facebook

Veitsetön facelift - Method Pisara®

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen

Facelift-hoitosarja on ei-kirurginen vaihtoehto sekä kohottamaan ja kiinteyttämään kasvoja, että ennaltaehkäisemään ja tasoittamaan ikääntymisestä, elintavoista ja perinnöllisistä tekijöistä johtuvia muutoksia kasvojen ja kaulan alueella.

Kiinteyttävä ja kohottava yhdistelmähoito tyhjentää kasvojen alueen kuona-, neste- ja rasvakertymiä, kohottaa lihaksia, aktivoi sidekudoksen luontaista toimintaa ja silottaa ryppyjä ja juonteita.

Hoidon aikana kasvojen alueelle käytetään ihokudosten ja lihasten tarpeista riippuen yhdistelmänä lymfa-, ultraääni- ja sähköterapiaa.

Jokaisella hoitokerralla hoidetaan koko kasvojen ja kaulan alue, ja tarvittaessa keskitytään yksityiskohtaisemmin erityistä kiinteytystä tai tasoitusta vaativiin kohtiin.

Facelift- ja lymfahoitoja suositellaan myös kasvojen alueen plastiikkakirurgisten ja muiden leikkaustoimenpiteiden esi- ja jälkihoidoiksi. Leikkauksesta johtuva kudosturvotus laskee japaraneminen nopeutuu, kun kasvojen omaa toimintaa aktivoidaan operaatioiden yhteydessä.

Tämä tarjous sisältää:
  • Veitsetön facelift;
  • Hoitojen vaikutus tapahtuu ihon pintaa syvemmällä;;
  • kudosten oma kollageeni- ja elastiinitoiminta;
  • imunesteiden ja solujen aineenvaihdunta;
  • lihasten kunto aktivoituvat;

Tärkeää:

Huomaat hoidon vaikutukset jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen, ja pysyviä tuloksia saavutetaan räätälöidyllä sarjahoidolla.

Tietoa elämyksestä
Osoite: Runeberginkatu 43, 4krs, Helsinki
Kesto: 1 tunti
Henkilöt: 1
Pukeutuminen: Ei pukukoodia
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: Koko vuoden
Hoitotyyppi: Koko keho
Kupongin vahvistus: Voimassa myös viikonloppuisin
Maa: Suomi
Suomen alue: Uusimaa
Kaupungit Suomessa: Helsinki
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset

130,00 €

  • Rekisteröityneet jäsenet saavat pisteitä: +130

Lisäedut:

  • Lahja on voimassa 12 kuukautta
  • Ilmainen toimitus!
  • 365 päivän vaihtotakuu!
  • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Centigon Oy / Method Pisara,
teresa@methodpisara.com
Centigon Oy / Method Pisara, Google 4 / (4)
  • Menin lympha hoitoon 60 min ja rehellisesti voin sanoo että en koe että hoito oli ollenkaan tehokas. Huone jossa hoitoa suoritetaan on erittäin kylmä, laite joka käytetään on semmoinen pieni imukone joka ei tehoa mitenkään vartaloon lympha systeemiin. Normaalisti jos lympha systeemia avataan niin nestettä pitäisi poistua vartalosta mutta hoidon jälkeen en valitettavasti tuntenut mitään olisi vaan parempi mennä hierontaan.
  • Tämä on hienostunut, raikas, ystävällinen ja erittäin ammattimainen kokonaisvaltainen kauneus- ja hyvinvointikeskus. Tulin alun perin hoitamaan turvonneita ja arkoja imusolmukkeita, ja päädyin ajoittamaan kaikenlaisia ​​hoitoja. Tämä ei johtunut erittäin suloisen omistajan Teresan töykeästä markkinoinnista, vaan osta todella nauttien saamistani hoidoista, ja koska Pisaran hoitomenu on hieman erilainen kuin useimpien hyvinvointikeskusten, kiinnostuin hoidoista ja kyselin niistä. Ja tuli vielä uteliaammaksi ja päätti kokeilla useimpia niistä - ja nautin kokemastani kovasti. Voin lämpimästi suositella hoidon varaamista Method Pisaraan, olen löytänyt hyvinvointikeskuksen, johon odotan innolla käyntiä uudelleen.
  • Erinomainen palvelu. Osaava ja ystävällinen henkilökunta.
Kommentit