facebook

Redrib - Offshore Exeprience

Premium

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen

Tällä retkellä pukeudut meidän huippuvarusteisiin joissa pysyt lämpimänä ja kuivana kaikissa olo-suhteissa.; Ursuitin pelastuspukuun, merikypärään ja paukkuliiveihin. Turvallisuus on tärkein kriteerimme ja siksi vauhti ja reitit suunnitellaan matkustajien ja säiden mukaan samana päivänä.Tällä retkellä pääset kokemaan turvallisesti kaupallisen RIB-veneen todellisen luonteen.

Tapaamme 20 min. ennen lähtöä Vironallaksella, vapaa-ajan venesatama Kauppatorin vanhan Kauppahallin edessä, Kauppatorilla. Voimme myös noutaa sinut merihotellisi laiturilta. Täältä saat matkustajavarusteesi kiertueelle.

Tarjoamme sinulle parhaat saatavilla olevat laitteet. Mukana on 100 % vedenpitävä Ursuit selviytymispuku, neopreeninen baklava ja käsineet, puhallettava merikypärä ja automaattinen puhallettava life west. Puvussa on integroidut kumisaappaat. Laajennetun turvallisuustiedotuksen jälkeen suuntaamme avomerelle Helsingin eteläpuolelle.Kustaanmiekalta kuljettaja lukee tuulta ja aaltoja ja päättää mihin suuntaan lähtee.

Yleensä reitti kulkee joko suoraan etelään Harmajan majakan ohi tai itään.Avaamme kaasua ja etsimme optimaalista nopeutta olosuhteiden mukaan. Koet eron ajaessasi aaltojen kanssa tai niitä vastaan. Joskus seuraamme aaltojen muotoa, joskus lentää niiden yli potkuri ilmassa.Tällä matkalla saat aistia aaltoilevan meren dynamiikasta ja siitä, kuinka turvallisesti ajaa vauhdissa sellaisissa olosuhteissa, että suurin osa tavallisista veneistä jää rantaan.Huomaat kuinka kaupallinen RIB -vene toimii näissä olosuhteissa ja ymmärrät miksi tätä venetyyppiä käytetään armeijan ja rannikkovartiostossa resque-tehtävissä.

Turvallisuussyistä otamme tälle retkelle enintään 5 matkustajaa. Tällä kiertueella on korkeampi vaikeustaso ja se sopii vain aikuisille. Sinun ei tarvitse olla urheilija osallistuaksesi, mutta sinulla on oltava hyvät normaalit fyysiset toiminnot, merenkulkukokemus ja oltava ulkoilu-/veneilyharrastaja arvostaaksesi tätä kiertuetta kokonaisuudessaan. Jos et ole koskaan ollut nopeassa avoimessa veneessä ennen, varaa jokin muista retkistämme. Tarvitset henkilökohtaiseksi vaatteeksi pitkähihaisen lämpimän villapaidan fleeceä tai villaa.

Älä käytä puuvillaista collegepaitaa, jossa on huppu. Voit käyttää matkalla vartaloon kiinnitettävää vedenpitävää kameraa, kuten GoProa, mutta kädessä pidettävää tai puhelinkameraa ei voi käyttää ajon aikana.

Tämä tarjous sisältää:
  • Redrib - Offshore Exeprience;
  • Kuljettaja ja turvallisuuskouluttaja;
  • Huippuluokan matkustajien turvavarusteet;
  • 1-4 henkilöä / vene;

Tärkeää:

Retket soveltuvat perheille. Vähimmäisikä n.12 v. Normaali sesonkivaatetus. Ulkoilukengät GoreTex kalvolla. Lämmin villapaita ja villasukat kellunnalle. Sääolosuhteet saattavat vaikuttaa lentoon, laskeutumispaikan valintaan tai kestoon. Peruutus 7 päivää aikaisemmin kuluitta. Peruutus 6-2 päivää ennen, 50% palautus. Ei palautusta mikäli peruutus alle 2 päivää ennen retkeä.

Tietoa elämyksestä
Osoite: Marina Bay Café, Kanavaranta 4, Helsinki
Kesto: 4 tuntia
Henkilöt: 2-5
Pukeutuminen: Lämmin vaatetus
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: 15.4.-30.11.
Maa: Suomi
Suomen alue: Uusimaa
Kaupungit Suomessa: Helsinki
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset

890,00 €

  • Rekisteröityneet jäsenet saavat pisteitä: +890

Lisäedut:

  • Lahja on voimassa 12 kuukautta
  • Ilmainen toimitus!
  • 365 päivän vaihtotakuu!
  • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Redrib Experience
+358405005271, info@redrib.fi