facebook

Redrib Helicopter Experience

Uutuudet Premium

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen.

Koet ensin Helsingin ja saariston täysin uudesta perspektiivistä helikopterista käsin nauttien lasillisen samppanjaa.Laskeudumme saareen, missä ohjelmana on joko pelastuspukuharjoitus tai luontopolku, hintaan sisältyvää pikkupurtavaa tai halutessasi kokonaisen buffet llallisen ja saunan lisähintaan. Takaisin Helsingin keskustaan lähdemme ohjelman jälkeen vauhdikkaasti RIB -veneellä, nyt lentäen matalalla mikäli olet urheilullisella tuulella. Kaikki suojaavat matkustajavarusteet sisältyvät.

Selviytyspuvun uimassa voit kokeilla miltä tuntuu kellua kylmässä tai jäisessä vedessä pysyen lämpimänä ja kuivana. Meillä on kaikki tähän kokemukseen tarvittavat laitteet, voit tulla sellaisena kuin olet. Kylmempänä vuodenaikana suosittelemme siistin vedenpitävän pelastuspuvun alle villapaitaa tai ohutta untuvatakkia. Esimiehemme pysyy kanssasi vedessä koko ajan.

Selviytyspukuuinnin jälkeen ja sen aikana kuulet lyhyen tiedotuksen hypotermiasta, merellä olemisesta ja muuta hyödyllistä tietoa. Uintia seuraa rentouttava saaristovälipala joko nuotiolla tai sisätiloissa sijainnin mukaan. Mikäli olet varannut lisät saunaksi ja/tai lounaaksi/illalliseksi, ne järjestetään sisätiloissa moderneissa tiloissa.

Rentouttavan hetken jälkeen on aika valmistautua pika-ajoon RIB-veneellä takaisin Helsinkiin. Meiltä saat kaikki retkelle tarvittavat varusteet sääolosuhteiden mukaankuten korkealaatuiset kokovartaloiset kelluvat puvut tai takit, joissa on spray-huppu, life west ja speed-lasit.Turvallisuustiedotuksen jälkeen aloitamme RIB-venematkan Helsinkiin.

Ajomatka kestää noin 45 minuuttia.Ajamme saarten ja avomeren välillä sääolosuhteiden ja matkustajien mieltymysten mukaan.

Jos olet erityisen seikkailunhaluinen, valitsemme ulomman reitin matalalla lennolla tanssien matkallamme takaisin Helsinkiin. 

Tämä tarjous sisältää:
 • Redrib Helicopter Experience;
 • Helikopterilento Helsingin ja saariston nähtävyyksillä;
 • Ilmainen samppanja aluksella;
 • Survival puku uinti tai luontopolku kävely saarella;
 • Saaristomainen välipala saarella;
 • Rib-venesafari takaisin Helsinkiin;
 • Kaikki matkustajien varusteet uimaan ja veneilyyn (kelluva puku tai takki, nopeuslasit, pelastusliivit );

Tärkeää:

Retket soveltuvat perheille. Vähimmäisikä n.12 v. Normaali sesonkivaatetus. Ulkoilukengät GoreTex kalvolla. Lämmin villapaita ja villasukat kellunnalle. Sääolosuhteet saattavat vaikuttaa lentoon, laskeutumispaikan valintaan tai kestoon. Peruutus 7 päivää aikaisemmin kuluitta. Peruutus 6-2 päivää ennen, 50% palautus. Ei palautusta mikäli peruutus alle 2 päivää ennen retkeä.

Tietoa elämyksestä
Osoite: Meripellontie 11 C, 00910 Helsinki
Kesto: 4 tuntia
Henkilöt: 1-5 (eri hinta, valitse ylhäältä valikosta "Henkilömäärä")
Pukeutuminen: Lämmin vaatetus
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: 15.4.-30.11.
Maa: Suomi
Suomen alue: Uusimaa
Kaupungit Suomessa: Helsinki
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset
 • 10 henkilöä

2 780,00 €

 • Rekisteröidy ja hanki kanta-asiakaspisteitä: +2780

Lisäedut:

 • Lahja on voimassa 12 kuukautta
 • Ilmainen toimitus!
 • 365 päivän vaihtotakuu!
 • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Redrib Experience
+358405005271, info@redrib.fi