facebook

Siniset Perheradat

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen

Junnu Seikkailija lahjakortti oikeuttaa seikkailuradat 1-4 käytön yhtenä päivänä puiston aukioloaikana. 

SeikkailuSveitsi on koko perheelle soveltuva seikkailupuisto Hyvinkäällä. Seikkailupuistossa pääsee kiipeilemään yhtä ketterästi ja korkealle kuin orava, lähes puiden latvoihin asti. Monipuoliset puihin rakennetut kiipeilyradat- ja haasteet harjoittavat tasapainoa, vartalon hallintaa ja keskittymiskykyä sekä uhmaavat korkean paikan kammoa turvallisesti.

Seikkailupuisto tarjoaa haastetta ja onnistumisen 99iloa kaikenikäisille seikkailijoille. Puistossa on ratoja 9 ja vaikeustasoja neljä. Seikkailuradat on rakennettu puihin 1-15 metrin korkeuteen. Puiston erikoisuutena toimii jääkautisen suppakuopan yli rakennettu vaijeriliukurata, joka on pituudeltaan 500 metriä. Kyseessä onkin Suomen huimin vaijeriliuku.

Elämyslahja sisältää kertalipun SeikkailuSveitsiin yhdelle henkilölle, radoille 1-4.

Tämä tarjous sisältää:
 • Seikkailuratojen käytön yhdelle;
 • Varusteet;
 • Opastuksen;
 • Radat 1-4;

Tärkeää:

Pituusraja 125-140 cm. Myrskytuuli ja ukkonen estävät kiipeilyn.

Tietoa elämyksestä
Osoite: Härkävehmaankatu 9, Hyvinkää
Kesto: Max. 3 tuntia
Henkilöt: 1
Pukeutuminen: Mukava vaatetus, joka ei rajoita liikkeitä
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: Lämmin kausi
Maa: Suomi
Suomen alue: Uusimaa
Kaupungit Suomessa: Hyvinkää
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset

22,00 €

 • Rekisteröityneet jäsenet saavat pisteitä: +22

Lisäedut:

 • Lahja on voimassa 12 kuukautta
 • Ilmainen toimitus!
 • 365 päivän vaihtotakuu!
 • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
SeikkailuSveitsi
info@seikkailusveitsi.fi
Google 4.5 / (403)
 • Mahtava paikka, likat sai hyvää palvelua vielä illemmallakin.
 • Monipuoliset radat upeassa maisemassa hotelli Sveitsin vieressä. Oli helppoja ja vähemmän helppoja ratoja sekä myös niitä vaativia ratoja. Hyvä opastus ja harjoittelu ennen kiipeilyn aloittamista. Erittäin ystävällinen henkilökunta. E-passi käy myös maksuvälineenä.
 • Ensimmäistä kertaa SeikkailuSveitsissä ja ylipäätään kipeilemässä. Kokemus mitä hienoin ja koko seurueemme viihtyi hyvin. Saimme alkuun hyvän opastuksen ja henkilökunta oli koko vierailun ajan saatavilla.
 • Kaiken näköistä on tullut kokeltua mutta tälläistä ei koskaan. Oli hetki aikaa ja päätin koittaa millaista tämä on. Pääsylippu kassalta, ohjeitten luku, varusteet niskaan ja ohjaajan kanssa pikku ryhmän mukana opettelemaan miten valjaat toimii ja radalla edetään. Koulutuksesta suoraan vaikeimmille radoille olikohan 5,6,7 ja 8. Kaikki meni läpi ongelmitta, olenhan vähän tälläinen tartzan? Rataa 9 katselin, mutta meillä alkoi olla jo kiire ja kun radalle oli meniöitä niin en lähtenyt jonottamaan. Ensi kerralla sitten? Mutta oli kyllä mukavaa ja valjaat helppokäyttöiset ja turvalliset. Jos vaan kiipeily ja seikkailu kiinnostaa niin kannattaa ehdottomasti kokeilla??
 • Upeassa ympäristössä sijaitseva kiipeily- ja vaijeriliukuratapuisto. Myös lapsille soveltuva rata. Lipunmyynnin yhteydessä pieni kahvila. Paikka tarjoaa mukavasti aktiviteettejä vireisen hotellin majoittujille. Lisäksi ympärillä hyvät ulkoilureitit upeissa luonnon maisemissa. Climbing and wire rope park located in magnificent surroundings. Also suitable for children. A small café in ticket sales. The place offers comfortable activities for those staying at the hotel. In addition, there are good walking routes around the magnificent scenery.
Kommentit