facebook

Aivan kuin oikeassa koneessa - AIRBUS A330 lentosimulaattori

Premium

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen

Suomen Ilmailumuseon näyttelystä löydät suomalaisten suunnittelemia ja käyttämiä lentokoneita. Näyttely koostuu kymmenistä lentokoneista sekä muista ilmailuun liittyvistä esineistä, kuten moottoreista, potkureista, pienoismalleista ja viestistävälineistä. Suomen Ilmailumuseo sijaitsee Vantaan Aviapoliksessa osoitteesssa Karhumäentie 12 (Tietotie 3), 01530 Vantaa. Pääset Ilmailumuseolle helposti niin julkisella liikenteellä, kuin pyörällä tai jalkasin.

Ammattikoulutuskäytössä olevat simulaattorit avautuvat vuosien tauon jälkeen suurelle yleisölle. Aivan kuin oikeassa koneessa – AIRBUS A330 lentosimulaattori yhteistyössä Finnair Flight Academyn kanssa.

Tämä tarjous sisältää:
 • 1 tunti lentoaikaa, 30 minuuttia aloitusperehdytys;
 • Simulaattoriin mahtuu 4 asiakasta;

Tärkeää:

Päihtyneenä oleminen on kielletty, 0 toleranssi alkoholille. Varauksen peruutus viimeistään 14 vuorokautta ennen varausta.

Tietoa elämyksestä
Osoite: "Suomen Ilmailumuseo" - Karhumäentie 12, 01530, Vantaa
Kesto: 1 tunti 30 minuuttia
Henkilöt: 4
Pukeutuminen: Ei pukukoodia
Lahjakortin voimassaoloaika: Tarjous voimassa 31.12.2024 asti.
Kausi: Koko vuoden
Maa: Suomi
Suomen alue: Uusimaa
Kaupungit Suomessa: Vantaa
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset

449,00 €

 • Rekisteröityneet jäsenet saavat pisteitä: +449

Ominaisuudet:

 • Rajoitetusti voimassa oleva lahjakortti
 • Lahjakortti on voimassa 2024-12-31
 • Voimassaolon pidennys ei ole mahdollista
 • Vaihtotakuu
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Suomen Ilmailumuseo
+358 44 754 2930
Google 4.4 / (1428)
 • Tyylikäs kattaus Suomen ilmailuhistoriaa,uusitussa näyttelytilassa vietät vaikka perheen kanssa mukavan sunnuntain.
 • Käytiin täällä lokakuun lopussa 2023. Parkkitilaa tuntui löytyvän. Me käytettiin Museokorttia. Kassalla palvelu pelasi ja oli ystävällistä. Itse näyttely oli varsin kompakti. Aika hyvin sai tietoa Suomen ilmavoimien historiasta. Pääsi katsomaan koneita, jotka olivat varsin hyvässä kunnossa. Pääsi kokeilemaan simulaatoria. Jos varaa ajan niin pääsee matkustajankoneen simulaattoorua kokeilemaan. Tiloista löytyy museokauppa ja kahvio.
 • Loistava kohde Suomen Ilmavoimista ja -ilmailun historiasta kiinnostuneille. Kattava näyttely ja kahvila tarjoaa lisäenergiaa kävijöille. Täällä tulee käytyä useamminkin.
 • Kiva paikka nähdä ilmailun historiaa. Lapset ovat tykänneet erityisesti. Pariin lentokoneeseen pääsee myös sisälle. Lisäksi on hävittäjäsimulaattori, jota pääsee ohjaamaan. Museossa kuluu helposti 1-2 tuntia. Paikassa on myös kahvila ja pieni myymälä, jossa myydään ilmailuaiheista tavaraa.
 • Suomen Ilmailumuseoon on helppo tulla ja parkkipaikat ovat ihan museon edessä. Museoon pääsee myös helposti junalla ja Aviapoliksen asema on aivan kivenheiton päässä. Asemalla kannattaa ottaa ulosmenotie Aviapolis Bulevardille ja Saavut Clarion hotellille. Museo on avain Hotellin takana, jonne lyhyt kävelymatka. Lentokoneet on jaettu museossa kahteen halliin. Toiseen siviilikoneet ja toiseen sotakoneet. Löytyy matkustajakone ja sisällä voi vierailla. On pieniä koneita ja helikoptereita, kuumailmapallo jne. Koneet ovat aika tiiviisti, mutta siististi halleissa. Ota huomioon halleissa on talvella viileää, joten lämmin vaatetus voi olla tarpeen säästä riippuen. Hallien välissä ok pieni muu näyttelytila ja jossa mm. lentosimulaattori. Ikävä kyllä ilmeisesti tämäkin on siirtouhan alla. Ainakin joskus näin lehdissä uutisointia. Toivottavasti saa jatkaa täällä tai jopa löytää paremman paikan muualta. Suosittelen tutustumaan ja onhan esillä eri aikakausiemme kaunottaria ja uljaita sota koneitakin. Mielestäni opastukyltit olivat hyviä ja riittäviä. Paikka soveltuu perheille ja muille alasta kiinnostuneille. Liikunta esteettömät oli otettu hyvin huomioon. Ainut yksi pieni osio ylhäällä voi olla vaikea saavuttaa rappusia pitkin. Suosittelen suuresti paikkaa vierailla!
Kommentit