facebook

Yöttömän yön karhunkatselu Kuusamossa

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen

Vietä ikimuistoinen ja jännittävä kokonainen ilta ja yö karhuja, kotkia ja monia muita eläimiä seuraten keskellä niiden aitoa elinympäristöä!  

Lahja sisältää yön yli kestävän retken, joka alkaa klo 18 ja päättyy seuraavana aamuna n. klo 8-9. Retken aikana pääsee tutustumaan Suomen luonnon upeisiin suurpetoihin ja taiga metsän elämään turvallisesti katselurakennuksen suojista. Eläimiä voi myös valokuvata ja kojut on varustettu ammattimaista valokuvausta ajatellen. Myös kännykällä saa erinomaisia kuvia varsinkin karhuista. Oppaat ovat luontovalokuvauksen ammattilaisia ja neuvovat mielellään valokuvauksessa ja kertovat metsän eläimistä. Yöttömän yön aurinko antaa upeat valot valokuvaamiseen ja paikalla voi nähdä yöaktiivisia eläimiä karhujen lisäksi. 

Retki on vaatimustasoltaan helppo ja soveltuu lähes kaikille. Piilokojuille kävellään oppaan johdolla metsän läpi n. 350m helppokulkuista polkua pitkin ja palataan takaisin omatoimisesti aamulla retken jälkeen. Katselurakennusten yhteydestä löytyvät kuivakäymälät, joita voi käyttää retken aikana. Yön yli katselijoille kojuista löytyy yhteensä 4 kpl vuoteita, joissa voi tarvittaessa ottaa torkut yön aikana. 

Kojuille voi tuoda omaa evästä (ei kuitenkaan alkoholijuomia) tai ostaa juomaa ja pientä purtavaa paikanpäältä. Kojuilla on kaasukeitin, jolla ruokaa ja vettä voi lämmittää. Paikalla käy joka ilta karhuja, merikotkia, korppeja ja monia muita lintuja. Onnekkaimmat voivat nähdä myös harvinaisuuksia, kuten ahman tai haarahaukan. Maakotka, kettu, susi, hirvi ja monet muut petolinnut vierailevat myös paikalla. Kesäkuun puolivälin jälkeen paikalla on käynyt useina vuosina myös emokarhuja poikasineen.

Tämä tarjous sisältää:
  • Yöttömän yön karhunkatselu Kuusamossa;
  • Vietä ikimuistoinen ja jännittävä kokonainen ilta ja yö karhuja, kotkia ja monia muita eläimiä seuraten keskellä niiden aitoa elinympäristöä!;
  • Lahja sisältää yön yli kestävän retken, joka alkaa klo 18 ja päättyy seuraavana aamuna n. klo 8-9;

Tärkeää:

- 14-16 tuntia, pois voi lähteä omatoimisesti sitten kun haluaa.

- Vaatetus sään mukaan. Katselu tapahtuu rakennusten sisältä, mutta kesäillat voivat olla pohjoisessa viileitä, joten voi olla hyvä idea ottaa ylimääräinen pusakka mukaan. Rakennuksessa on kaasulämmitin, jota voi käyttää kylmemmällä säällä. Yön ajaksi se on sammutettava turvallisuussyistä.

- Eläimet vierailevat paikalla sääolosuhteista riippumatta.

- Ikärajasuositus lapsille on 10 vuotta. Vältä voimakkaiden parfyymien ja sääskimyrkkyjen käyttöä, kun tulet kojulle. Karhuja ruokitaan kalalla ja mikäli olet vakavasti allerginen kalalle, ilmoita siitä retkeä varatessasi. Tupakointi ja alkoholinkäyttö on kojuilla kielletty. Yön yli retkelle voi varata oman makuupussin tai ilmoittaa, jos tarvitsee lainaksi.

- Varausta voi siirtää maksutta toiselle päivälle, peruutukset viimeistään 5 päivää ennen retkeä.

Tietoa elämyksestä
Osoite: Kuntivaarantie 118, 93800 Kuusamo
Kesto: 14-16 tuntia
Henkilöt: 1
Pukeutuminen: Säänkestävät vaatteet, pitkät housut ja suljetut kengät
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: 1. huhtikuuta - 31. lokakuuta, Lämmin kausi
Kupongin vahvistus: Voimassa myös viikonloppuisin
Maa: Suomi
Suomen alue: Pohjois-Pohjanmaa
Kaupungit Suomessa: Kuusamo
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset

190,00 €

  • Rekisteröityneet jäsenet saavat pisteitä: +190

Lisäedut:

  • Lahja on voimassa 12 kuukautta
  • Ilmainen toimitus!
  • 365 päivän vaihtotakuu!
  • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Taiga Bear Kuusamo Oy
info@taigabearkuusamo.fi
Taiga Bear Kuusamo Oy Google 4.8 / (18)
Kommentit