facebook

Itsetunto -viikonloppuretriitti

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen

Viikonloppuretriititovat nimensä mukaisesti tarkoitettu suoritettavaksi viikonlopun aikana: retriitti alkaa perjantai-iltapäivällä ja päättyy sunnuntai-iltapäivällä. Retriittien ohjelma on strukturoitu ja suunniteltu täysin valmiiksi, joten osallistujat voivat vain keskittyä harjoitusten toteuttamiseen ohjeiden mukaisesti. 

Retriitti on suunniteltu ryhmämuotoiseksi, eli sen voi toteuttaa esimerkiksi kaveriporukalla tai perheen kesken. Vaikka retriittiin on mahdollista osallistua etänä mistä tahansa, suosittelemme lämmöllä, että viikonloppuretriitit toteutettaisiin kodin ulkopuolella, esimerkiksi mökillä tai lomamatkalla. 

Viikonloppuretriitit sisältävät jooga-, meditaatio- sekä voimavara- ja ratkaisukeskeisistä harjoituksia sekä ravintoterapeutin laatiman ruokaohjelman resepteineen.  

Itsetunto -viikonloppuretriitin harjoitusten avulla opit muun muassa tunnistamaan vahvuuksiasi ja saat erilaisia työkaluja itsetuntosi kehittämiseen.

Tämä tarjous sisältää:
  • Itsetunto -viikonloppuretriitti;
  • Täysin strukturoidun retriittiohjelman koko viikonlopulle;
  • Ohjattuja jooga-, mielikuva- ja meditaatioharjoituksia;
  • Voimavara- ja ratkaisukeskeisiä sekä luontoavusteisia harjoituksia;
  • Ravintoterapeutin suunnitteleman ruokaohjelman;

Tärkeää:

Retriitti on saatavilla vain suomeksi. Retriitti suoritetaan täysin etänä verkossa. Perjantai-iltapäivästä sunnuntai-iltapäivään. Ei määriteltyä osallistujamäärää. Viikonloppuretriitit ovat suunniteltu ryhmille,esimerkiksi ystäväporukoille, mutta niihin voi osallistua myös yksin. Retriittiin voi osallistua ympäri vuoden. Jos olet raskaana tai sinulla on jokin terveyteesi vaikuttava vamma tai sairaus,suosittelemme kuitenkin konsultoimaan lääkäriä ennen retriittiin osallistumista, jottasinun on turvallista osallistua retriitin sisältämiin joogaharjoituksiin.

Tietoa elämyksestä
Osoite: internet
Kesto: Viikonloppu
Henkilöt: 1
Pukeutuminen: Urheiluvaatteet
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: Koko vuoden
Kupongin vahvistus: Voimassa myös viikonloppuisin
Maa: Suomi
Suomen alue: none, Lappi, Varsinais-Suomi, Uusimaa, Kymenlaakso, Kanta-Häme, Päijät-Häme, Satakunta, Pirkanmaa, Keski-Pohjanmaa, Pohjanmaa, Etelä-Pohjanmaa, keski-Suomi, Etelä-Karjala, Etelä-Savo, Pohjois-Savo, Pohjois-Karjala, Kainuu, Pohjois-Pohjanmaa, Ahvenanmaa
Kaupungit Suomessa: Koko Suomi
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset

99,90 €

  • Rekisteröityneet jäsenet saavat pisteitä: +100

Lisäedut:

  • Lahja on voimassa 12 kuukautta
  • Ilmainen toimitus!
  • 365 päivän vaihtotakuu!
  • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Inner Nature
Innernature.retriitit@gmail.com
Kommentit