facebook

Premium Geenitestit: Liikuntaan, Ravitsemukseen, Hyvinvointiin ja Ihoterveyteen.

-10%
Alennus

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen

Premium pakettiin sisältyy:

MyDNAPedia LIIKUNTA:
Aerobinen kunto ja anaerobinen kynnys. Maksimaalinen hapenottokyky. Lihassolut. Lihasten väsyminen ja palautuminen Lihasten maksimaalinen voimantuotto. Pitkänmatkan juoksukyky ja liikkuvuus. Akillesjänteen loukkaantumisriski. Nivelsiteen loukkaantumisriskiLihasten loukkaantumisriskiPalautuminen. HarjoittelumotivaatioLaskimotukoksen riski ja sen ehkäisy.

MyDNAPedia RAVINTO

Ylipainon riski ja ruokavalioProsessoidun lihan vaikutus suolistosyövän riskiin. Laktoosiaineenvaihdunta *Norovirusresistenssi Alkoholiaineenvaihdunta Kofeiiniaiheenvaihdunta Karvaan maistaminen Keliakia ** *Laktoosiaineenvaihduntaan vaikuttavat geneettiset muutokset. Testi ei ole tarkoitettu laktoosi-intolaranssin diagnoosiin. **Gluteiinin sietoon vaikuttavat geneettiset muutokset. Testi ei ole tarkoitettu keliakian diagnoosiin. 

MyDNAPedia HYVINVOINTI

FolaattimetaboliaAlhaisen D-vitamiinitason riskiRauta-aineenvaihduntaRaudan puutoksen riskiOsteoporoosin riskiTyypin 2 Diabeteksen riskiAPOE (Alzheimerin tauti ja sydän- ja verisuonitautiriski)Hippokampuksen kokoKognitiiviset toiminnotUnirytmi ja aktiivisuus

MyDNAPedia HYVINVOINTI

FolaattimetaboliaAlhaisen D-vitamiinitason riski. Rauta-aineenvaihdunta. Raudan puutoksen riski. Osteoporoosin riski. Tyypin 2 Diabeteksen riski. APOE (Alzheimerin tauti ja sydän- ja verisuonitautiriski) Hippokampuksen koko. Kognitiiviset toiminnot. Unirytmi ja aktiivisuus.

MyDNAPedia IHOTERVEYS

Ihon elastisuus Ihon kosteustasapainoIhon antioksidanttinen kapasiteetti. Detoksifikaatio. Herkkyys auringonvalolle ja pigmentaatio. Kudoksen korjautuminen ja ihovaurioiden paraneminen. Melanooman riski. Tyvisolusyövän riski. Psoriasis-riski. Rosacea (Ruusufinni) -riski

MyDNAPedia geenitestien lisäosat:

LAAJENNETTU RAVINTO(Painonhallinta)

Perimäsi vaikuttaa paitsi kehon aineenvaihduntaan myös mieltymyksiin ja ruokailutottumuksiin. Laajennusosa sisältää normaalin RAVINTO osion lisäksi kohdat: 

Makeanhimo. Sokerin kulutus. Napostelu. Suurempi ruokahalu. Vuorokausirytmin vaikutus. Tunnesyöminen. Keskivartalolihavuus. Vähärasvaisen ruokavalion vaikutus. Fyysisen liikunnan vaikutus painoon. Fyysisen liikunnan vaikutus HDL tasoon

ALKOHOLIN VAIKUTUKSET JA RISKIT

Perimäsi vaikuttaa osittain alkoholin sietokykyyn, alkoholista saatavaan mielihyvän tunteeseen sekä alkoholin käytön terveys- ja sosiaalisiin riskeihin. Näistä voi osaltaan päätellä alttiuden alkoholiriippuvuuteen ja alkoholismiin sairastumiseen. Alkoholin sietokyky (2 geenikohtaa)Alkoholista nauttiminen ja mielihyvä (6 geenikohtaa)Maksakirroosin riskiImpulsiivisen käyttäytymisen riski (”Rähinägeeni”)

Tämä tarjous sisältää:
 • Premium testi, 4 osa-aluetta + lisäosat;
 • MyDNAPedia LIIKUNTA testi;
 • MyDNAPedia RAVINTO testi;
 • MyDNAPedia HYVINVOINTI testi;
 • MyDNAPedia IHOTERVEYS testi;
 • LAAJENNETTU RAVINTO(Painonhallinta) Testi;
 • ALKOHOLIN VAIKUTUKSET JA RISKIT Testi;

Tärkeää:

Näyte otetaan kotiolosuhteissa täysin kivuttomasti poskisolunäytteenä ja palautetaan maksuttomasti analysoitavaksi laboratorioomme Espoossa.

Kattava raportti lähetetään sähköpostitse. Raportti antaa syvällistä tietoa perimän vaikutuksista jokapäiväiseen hyvinvointiin, mahdollistaen entistä terveellisemmät elämäntavat ja arjen valinnat.

Tietoa elämyksestä
Osoite: Testit tehdään kotona
Kesto: Ei tarkkaa kestoa
Henkilöt: 1
Pukeutuminen: Ei pukukoodia
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: Koko vuoden
Maa: Suomi
Suomen alue: Ahvenanmaa, Kainuu, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa, Etelä-Savo, Etelä-Karjala, keski-Suomi, Etelä-Pohjanmaa, Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa, Pirkanmaa, Satakunta, Päijät-Häme, Kanta-Häme, Kymenlaakso, Pohjois-Savo, Uusimaa, Varsinais-Suomi, Lappi
Kaupungit Suomessa: Koko Suomi
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset

310,00 €

-10 %

345,00 € *Įprasta kaina perkant pas paslaugos teikėją

 • Rekisteröityneet jäsenet saavat pisteitä: +310

Lisäedut:

 • Lahja on voimassa 12 kuukautta
 • Ilmainen toimitus!
 • 365 päivän vaihtotakuu!
 • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
MyDNAPedia
info@mydnapedia.com
Kommentit