facebook

Syvästi rentoutuva transsi -hypnoosisessio

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen.

Anna päivänsankarille lahjaksi syvästi rentoutuvan ja aikaansaavan transsitilan! Hypnoosissa ja sen avulla saavuttamassa transsitilassa ei ole mitään mystistä, uskonnollista tai vaarallista mieliterveydelle.

Huippu-urheilijat ja menestyneet liike-elämän sankarit ovat jo pitkään parantaneet suorituskykyjään hypnoosilla. Suggestioterapian menetelmät ovat levinneet myös taide-, musiikkimaailmaan ja muuhun luovaan toimintaan.

Hypnoosi on helppo ja mukava tapaa rentoutua ja parantaa suorituskykyä. Sen avulla kuka tahansa voi vapautus tavanomaisista vaivoistaan sekä huomattavasti parantaa suoritus-, ilmaisu- ja oppimiskykyään. Hypnoosin avulla voi helpottaa ja nopeuttaa omien tavoitteidensa saavuttamista. Hypnoterapian avulla voi päästä eroon omista pelloistaan sekä haitallisista tavoistaan, kuten tupakointi ja tunnesyöminen. Mutta ennen kaikkea hypno- ja suggestioterapian avulla voi kasvattaa ja kehittää kykyään positiiviseen ajatteluun, nautintoon ja mielihyvään.

Kenelle lahja sopii: Syvästi rentoutuva transsi sopii kaikenikäisille sekä naisille, että miehille, jotka kaipaavat elämäänsä uskallusta, suoritus-, ilmaisu- tai oppimiskyvyn parantamista. Kyseessä on täydellinen lahja esimerkiksi synttärisankarille, puolisolle, vanhemmalle, ystävälle, 15 vuotta täyttäneelle tyttärelle tai pojalle.

Valmennus tapahtuu rennossa turvallisessa ympäristössä – siellä missä lahjansaajakin verkossa (koko Suomi tai maailma*)

Tämä tarjous sisältää:
  • Tunnin Syvästi rentoutuva transsi -sessio yhdelle;
  • Kyselylomakkeen muodossa toteutettu esihaastattelu, joka auttaa hypnoterapeuttia valmistautumaan sessioon;
  • Hyvä fiilis ja yllätyslahja;

Tärkeää:

Varauksen peruutus 1 kk ennen aloitusta.

Tietoa elämyksestä
Osoite: Verkossa
Kesto: 1-1,5 tuntia
Henkilöt: 1
Pukeutuminen: Ei pukukoodia
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: Koko vuoden
Maa: Suomi
Suomen alue: Lappi, Varsinais-Suomi, Uusimaa, Kymenlaakso, Kanta-Häme, Päijät-Häme, Satakunta, Pirkanmaa, Keski-Pohjanmaa, Pohjanmaa, Etelä-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Etelä-Karjala, Etelä-Savo, Pohjois-Savo, Pohjois-Karjala, Kainuu, Pohjois-Pohjanmaa, Ahvenanmaa
Kaupungit Suomessa: Helsinki, Utti, Lammi, Alajärvi, Mäntsälä, Maarianhamina, Ylöjärvi, Kaarina, Kaipola, Nokia, Savonlinna, Kerava, Muurame, Levi, Parainen, Jämsä, Himos, Koko Suomi, Lieksa, Parainen, Tankavaara, Nukari, Saarijärvi, Sysmä, Ikaalinen, Laukaa, Kajaani, Rauma, Järvenpää, Kouvola, Pori, Kuopio, Lahti, Jyväskylä, Turku, Oulu, Vantaa, Tampere, Espoo, Joensuu, Lappeenranta, Hämeenlinna, Lohja, Hyvinkää, Kokkola, Porvoo, Salo, Kotka, Mikkeli, Seinäjoki, Rovaniemi, Vaasa
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset

100,00 €

  • Rekisteröidy ja hanki kanta-asiakaspisteitä: +100

Lisäedut:

  • Lahja on voimassa 12 kuukautta
  • Ilmainen toimitus!
  • 365 päivän vaihtotakuu!
  • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Eurowear
christina@eurowear.fi
Kommentit