facebook

Addis Kitchenin iso vegaanilautanen kahdelle

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen

Addis Ethiopian Kitchen on vuonna 2017 perustettu etiopialainen ravintola, joka tarjoaa aitoa etiopialaista tunnelmaa ja ainutlaatuisia makuelämyksiä niin lounasruokailijoille kuin illastajille. Ruokalistaltamme löydät maukkaat ja mausteiset vegaani- ja liharuoat, halutessa myös gluteenittomana vaihtoehtona. Tule tutustumaan!

Kokekaa aitoa aitoa etiopialaista tunnelmaa ja ainutlaatuisia makuelämyksiä Addis Kitchenissä. Addis Kitchenin iso vegaanilautanen kahdelle on täydellinen valinta, kun haluatte jakaa annoksen kahden kesken. Vegaanilautanen sisältää: Linssejä berbere-mausteella, kurkumalla maustettu hernepata, kikhernekastike, paistettua kaalia, kasvispaistos, kikhernekastike, tomaattisalaatti. Lisäksi annokseen kuuluu vegaaninen jälkiruoka ja etipialainen kahvi.

Tämä tarjous sisältää:
  • Addis Kitchenin iso vegaanilautanen kahdelle;
  • Vegaanijälkiruoat;
  • Tuoreet Addis-kahvit;
Tietoa elämyksestä
Osoite: Sturenkatu 28, 00510 Helsinki & Kauppakeskus Tripla, Fredikanterassi 1, 00520 Helsinki
Kesto: Ei tarkkaa kestoa
Henkilöt: 2
Pukeutuminen: Ei pukukoodia
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: Koko vuoden
Maa: Suomi
Suomen alue: Uusimaa
Kaupungit Suomessa: Helsinki
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset

50,00 €

  • Rekisteröityneet jäsenet saavat pisteitä: +50

Lisäedut:

  • Lahja on voimassa 12 kuukautta
  • Ilmainen toimitus!
  • 365 päivän vaihtotakuu!
  • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Addis Ethiopian Restaurant
info@addiskitchen.fi, 09-42 577 877
Addis Ethiopian Restaurant Google 3.9 / (45)
  • Täyttävä, terveellinen ja värikäs annos, mutta ylihinnoiteltu vegaaniseen annokseen.
  • Rakastan etiopialaista ruokaa. Joka kerta, kun matkaan Espoosta Triplaan, käyn täällä syömässä. Jos matkaan lapsieni kanssa, käyn täällä lapsieni kanssa. Hekin rakastavat etiopialaista ruokaa. En voi kuvitella parempaa ruokanautintoa.❤️ Kiitos paljon upeasta palvelusta ja ihanasta kulinaristisesta kokemuksesta joka kerta!❤️❤️?? ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
  • Triplan etiopialainen ruokapaikka.Mukava kokemus.Mausteisuus oli medium tai hot, niin pyysin vähiten mausteisen.Combo jossa oli lihaa ja kasviksia.Makua oli riittävästi.Emme osanneet syödä leivän kanssa oikeaoppisesti.Ehkä jos olisi ollut enemmän aikaa.Saimme ohjelapun kyllä avuliaalta kassahenkilöltä.Ravintola henkilökunta puhui vain englantia ei suomea.Tunnelma ei Triplan ruokamaailmassa ole niin viihdyttävä kuin olisi varmaan ravintolassa, jossa olisi kunnolla tilaa istua ja ottaa vaikka viiniä myös.Ehkä leipään kääriminenkin olisi silloin onnistunut.Annokset olivat isoja ja maukkaita.Menen uudelleen.
  • Uusi kokemus itselleni! Annos oli näyttävä ja maut olivat ihan jeppis- yksi muhennos erottui tulisuudellaan, mutta muut mekivät vähän keskenään sekaisin. Ruokaa oli enemmän kun tarpeeksi! Tämä injera(?) oli täysin uusi tuttavuus.
  • Toinen Etiopialaisista ravintoloista Suomessa. Hämmentävää oli, ettei kaikkia ruokia ollut tilattavissa, mitä netissä ravintolan menussa oli. Esim minkäänlaista jälkiruokaa ei ollut saatavilla. Olisi ollut myös kiva saada Etiopialaista kahvia Etiopialaisesta kahvipannusta ? Ruoka ei ollut ihan kuumaa ja vatsanväänteet seurueellamme jatkuivat vielä seuraavana päivänä. Olivatkohan ruoat huonosti lämmitetty mikrossa ?
Kommentit