teemakuva

Ohjattu paintball (ulkokenttä)

Tuotetiedot

Hinta 360,00 € (sis. alv 10%)
Kesto 2 h
Paikkakunta
Henkilömäärä: 45,00 €/hlö

Kysyttävää palvelusta?

Paintball eli värikuulasota on ehdotonta kamaa koko porukan yhteiseksi viihteeksi! Yleensä pelin ideana on perustaa kaksi joukkuetta, jotka taistelevat vastakkain pyrkien eliminoimaan vastustajansa pelistä värikuulan osumalla. Luvassa on hervotonta tulitaistelua, taktikointia, väijymistä ja syöksymistä.

Pelaajat savat käyttöönsä merkkaimen, lippaan, haalarin, hiilidioksidipullon sekä värikuulia (paikan päältä voi ostaa lisäkuulia). Ohjaajat opastavat pelaajat pelin sääntöihin ja turvallisuusmääräyksiin.

Paintball kenttä: Rakennettu asutuskeskus-teemainen ulkokenttä. Kenttä koostuu rakennetuista esteistä (paljon) sekä parista talon rauniosta. Taukoalueella on nuotiopaikka.

Värikuulat: Hintaan sisältyy värikuulia 500 kpl/hlö. Lisäkuulat 15 eur/500 kpl.

Pukeutuminen: Liikuntaan sopiva säänmukainen vaatetus ja maastossa liikkumiseen soveltuvat kengät. Haalarin alle ei kannata laittaa liikaa vaatetta, sillä pelatessa tulee kuuma. Huomioitavaa on myös, että suojahaalarit kastuessaan saattavat päästää kuulien sisältämää elintarvikeväriä läpi. Väri lähtee useimmista kankaista pesussa pois.

Saatavuus: Paintball-pelejä järjestetään vain kesäkautena.

Sijainti: Vaajakoskella Kanavuoressa.

Erityisehdot: Laji ei sovellu liikuntarajoitteisille. Alaikäraja on 15 vuotta. Pelaajat eivät saa olla päihtyneitä. Jos ohjaaja havaitsee, että joku seurueesta on päihtynyt, hänellä on oikeus kieltää päihtyneen henkilön osallistuminen.