facebook

Taekwondo peruskurssi

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen

Käymme kurssilla lävitse lajille tyypillisiä tekniikoita; potku- ja käsitekniikoita, itsepuolustusta, oikeaoppisia kaatumisia sekä kurssin loppupuolella myös ottelutekniikkaa.

Lajille tyypillistä ovat potkuvoittoiset tekniikat joilla pyritään pitämään vastustajaa kauempana. Pääpaino kurssilla on kuitenkin itsepuolustustaidon sekä kunnon kohottaminen.

Peruskurssi tullaan järjestämään maanantaisin klo: 19.15 – 20.15 ja keskiviikkoisin klo: 18.30 – 19.30 välisenä aikana.

Maanantain harjoitukset järjestetään Tuomelan koulun liikuntasalissa (Ainontie 44, Vantaa) ja keskiviikon harjoitukset ovat Rajatorpan koulun liikuntasalissa (Vapaalanpolku 13, Vantaa).Molemmissa kouluista löytyvät tilavat pukuhuoneet suihkuineen.

Peruskurssin kesto on noin 3kk, jonka jälkeen suoritetaan ensimmäinen keltaisen vyön (8.kup) vyökoe. Vyökokeen jälkeen kaikki peruskurssilaiset saavat samaan hintaan harjoitella kevätkauden (31.5.) loppuun asti.

Ensimmäisiin harjoituksiin kannattaa ottaa mukaan harjoittelupuvuksi verkkarit/shortsit t-paita. Lisäksi olisi hyvä ottaa mukaan juomapullo. Taekwondon harjoittelupuku, Dobok,  suositellaan hankkimaan kamppailuvälineliikkeestä kun on ensimmäisien viikkojen jälkeen päättänyt jatkaa lajin harrastamista. Seuran ohjaajat opastavat oikean tyyppisen puvun valinnassa.

Nyrkkisääntönä on kuitenkin, että puku kannattaa ottaa ~10cm pidemmäksi kuin mitä itse on, esim. 172cm pituinen käyttää yleensä 180cm pukua, jotta hihoissa ja housun lahkeissa riittää pituus. Dobokin hinta riippuu käytetystä kankaasta ja leikkauksista, mutta se on noin 40e luokkaa, juniorikoot hivenen halvemmalla.Taekwondo on mukava laji harrastaa ja kokeilla omia rajojaan.Huomioithan, että kurssimme on tarkoitettu aikuisille, sekä yli 10-vuotta täyttäneille (s.2013).

Aiemmalla liikuntataustalla ei ole merkitystä, sillä jokainen harrastaja etenee lajissa omien taitojensa ja kuntonsa mukaan. Mikäli et pääse mukaan ensimmäisiin harjoituksiin, niin ei hätää!Taekwondo on laji, jossa vastus olet sinä itse, joten lajiin tulo onnistuu myös kesken peruskurssikauden.

Jätäthän ennakkoilmoittautumisen oheisen lomakkeen kautta. Lähetämme kaikille ilmoittautuneille muistutusviestin 1-2 vrk ennen kurssin aloitusta.

Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään. Mikäli sinulla on käytössäsi lahjakortti, täytäthän lahjakortin tiedot oheiseen lomakkeeseen ennen harjoituksiin saapumista.

Tämä tarjous sisältää:
 • Taekwondo peruskurssi;
 • Järjestämme Taekwondon peruskurssi 1- 2 Kertaa vuodessa;
 • Kurssi on tarkoitettu aikuisille, sekä yli 10-vuotta täyttäneille;
 • Peruskurssi tullaan järjestämään maanantaisin klo: 19.15 – 20.15 ja keskiviikkoisin klo: 18.30 – 19.30 välisenä aikana.;
 • Peruskurssin kesto on noin 3 kk.;
 • Seuraava Kurssi alkaa 15.01;

Tärkeää:

Vatadon peruskurssi järjestetään kahdella eri koululla.

Maanantaisin harjoitukset ovat Tuomelan koululla osoitteessa Ainontie 44, Vantaa.

Keskiviikkoisin Rajatorpan koululla osoitteessa Vapaalanpolku 13, Vantaa. Saavuthan harjoituksiin ajoissa.

Ensimmäisiin harjoituksiin kannattaa ottaa mukaan harjoittelupuvuksi verkkarit/shortsit t-paita. Lisäksi olisi hyvä ottaa mukaan juomapullo. Taekwondon harjoittelupuku, Dobok,  suositellaan hankkimaan kamppailuvälineliikkeestä kun on ensimmäisien viikkojen jälkeen päättänyt jatkaa lajin harrastamista. 

Tietoa elämyksestä
Osoite: Vatadon peruskurssi järjestetään kahdella eri koululla. Maanantaisin harjoitukset ovat Tuomelan koululla osoitteessa Ainontie 44, Vantaa. Keskiviikkoi
Kesto: Noin 3kk
Henkilöt: 1
Pukeutuminen: Urheiluvaatteet
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: Koko vuoden
Maa: Suomi
Suomen alue: Uusimaa
Kaupungit Suomessa: Vantaa
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset

60,00 €

 • Rekisteröityneet jäsenet saavat pisteitä: +60

Lisäedut:

 • Lahja on voimassa 12 kuukautta
 • Ilmainen toimitus!
 • 365 päivän vaihtotakuu!
 • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Vatado ry
h.tiihonen@gmail.com
Vatado ry Google 0 / ()
Kommentit