
+372 6648800; booking@meritonhotels.com