facebook

Espace Room Pelinhoitajan Painajainen

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen

Olette jumissa pelinhoitajan painajaisessa. Apunanne ulospääsyssä on minun unipäiväkirjani, johon olen kirjoittanut unet joita näin itse jäädessäni jumiin painajaisiini. Pääsin itse ulos painajaisista seuraamalla unien vihjeitä, sekä pelejä unistani. Tehtävänne on saada hyvien unien puuhun valo, joka pelastaa teidät painajaisista. Teillä on 60min. aikaa, ehdittekö sytyttämään puuhun valon ennen herätyskellon pirinää.

Tämä tarjous sisältää:
 • Espace Room Pelinhoitajan Painajainen valitulle seurueelle

Tärkeää:

Ikärajoituksia ei ole, mutta huoneeseen vaaditaan yksi vähintään 15-vuotta täyttänyt.

Tietoa elämyksestä
Osoite: Olavinkatu 44, 57100 Savonlinna
Kesto: 1 tunti 15 minuuttia
Henkilöt: 1-9 (eri hinta, valitse ylhäältä valikosta "Henkilömäärä")
Pukeutuminen: Rento vaatetus
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: Koko vuoden
Maa: Suomi
Suomen alue: Etelä-Savo
Kaupungit Suomessa: Savonlinna
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset
 • Valitse

75,00 €

 • Rekisteröityneet jäsenet saavat pisteitä: +75

Lisäedut:

 • Lahja on voimassa 12 kuukautta
 • Ilmainen toimitus!
 • 365 päivän vaihtotakuu!
 • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Activity Maker
activitymaker@gmail.com
Google 4.1 / (48)
 • Ei kovin hyvä pakohuone (vankilapako). Huone ei ole suunniteltu kovin hyvin; suuren osan ajasta vain yksi henkilö kerrallaan voi tehdä jotain, mikä tekee ryhmässä pelaamisesta tylsää. Huoneen "pulmat" ovat turhauttavia ja yksiktoikkoisia, ja ne riippuvat fyysisistä kyvyistä (esim. Tarkkuusammunta). Jotkin osat huoneesta ovat epäselviä, ja niihin voi helposti jäädä jumiin. Huoneessa ei ole käytänössä minkäänlaisia koristeita (Huone on toki vankila, mutta koristeiden puute ei luo tunnelmaa vaan antaa vaikutelman siitä, että huone on yritetty tehdä mahdollisimman halvalla). En suosittele tätä pakohuonetta, varsinkaan ensikertalaiselle.
 • Palvelua en ole käyttänyt mutta pyöräytin nilkkani yrityksen edessä, jolloin tilanteen nähnyt nuori miespuolinen asiakaspalvelija juoksi kysymään ja tarjoamaan apua. Esimerkillinen asenne, jota toivoisi ylipäätään kaikille ihmisille.
 • Monipuolista activity toimintaa kuten esim 3 erillaista pakohuone peliä,Megazone ja sitten on vanhalla asemalla lisää toimintaa,kuten minigolfia ja uutuutena benji trampoliinit 2 kpl. Hinnat suhteellisen sopusuhtaisia. Majatalotoimintaa Wanhalla asemalla ja sitten viimeisin innovaatio Aurorahut majoitus joka on kelluva iglumajoitus ja näin talvella saadaan vedettyä jään päällä
 • Minigolfrata on jo aika ala-arvoisessa kunnossa. Osa radoista niin rikki, että et pysty pelaamaan sitä järkevästi. Toivoisin että suositussa matkailukaupungissa tällainen monia nykyään kiinnostava ajanviete olisi asianmukaisessa kunnossa. Nyt tuli vähän huijattu olo.
 • Vietettiin synttärit. Valitsin synttäripaketin johon kuului kaksi peliä Megazonea ja toinen tunti synttärihuoneessa herkkubuffalla. Herkkubuffaan kuului sipsejä, suolatikkuja, popcornia, karkkia, keksejä sekä limpparista tehtyä boolia. Aika kului kuin siivillä. Mahtavaa. Oli kyllä hintansa väärti. Voin suositella kaikille iästä riippumatta.
Kommentit