facebook

Hovercraft & Helicopter Experience

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen

Koe arktinen Helsinki ja mahtavat saariston talvinäkymät helikopterista ja ilmatyynyaluksesta käsin! Näillä lennetään sekä korkealla että matalalla! Näet tututkin näkymät täysin uudesta perspektiivistä. Helikopterissa nautit sekä Helsingin näkymistä ja lasillisesta samppanjaa.

Lennon jälkeen laskeudumme saareen, missä meillä on ohjelmaa. Voit kokeilla pelastuspuku-uintia jäiden seassa tai nauttia luontopolusta. Hintaan sisältyvät myös snack -tyyppinen saaristolaislounas. Voit myös tilata buffet-illallisen tai saunan lisähintaan.

Ilmatyynyalus safarilla menemme täysin turvallisesti paikkoihin, minne heikon jään aikaan ei muilla ole asiaa. Kuulet kaiken jään käyttäytymisestä ja villieläimistä paikallisilta, jotka myös asuvat saaristossa.

Tämä tarjous sisältää:
 • Hovercraft & Helicopter Experience kahdelle

Tärkeää:

Normaali talvivaatetus, ulkoilukengät. Kelluntaa varten oma lämmin villapaita sekä villasukat. Sääolosuhteet voivat vaikuttaa sekä lentoon että ilmatyynyalusretkeen. Retkeä voidaan silloin kulutta siirtää toiselle päivälle.

Tietoa elämyksestä
Osoite: Business Flights Terminal, Liikelentotie 8, Vantaa
Kesto: 4 tuntia
Henkilöt: 1-5
Pukeutuminen: Lämpimät talvivaatteet (tuuli- ja kosteudenkestävät)
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: 1.1-15.4.
Maa: Suomi
Suomen alue: Uusimaa
Kaupungit Suomessa: Helsinki
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset

4 900,00 €

 • Rekisteröityneet jäsenet saavat pisteitä: +4900

Lisäedut:

 • Lahja on voimassa 12 kuukautta
 • Ilmainen toimitus!
 • 365 päivän vaihtotakuu!
 • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Redrib Experience
info@redrib, +358405005271
Google 5 / (77)
 • Mikä hämmästyttävä päivä! Olimme 16 hengen ryhmä juhlimassa ystävän syntymäpäivää ja teimme selviytymispukukokemuksen. Kelluimme, hyppäsimme, uimme jäisessä vedessä, murtoimme valtavia jääpalasia, kävelimme kelluvalla jäällä…. Ja nauroi paljon! Ohjaajat olivat erittäin mukavia ja avuliaita kaikkien kanssa! Lämmin suositus ?
 • Hyvä reissu ja hyvä kippari
 • Käytiin lasten kanssa seikkailulla, ja helikopterilento saareen oli kaikille upea elämys. Pelastuspukukelluntakin oli uudenlainen kokemus, ja onnistui hienosti 7-vuotiaankin kanssa. Tarjoilut ja palvelu pelasi hienosti alusta saakka. Rib-veneellä takaisin Helsinkiin päätti komeasti hienon päivän. Lapsetkin tykkäsivät vauhdista. Vielä kun olisi sattunut tuulinen päivä aaltoineen, mutta jääpä jotain seuraavaan kertaan :D
 • Seikkailu Sipoon saaristoon onnistui hienosti. Myös helikopterilaskeutuminen saaren kalliolle oli hieno kokemus aikuisille ja lapsille.
 • Ostin miehelleni lahjaksi yhteisen seikkailuhetken Redribin off-shore -retkelle. Meillä on pelkästään hyvää sanottavaa! Jo järjestelyvaiheessa Leifistä ja firmasta tuli erittäin luotettava olo. Olimme sopineet, että katsomme tarkemman päivän säiden mukaan ja Leif ottikin minuun yhteyttä, kun oli tiedossa muutama sääolosuhteiltaan optimaalinen päivä tämäntyyppiseen reissuun. Arvostin elettä, sillä en itse tietenkään olisi tiennyt millainen tuuli ym. on suotuisin tällaiseen. Saimme nauttia retkellä sekä isoista aalloista, että rib-veneen nopeudesta. Leif ja Olli neuvoivat kaiken tarvittavan selkeästi ja yksinkertaisesti. Itseäni jännitti aluksi, mutta aloin hyvin pian nauttia matkanteosta ja meillä oli koko ajan turvallinen olo. Molemmilla meillä oli tosi hauskaa! Kelluimme myös merellä ollessamme erään saaren edustalla pelastuspuvuissa, mikä sekin oli hieno kokemus ja varmaan tuntuu aika samalta kuin jos olisi ollut kelluntatankissa. Vahva suositus!
Kommentit