facebook

Vacustyler Alipainehoito

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen

Vacustyler-alipainehoito on innovatiivinen hoitomuoto, joka tukee kehon luonnollisia prosesseja ja parantaa hyvinvointiasi.

Tämä ainutlaatuinen terapiamuoto yhdistää teknologian ja luontaiset paranemisprosessit, tuoden sinulle uudenlaisia mahdollisuuksia terveytesi ja hyvinvoinnin parantamiseksi.Hoitomuoto perustuu alipaineen ja ylipaineen vuorotteluun, joka stimuloi veren- ja lymfakiertoa kehon alaosassa.

Tämä auttaa vähentämään ja ennaltaehkäisemään suonikohjuja, jalkasärkyjä, säärihaavoja ja veritulppavaaraa. Vaikuttaa myös ihon sidekudokseen kiinteyttävät ja vähentää selluliittia. Se on erinomainen hoito levottomille ja väsyneille jaloille sekä ihanteellinen palautumiseen ja suorituskyvyn parantamiseen urheilijoille.

Vacustyler on osoittautunut hyödylliseksi myös ylikunnon, jetlagin ja pitkäaikaisten COVID-19 oireiden hoidossa. Hoitaa myös alaselkäkipuja ja jumeja sekä prolapsia. Helpottaa fibromyalgia-, reuma- sekä homealtistusoireita.

Vacustyler-alipainehoitoa käytetään vartalonmuokkaus-selluliittihoidoissa yhdistettynä SPM-alipainehierontaan ja ultraäänihoitoon.

Vacustyler Alipainehoito 1krt:

Pääset kokemaan miellyttävän ja rentouttavan hoidon, joka parantaa lymfa- ja verenkiertoa koko kehossa.

Vacustyler Alipainehoito 3krt:

Haluaisitko tutustua hoidon hyötyihin syvemmin? Kolmen hoitokerran kokeilusarja tarjoaa huomattavasti enemmän vaikutuksia kuin yksittäinen hoito. Hoitojen vaikutus kestää 2-4 päivää, joten parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme hoitoja vähintään kaksi kertaa viikossa. Kokeilusarjan jälkeen suosittelemme jatkamaan sarjahoidossa parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Vacustyler Alipainehoito 10 krt: 

Haluaisitko saavuttaa pidempiaikaisia tuloksia? Tiiviinä sarjahoitona 2-3 kertaa viikossa, Vacustyler-alipainehoito voi tuoda pitkäkestoisia vaikutuksia mm. palautumiseen, levottomiin jalkoihin, huonoon verenkiertoon ja suonikohjuvaivoihin. Tämä sarja on erinomainen vaihtoehto, jos haluat optimoida hyvinvointisi pitkällä aikavälillä.

High Care Hyvinvointi on omistautunut asiakkaidensa hyvinvoinnille ja haluamme tarjota sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen. Tule kokemaan Vacustyler-alipainehoidon hyödyt - varaa aika jo tänään!

Tämä tarjous sisältää:
  • Vacustyler Alipainehoito
Tietoa elämyksestä
Osoite: Ilveksenkatu 2 as 1, 20760 Piispanristi. Käyntiosoite Poikluomantie 22, Piispanristi.
Kesto: 1 tunti
Henkilöt: 1
Pukeutuminen: Ei pukukoodia
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: Koko vuoden
Hoitotyyppi: Koko keho
Kupongin vahvistus: Voimassa myös viikonloppuisin
Maa: Suomi
Suomen alue: Varsinais-Suomi
Kaupungit Suomessa: Turku
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset
  • Valitse

30,00 €

  • Rekisteröityneet jäsenet saavat pisteitä: +30

Lisäedut:

  • Lahja on voimassa 12 kuukautta
  • Ilmainen toimitus!
  • 365 päivän vaihtotakuu!
  • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
High Care Hyvinvointi
highcare.hoitola@gmail.com
High Care Hyvinvointi Google 3.9 / (8)
Kommentit