facebook

Absolute youthful lifting -kasvohoito

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen

Kymmenen eri käsittelyvaihetta – kymmenen askelta täydellisyyteen. Nuorekas hehkuva iho, uudestaan määritellyt kasvojen ääriviivat. Auttaa ylläpitämään kestävää kiinteyttävää vaikutusta ja ihon nuorekkuutta. 100% manuaalinen muotoileva hieronta, runsaiden vaikuttavien aineiden kanssa. Hierontaa suorittaessaan kauneudenhoitaja käyttää ainutlaatuisia tekniikoita, jotka on kehitetty erityisesti tähän hoitoon. Modeling Lifting -hieronta palauttaa ihon joustavuuden, määrittelee kasvojen ääriviivat, lievittää painovoiman aiheuttamaa kasvojen roikkumista, parantaa ihon tekstuuria ja tasoittaa ryppyjä. Hoidon todellinen helmi on yleellinen Lifting-naamio. Tehokkaiden aktiivisten ainesosien ja ammattimaisten erityisten levitystekniikoiden ansiosta naamio hoitaa ja kiinteyttää samanaikaisesti . Hoito soveltuu myös herkälle ja kuperoosa iholle.

Tämä tarjous sisältää:
 • Absolute youthful lifting -kasvohoito

Tärkeää:

Perutus 24 tuntia etukäteen

Tietoa elämyksestä
Osoite: kytötie 29A, 01360 Vantaa
Kesto: 1 tunti 15 minuuttia
Henkilöt: 1
Pukeutuminen: Ei pukukoodia
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 6 kuukautta
Kausi: Koko vuoden
Kupongin vahvistus: Voimassa vain työpäivinä, Voimassa myös viikonloppuisin
Maa: Suomi
Suomen alue: Uusimaa
Kaupungit Suomessa: Vantaa
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset

90,00 €

 • Rekisteröityneet jäsenet saavat pisteitä: +90

Lisäedut:

 • Lahja on voimassa 12 kuukautta
 • Ilmainen toimitus!
 • 365 päivän vaihtotakuu!
 • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Studio 29
info@studio29.fi 050 5677772
Google 4.9 / (9)
 • Erinomainen kampaaja! Minulla on lyhyt tukka ja muissa kampaamoissa olen ollut tyytymätön lopputulokseen. Täältä saan trendikkään ja tyylikkään tukan. En vaihtaisi. Plussaa myös ystävällinen ja iloinen palvelu.
 • Hyvä palvelu ja sopivan hintainen.
 • Rakastan tätä paikkaa! Ystävällinen palvelu ja asiantuntija joka käyttää luovuutta samalla kun kunnioittaa toiveitasi. Tuo parhaimmat puolet sinussa esiin ja antaa sinulle mahdollisuuden olla paras versio itsestäsi. Todella huomaavainen kampaaja, joka välittää asiakkaistaan, tarjoaa pitkille käynneille mahdollisuuden saada lounasta ja tarjoaa kahvia. Itselläni on vaaleat pitkät hiukset ja käynnit vie aina aikaa. Ei ole rahastamisen tunnetta, vaan hiuksia hoidetaan niin, että tavoitteisiin päästään ja että lopputulos on hyvä. Jos hiuksia ei tarvitse leikata ja hoitaa enempää kun kerran tai kaksi vuodessa, se kerrotaan rehellisesti. Aina saa mennä useamminkin, mutta palvelu on asiakkaan ehdolla, ja asiakkaan budjetin mukaan. Suosittelen lämpimästi jos haluat rakentaa hyvää suhdetta kampanjaan ja huolehtia hiuksista ja kauneudesta. Samira varmistaa, että on mahdollisuus olla paras versio itsestäsi sisäisesti ja ulkoisesti joka päivä.
 • Ystävällinen palvelu ja esteetön pääsy kun on katutasossa ja vielä pysäkkikin melkein vieressä.
 • Samira värjää ja leikkaa hiukset taitavasti ja joka kerta olen ollut lopputulokseen tyytyväinen ? Lämmin suositus!
Kommentit