facebook

Redrib Helicopter Experience

Premium

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen

Koe Helsingin ja sen saaristo täysin uudesta perspektiivistä helikopterista käsin nauttien lasillisen samppanjaa. Laskeudumme saareen, missä ohjelmana on joko pelastuspukuharjoitus tai luontopolku. Hintaan sisältyy pikkupurtavaa tai halutessasi saat kokonaisen buffet llallisen ja saunan lisähintaan. Takaisin Helsingin keskustaan lähdemme ohjelman jälkeen vauhdikkaasti RIB -veneellä, nyt lentäen matalalla mikäli olet urheilullisella tuulella. Kaikki suojaavat matkustajavarusteet sisältyvät.

Selviytyspuku-uinnissa voit kokeilla miltä tuntuu kellua kylmässä tai jäisessä vedessä pysyen lämpimänä ja kuivana. Meillä on kaikki tähän kokemukseen tarvittavat laitteet, voit tulla sellaisena kuin olet. Kylmempänä vuodenaikana suosittelemme siistin vedenpitävän pelastuspuvun alle villapaitaa tai ohutta untuvatakkia. Esimiehemme pysyy kanssasi vedessä koko ajan.

Selviytyspukuuinnin jälkeen ja sen aikana kuulet lyhyen tiedotuksen hypotermiasta, merellä olemisesta ja muuta hyödyllistä tietoa. Uintia seuraa rentouttava saaristovälipala joko nuotiolla tai sisätiloissa sijainnin mukaan. Mikäli olet varannut lisät saunaksi ja/tai lounaaksi/illalliseksi, ne järjestetään sisätiloissa moderneissa tiloissa.

Rentouttavan hetken jälkeen on aika valmistautua pika-ajoon RIB-veneellä takaisin Helsinkiin. Meiltä saat kaikki retkelle tarvittavat varusteet sääolosuhteiden mukaankuten korkealaatuiset kokovartaloiset kelluvat puvut tai takit, joissa on spray-huppu, life west ja speed-lasit.Turvallisuustiedotuksen jälkeen aloitamme RIB-venematkan Helsinkiin.

Ajomatka kestää noin 45 minuuttia.Ajamme saarten ja avomeren välillä sääolosuhteiden ja matkustajien mieltymysten mukaan.

Jos olet erityisen seikkailunhaluinen, valitsemme ulomman reitin matalalla lennolla tanssien matkallamme takaisin Helsinkiin. 

 

 

Tämä tarjous sisältää:
 • Redrib Helicopter Experience;
 • Helikopterilento Helsingin ja saariston nähtävyyksillä;
 • Ilmainen samppanja aluksella;
 • Survival puku uinti tai luontopolku kävely saarella;
 • Saaristomainen välipala saarella;
 • Rib-venesafari takaisin Helsinkiin;
 • Kaikki matkustajien varusteet uimaan ja veneilyyn (kelluva puku tai takki, nopeuslasit, pelastusliivit );

Tärkeää:

Retket soveltuvat perheille. Vähimmäisikä n.12 v. Normaali sesonkivaatetus. Ulkoilukengät GoreTex kalvolla. Lämmin villapaita ja villasukat kellunnalle. Sääolosuhteet saattavat vaikuttaa lentoon, laskeutumispaikan valintaan tai kestoon. Peruutus 7 päivää aikaisemmin kuluitta. Peruutus 6-2 päivää ennen, 50% palautus. Ei palautusta mikäli peruutus alle 2 päivää ennen retkeä.

Tietoa elämyksestä
Osoite: Business Flights Terminal, Liikelentotie 8, Vantaa
Kesto: 4 tuntia
Henkilöt: 1-6
Pukeutuminen: Lämmin vaatetus
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: 15.4.-30.11.
Maa: Suomi
Suomen alue: Uusimaa
Kaupungit Suomessa: Helsinki
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset

4 325,00 €

 • Rekisteröityneet jäsenet saavat pisteitä: +4325

Lisäedut:

 • Lahja on voimassa 12 kuukautta
 • Ilmainen toimitus!
 • 365 päivän vaihtotakuu!
 • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Redrib Experience
+358405005271, info@redrib.fi
Google 5 / (77)
 • Mikä hämmästyttävä päivä! Olimme 16 hengen ryhmä juhlimassa ystävän syntymäpäivää ja teimme selviytymispukukokemuksen. Kelluimme, hyppäsimme, uimme jäisessä vedessä, murtoimme valtavia jääpalasia, kävelimme kelluvalla jäällä…. Ja nauroi paljon! Ohjaajat olivat erittäin mukavia ja avuliaita kaikkien kanssa! Lämmin suositus ?
 • Hyvä reissu ja hyvä kippari
 • Käytiin lasten kanssa seikkailulla, ja helikopterilento saareen oli kaikille upea elämys. Pelastuspukukelluntakin oli uudenlainen kokemus, ja onnistui hienosti 7-vuotiaankin kanssa. Tarjoilut ja palvelu pelasi hienosti alusta saakka. Rib-veneellä takaisin Helsinkiin päätti komeasti hienon päivän. Lapsetkin tykkäsivät vauhdista. Vielä kun olisi sattunut tuulinen päivä aaltoineen, mutta jääpä jotain seuraavaan kertaan :D
 • Seikkailu Sipoon saaristoon onnistui hienosti. Myös helikopterilaskeutuminen saaren kalliolle oli hieno kokemus aikuisille ja lapsille.
 • Ostin miehelleni lahjaksi yhteisen seikkailuhetken Redribin off-shore -retkelle. Meillä on pelkästään hyvää sanottavaa! Jo järjestelyvaiheessa Leifistä ja firmasta tuli erittäin luotettava olo. Olimme sopineet, että katsomme tarkemman päivän säiden mukaan ja Leif ottikin minuun yhteyttä, kun oli tiedossa muutama sääolosuhteiltaan optimaalinen päivä tämäntyyppiseen reissuun. Arvostin elettä, sillä en itse tietenkään olisi tiennyt millainen tuuli ym. on suotuisin tällaiseen. Saimme nauttia retkellä sekä isoista aalloista, että rib-veneen nopeudesta. Leif ja Olli neuvoivat kaiken tarvittavan selkeästi ja yksinkertaisesti. Itseäni jännitti aluksi, mutta aloin hyvin pian nauttia matkanteosta ja meillä oli koko ajan turvallinen olo. Molemmilla meillä oli tosi hauskaa! Kelluimme myös merellä ollessamme erään saaren edustalla pelastuspuvuissa, mikä sekin oli hieno kokemus ja varmaan tuntuu aika samalta kuin jos olisi ollut kelluntatankissa. Vahva suositus!
Kommentit