facebook

Pyöräilyloma 3 yötä 2.lle Saimaan ympäristössä

Premium

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen

Majoitus persoonallisessa, entiseen kyläkouluun kunnostetussa hotelli Salpalinjan Hovissa UNESCO Saimaa Geoparkin vieressä, historiallisella Salpalinjalla. Nauti liikunnasta ja tutustu pyöräillen alueen kauneimpiin maisemiin ja nähtävyyksiin sekä muihin vierailun arvoisiin paikkoihin. Pyöräilyloman aikana saat sekä liikuntaa, että tutustut mielenkiintoisimpiin paikkoihin ekologisesti. 

Saat karttoja pyöräreiteistä ja alueesta sekä vinkkejä käyntikohteiksi kiinnostuksesi mukaan. Autamme suunnittelemaan juuri sinulle sopivat reitit, sää ja vuodenaika huomioon ottaen. Tässä joitain esimerkkejä reiteistä:

RANTARAITTI, Kaunista, Saimaan rantoja myötäilevää Rantaraittia pitkin pääset tutustumaan Lappeenrannan hiekkalinnaan ja voit käydä satamatorilla nauttimassa vedyn tai atomin. 14 km. 

SAIMAAN KANAVAN PYÖRÄILYREITTI NUIJAMAALLE Saimaan kanavan reitillä voit tutustua sekä vuonna 1856 avattuun vanhaan kanavaan että käytössä olevaan nykyiseen kanavaan. Pyöräreitti alkaa Saimaan kanavamuseolta, jossa voit aluksi katsastaa kanavan eri vaiheista kertovan näyttelyn sekä lähistöllä sijaitsevan vanhan kanavan sulkuportin. Reitillä on omatoimisesti käytettävä kapulalossi, jolla ylitetään vanha kanava lähellä Nuijamaan kirkonkylää. Kanavan maisema on kaunis kaikkina vuodenaikoina 49,7 km. 

TAIPALSAAREN MAISEMAPÄYRÄILYREITTI Jos pidät vesistömaisemista, niin suuntaa Taipalsaarelle! Huikeita Saimaa-maisemia avaava pengertie kuuluu Suomen kauneimpien teiden joukkoon. Voit valita kahdesta reittivaihtoehdosta: Vehkataipaleen kierroksen pituus on noin 40 kilometriä, pidempi 50 kilometrin reitti kiertää Rehulan ja Leväsen kylien kautta. Reitti sopii kaikenlaisille pyöräilijöille SAIMAAN SAARISTOREITTI 157 km, vie kovakuntoisen pyöräilijän tai sähköpyörailijän Saimaan saaristomaisemiin ja kulkee Ensimmäisen ja Toisen Salpausselän kautta. Se on perinteinen ja suosittu pyörämatka Kyläniemen kautta eteläisen Saimaan alueella. 

Saaristoreitillä voit tutustua Lappeenrannan ja Imatran kaupunkien nähtävyyksiin sekä kolmeen viehättävään kirkonkylään Taipalsaarella, Ruokolahdella ja Joutsenossa. Majoitut mukavasti kartanotyylisessä Salpalinjan Hovi -hotellissa 9 km: n päässä Lappeenrannan keskustasta. Hotelli sijaitsee keskellä Etelä-Karjalan kaunista luontoa, lähellä Saimaa Geopark Muinaisuoma –kohdetta ja keskellä mielenkiintoista, sotahistoriallista Salpalinjaa. Päivisin nautit pyöräilystä kauniissa maisemissa. Liikut ekologisesti paikasta toiseen ja annat mielesi rauhoittua. Reippaan ulkona vietetyn päivän jälkeen palaat Salpalinjan Hoviin. Rentoudut perinteisen saunan lempeissä, katajantuoksuisissa löylyissä. Rentoudut ja tunnet, kuinka lihaksesi toipuvat pyöräilyn rasituksista. 

Illalla voit nauttia hotellin rauhallisesta ilmapiiristä. Salpalinjan Hovi on kunnostettu entiseen hirsistä rakennettuun kyläkouluun. Yksilölliset huoneet on sisustettu eri oppiaineiden mukaan. Jokaisessa huoneessa on keittiönurkkaus, kylpyhuone, TV ja Wifi. Huoneissa on kahvia, teetä ja pientä purtavaa vapaasti ja välineet, jotta voit valmistaa omat ateriasi.Viimeisenä päivänä voit tehdä pienen vaelluksen läheisillä Saimaa Geopark -alueilla.  

Tämä tarjous sisältää:
 • Pyöräilyloma 3 yötä Saimaan ja Lappeenrannan kauniissa ympäristössä;
 • majoitus 3 yötä kahden hengen huoneessa tai perhehuoneessa;
 • aamiainen;
 • oma saunavuoro 1 tunti / 2 kertaa;
 • vuokratut vaihdepyörät ja kypärät;
 • kartat ja reittisuunnitteluapu kiinnostuksesi mukaan;

Tärkeää:

Varauksen peruutus viimeistään 7 päivää ennen.

Tietoa elämyksestä
Osoite: Vanha Mikkelintie 125, 53830 Lappeenranta
Henkilöt: 2
Pukeutuminen: Urheiluvaatteet, suljetut kengät, käsineet
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: Koko vuoden
Kupongin vahvistus: Voimassa myös viikonloppuisin
Majoituskausi: Vuoden ympäri
Öiden määrä: 3
Maa: Suomi
Suomen alue: Etelä-Karjala
Kaupungit Suomessa: Lappeenranta
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset

580,00 €

 • Rekisteröityneet jäsenet saavat pisteitä: +580

Lisäedut:

 • Lahja on voimassa 12 kuukautta
 • Ilmainen toimitus!
 • 365 päivän vaihtotakuu!
 • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Vaisor Oy
info@salpalinjanhovi.fi