facebook

Valmistaudu naistenpäivään 1 minuutissa - parhaat lahjaehdotukset HÄNELLE!

Tandemlaskuvarjohyppy

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen

Tandemhypyllä hyppäät tandemhyppymestarin kanssa samoihin valjaisiin kytkettynä. Tandemhyppymestari on kokenut hyppääjä, joka on saanut erityisen koulutuksen tandemhyppyihin. Hän huolehtii hypyn sujumisesta, ja sinun ei tarvitse kuin olla ja nauttia laskuvarjohypystä.

Tandemhypyt hypätään 3000 metrin korkeudesta, jolloin vapaata pudotusta tulee noin puoli minuuttia. Laskuvarjo avataan reilun kilometrin korkeudessa, minkä jälkeen maisemien ihailu varjon varassa leijuen kestää noin 5 minuuttia.

Tämä tarjous sisältää:
 • Tandemlaskuvarjohyppy yhdelle;
 • Diplomin hypyn jälkeen;

Tärkeää:

Alle 18 vuotiaalta on oltava huoltajan kirjallinen suostumus. Hyppääjän maksimipaino on 100 kg. Tandemhyppyä suorittava henkilö ei saa olla alkoholin vaikutuksen alaisena. Laskuvarjohyppy sovittuna päivänä ei ole täysin varma, sillä sää voi yllättäen muuttua ja hyppy siirtyä toiseen ajankohtaan. Suurin osa hypyistä onnistuu kuitenkin sovitun aikataulun mukaisesti. Peruutus 24 tuntia ennen sovittua aikaa.

Tietoa elämyksestä
Osoite: Iira küla, Rapla vald, Rapla maakond
Kesto: 1 tunti
Henkilöt: 1
Pukeutuminen: Sopivat vaatteet tarjotaan
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: 1. toukokuuta - 20. syyskuuta
Maa: Viro
Viron kaupunki: Rapla
Viron läänit: Raplan lääni
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset

219,00 €

 • Rekisteröityneet jäsenet saavat pisteitä: +219

Lisäedut:

 • Lahja on voimassa 12 kuukautta
 • Ilmainen toimitus!
 • 365 päivän vaihtotakuu!
 • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Dropzone Estonia
info@dropzone.ee
Google 5 / (26)
 • Uskomattomia tuntemuksia. Adrenaliini korkealla. Dropzone Estonia -joukkue on super!
 • Jos pidät jännittävistä tunteista ja haluat kokeilla itseäsi jossain uudessa, tämä on paikka sinulle. Ohjaaja selittää kaiken selkeästi askel askeleelta ja kun olet valmis, voit suorittaa itsenäisen laskuvarjohypyn tai ohjaajan kanssa yhdessä siipilaskuvarjon kanssa. Tunteet ovat ylivoimaisia ​​vielä useita päiviä sankariteon jälkeen.
 • Tämä on jotain uskomatonta! Hyppäsimme rinnakkain 3000 m, minä, siskoni ja veljenpoikani. Kaikilla oli ammattitaitoinen ohjaaja. Kaikki oli humoristista, mutta ohjeet annettiin selkeästi. Hyppäsin Sergei Dryginin kanssa, hän on hyvä psykologi, en edes on mahdollisuus kieltäytyä pelosta hyppäämisestä. Tunsin olevani miehen, ammattilaisen ja hyvän ihmisen turvallisissa käsissä! Tästä johtuen hyppy, lento ja laskeutuminen menivät räjähdysmäisesti, minä onnistuin nauttimaan kaikista hetkistä.Tajusin itsekin olevani valmis yhteen hyppyyn.Odota kesällä, tulen ehdottomasti .
 • Hyppy ohjaajan kanssa 200€. Ohjaajat ovat mukavia tyyppejä
 • Erinomaiset ja ystävälliset ohjaajat - loistavia ammattilaisia. No, laskuvarjohyppyä kannattaa jokaisen kokeilla, varsinkin ammattimaisessa ja miellyttävässä ohjauksessa.
Kommentit