facebook

Jälkkipoltto Kuntokartoitus (InBody-kehonkoostumusmittaus + kuntotesti)

Saat 10% lisäalennuksen tilauksestasi!

Tiedosta kehosi nykytila ja luo tavoitteet loppuvuodelle! Kehonkoostumusmittaus ja kuntotestaus ovat tärkeä ja hyödyllinen osa turvallisen, tavoitteellisen ja tuloksellisen liikuntaohjelman luomisessa, toteuttamisessa ja seurannassa.

KEHONKOOSTUMUSMITTAUS

InBody-kehonkoostumusmittaus antaa objektiivisen kuvan kehon tilasta. Lihas- ja rasvamassan lisäksi mittaus kertoo mm. kehon lihastasapainosta, nestetasapainosta, puolieroista ja sisäelinrasvan määrästä. InBody on markkinoiden kehittynein ja eniten käytetty kehonkoostumuksen mittalaite. Sitä käyttävät niin terveydenhuollon-, kuntoutuksen- kuin kuntoilumaailman ammattilaiset. 

Mittaus kestää muutaman minuutin ja se suoritetaan nousemalla paljain jaloin laitteen tasolle ja pitämällä kiinni mittauskahvoista. Mittaukseen kuuluu aina henkilökohtainen palaute ja siihen varataan aikaa 10-15 minuuttia. Lisäksi saat kirjallisen raportin, joka tallennetaan sähköisenä myös SIIPI-hyvinvoinisovellukseen omaan henkilökohtaiseen profiiliisi seurantaa varten. 

Bioimpedanssimenetelmä ei sovellu kehonkoostumuksen määrittämiseen raskauden aikana tai jos kehoon on asennettu sähkölaitteita tai metalliesineitä (sydämentahdistin tai muu elektroninen lääkintälaite, raajaproteesi tai keinonivel).

KUNTOTESTAUS

Käyttämämme testivalikoima terveyskunnon testaamiseen perustuu tutkittuun tietoon sekä Työterveyslaitoksen ja UKK-Instituutin sen perusteella laatimiin terveyskuntotesteihin. Ennen kuntokartoitusta saat täytettäväksesi SIIPI-hyvinvointisovelluksen kautta toteuttavan esitietokyselyn, joka perustuu UKK-Instituutin laatimaan terveysseulaan. Arviointi sisältää kysymyksiä fyysisestä kunnosta, aktiivisuudesta ja liikkumisesta, terveydentilasta sekä elintavoista.

TESTIOSA-ALUEET

Lihaskunto | Liikkuvuus | Tasapaino | Kestävyys

Testin päätteksi saat tulokset ja vertailuarvot kirjallisena mukaasi. Ne tallennetaan myös henkilökohtaiseen profiiliisi SIIPI-hyvinvointisovellukseen seurantaa varten.

Ota yhteyttä ja varaa aikasi kartoitukseen alta. Kuntokartoitus kestää kokonaisuudessaan 60 mi

Tämä tarjous sisältää:
  • JÄLKIPOLTTO Kuntokartoitus (InBody-kehonkoostumusmittaus + kuntotesti);
  • Kehonkoostumusmittaus ;
  • Kuntotestaus;
  • Testiosa-alueet;

Tärkeää:

Jälkipoltto Oy:llä on salassapitovelvollisuus ja asiakkaalla on yksityisyydensuoja. Asiakas toimii omalla vastuulla ja on vastuussa tietojen antamisesta. Asiakas antaa Jälkipoltto Oy:n käyttöön tarvittavat tiedot terveydestään ja ruoka-aineallergioistaan. Asiakkaan tulee konsultoida omaa lääkäriään, mikäli lääkkeillä, kehon vammoilla tai sairauksilla on vaikutusta harjoitteluun tai ruokavalioon. Jälkipoltto Oy:llä on pakolliset kuntovalmentajavakuutukset. Asiakkaalla on omat tarvittavat vakuutukset.

Tietoa elämyksestä
Osoite: Urheilukalastajankuja 2 B 23, 00990 Helsinki
Kesto: 60-90 minuuttia
Henkilöt: 1
Pukeutuminen: Urheiluvaatteet, suljetut kengät, käsineet
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: Koko vuoden
Maa: Suomi
Suomen alue: Uusimaa
Kaupungit Suomessa: Helsinki
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset

89,00 €

  • Rekisteröidy ja hanki kanta-asiakaspisteitä: +89

Lisäedut:

  • Lahja on voimassa 12 kuukautta
  • Ilmainen toimitus!
  • 365 päivän vaihtotakuu!
  • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Jälkipoltto Oy
olli@jalkipoltto.com
Kommentit