facebook

Jälkkipoltto Kuntokartoitus (InBody-kehonkoostumusmittaus + kuntotesti)

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen

KEHONKOOSTUMUSMITTAUS

InBody-kehonkoostumusmittaus antaa objektiivisen kuvan kehon tilasta. Lihas- ja rasvamassan lisäksi mittaus kertoo mm. kehon lihastasapainosta, nestetasapainosta, puolieroista ja sisäelinrasvan määrästä. InBody on markkinoiden kehittynein ja eniten käytetty kehonkoostumuksen mittalaite. Sitä käyttävät niin terveydenhuollon-, kuntoutuksen- kuin kuntoilumaailman ammattilaiset. 

Mittaus kestää muutaman minuutin ja se suoritetaan nousemalla paljain jaloin laitteen tasolle ja pitämällä kiinni mittauskahvoista. Mittaukseen kuuluu aina henkilökohtainen palaute ja siihen varataan aikaa 10-15 minuuttia. Lisäksi saat kirjallisen raportin, joka tallennetaan sähköisenä myös SIIPI-hyvinvoinisovellukseen omaan henkilökohtaiseen profiiliisi seurantaa varten. 

KUNTOTESTAUS

Käyttämämme testivalikoima terveyskunnon testaamiseen perustuu tutkittuun tietoon sekä Työterveyslaitoksen ja UKK-Instituutin sen perusteella laatimiin terveyskuntotesteihin. Ennen kuntokartoitusta saat täytettäväksesi SIIPI-hyvinvointisovelluksen kautta toteuttavan esitietokyselyn, joka perustuu UKK-Instituutin laatimaan terveysseulaan. Arviointi sisältää kysymyksiä fyysisestä kunnosta, aktiivisuudesta ja liikkumisesta, terveydentilasta sekä elintavoista.

TESTIOSA-ALUEET

Testin päätteksi saat tulokset ja vertailuarvot kirjallisena mukaasi. Ne tallennetaan myös henkilökohtaiseen profiiliisi SIIPI-hyvinvointisovellukseen seurantaa varten. Ota yhteyttä ja varaa aikasi kartoitukseen alta. Kuntokartoitus kestää kokonaisuudessaan 60 min.

Tämä tarjous sisältää:
  • JÄLKIPOLTTO Kuntokartoitus (InBody-kehonkoostumusmittaus + kuntotesti);
  • Kehonkoostumusmittaus;
  • Kuntotestaus;
  • Testiosa-alueet;

Tärkeää:

Jälkipoltto Oy:llä on salassapitovelvollisuus ja asiakkaalla on yksityisyydensuoja. Asiakas toimii omalla vastuulla ja on vastuussa tietojen antamisesta. Asiakas antaa Jälkipoltto Oy:n käyttöön tarvittavat tiedot terveydestään ja ruoka-aineallergioistaan. Asiakkaan tulee konsultoida omaa lääkäriään, mikäli lääkkeillä, kehon vammoilla tai sairauksilla on vaikutusta harjoitteluun tai ruokavalioon. Jälkipoltto Oy:llä on pakolliset kuntovalmentajavakuutukset. Asiakkaalla on omat tarvittavat vakuutukset.

Tietoa elämyksestä
Osoite: Urheilukalastajankuja 2 B 23, 00990 Helsinki
Kesto: 60-90 minuuttia
Henkilöt: 1
Pukeutuminen: Urheiluvaatteet, suljetut kengät, käsineet
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: Koko vuoden
Maa: Suomi
Suomen alue: Uusimaa
Kaupungit Suomessa: Helsinki
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset

99,00 €

  • Rekisteröityneet jäsenet saavat pisteitä: +99

Lisäedut:

  • Lahja on voimassa 12 kuukautta
  • Ilmainen toimitus!
  • 365 päivän vaihtotakuu!
  • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Jälkipoltto Oy
olli@jalkipoltto.com
Jälkipoltto Oy Google 5 / (3)
Kommentit