facebook

Valmistaudu naistenpäivään 1 minuutissa - parhaat lahjaehdotukset HÄNELLE!

Suklaahoito

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen

Suklaahoito on ylellinen hoitomuoto, joka hyödyntää suklaan tunnettuja terveysvaikutuksia. Kaakaopavun sisältämät hyvinvointia edistävät aineosat toimivat elimistössä antioksidantteina, suojaavat sydän- ja verisuonisairauksilta sekä lisäävät hyvänolon tunnetta.

Suklaahoidossa ensin nautit 30 minuutin suklaakuorinnasta, joka poistaa kuollutta ihosolukkoa ja jättää ihon pehmeäksi ja heleäksi. Tämän jälkeen pääset nauttimaan 45 minuutin rentouttavasta suklaahieronnasta, joka käyttää suklaan ravitsevia ominaisuuksia hyväksi.

Hieronta rentouttaa kehon lihaksia ja edistää verenkiertoa.Hoidon kruunaa ihoa hellivä suklaanaamio, joka ravitsee ja kosteuttaa ihoa syvältä. Naamio antaa iholle ravinteita ja auttaa säilyttämään sen pehmeyden ja elastisuuden.

Hoidon päätteeksi voit nauttia herkullisesta arabialaisesta kahvista, joka täydentää hemmotteluhetkesi.Suklaahoito tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen, joka hemmottelee sekä kehoa että mieltä. Se sopii erinomaisesti rentoutumiseen, stressin lievittämiseen ja itsensä hemmotteluun. 

Tämä tarjous sisältää:
  • Suklaahoito

Tärkeää:

Peruutus 24 tuntia ennen varauksen alkamista

Tietoa elämyksestä
Osoite: Kääntöpiiri 2 A 21 Espoo
Kesto: 1 tunti 15 minuuttia
Henkilöt: 1
Pukeutuminen: Ei pukukoodia
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: Koko vuoden
Hoitotyyppi: Kasvot
Maa: Suomi
Suomen alue: Uusimaa
Kaupungit Suomessa: Espoo
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset

70,00 €

  • Rekisteröityneet jäsenet saavat pisteitä: +70

Lisäedut:

  • Lahja on voimassa 12 kuukautta
  • Ilmainen toimitus!
  • 365 päivän vaihtotakuu!
  • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Beauty Wave
0407724766, senta.selli@gmail.com
Google 4 / (6)
  • Hierojan taidot olivat poikkeuksellisia, ja he kiinnittivät erityistä huomiota tarpeisiini. Tämä on yksi parhaista selkähieronnoista, joita minulla on koskaan ollut. Hieronta auttoi lievittämään jännitystä lihaksissani, ja oloni oli paljon rennompi, sillä tietokoneen edessä istumisesta aiheutunut kipu oli poissa. Suosittelen ehdottomasti muille laadukasta hierontaa etsiville.
  • Todella rentouttava puolukka-karpalohoito!
  • Miellyttävä suklaahoito ja arabialainen kahvi.
  • Outoa jalkahoitoa - muutaman minuutin kylpy jaloille, sitten hoidetaan kynsien leikkaus ja viilaus ja sitten vasta kun melkein kuivat jalat niin poistetaan kovettumia ja raspataan. Laitetaan paljain jaloin vieteiseen huoneeseen odottamaan lakan kuivumista joka kyllä kää käteen vielä kun jalkahoitaja ilmoittaa että on kuivaa. Menisi läpi halpamaassa 20€ llä mutta nyt maksoi sentään 85€..,..
Kommentit