facebook

Kahden viikon Kiitollisuus -arkiretriitti

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen

Arkiretriitit sisältävät etänä tehtäviä lyhyitä ja helposti arkeen integroitavia itsetuntemusta sekätoiminta- ja ajattelumalleja kehittäviä harjoituksia, meditaatioita ja joogatunteja sekäravintoterapeutin laatiman ravintosuunnitelman terveellisen ruokavalion tueksi. 

Kiitollisuus -arkiretriitin harjoitusten kautta kehität kiitollisuuden tunnetta ja opit arvostamaan enemmän niitä hyviä asioita, joita elämässäsi jo on.

KiitollisuusKahden viikon online arkiretriittiKiitollisuus on tärkeä tunne, joka vaikuttaa niin fyysiseen-, psyykkiseen-, kuin sosiaaliseenkin hyvinvointiin. Kiitollisuuden tunteminen voi muun muassa auttaa alentamaan stressiä ja verenpainetta sekä parantaa unen laatua. Lisäksi se voi vähentää ahdistusta ja ennaltaehkäistä masennusta lisäämällä positiivisten tunteiden, kuten ilon ja tyytyväisyyden, kokemusta sekä parantaa ihmissuhteita ja sosiaalisia verkostoja. Kun ihmiset ilmaisevat kiitollisuuttaan toisilleen, auttaa se rakentamaan vahvempia ja kestävämpiä ihmissuhteita. Nykyaikana, on yhä haastavampaa pysähtyä pienten, tärkeiden asioiden äärelle. Työelämän paineet ja suorittaminen vievät huomiota pois asioista, joista olisi tärkeää tuntea kiitollisuutta tässä hetkessä. Usein mieli ja ajatukset ovat jo tulevassa, uusissa haasteissa ja tavoitteissa.

Tämä tarjous sisältää:
  • Kahden viikon Kiitollisuus -arkiretriitti;
  • Lyhyitä, arkeen helposti integroitavia päivittäisiä harjoituksia;
  • Lyhyitä ohjattuja jooga-, mielikuva- ja meditaatioharjoituksia;
  • Voimavara- ja ratkaisukeskeisiä sekä luontoavusteisia harjoituksia;
  • Ravintoterapeutin laatima ravintosuunnitelma neljälle päivälle;

Tärkeää:

Retriitti on saatavilla vain suomeksi. Retriitti suoritetaan täysin etänä verkossa. Arkiretriitit ovat tarkoitettu suoritettavaksi itsenäisesti. Retriittiin voi osallistua ympäri vuoden. Jos olet raskaana tai sinulla on jokin terveyteesi vaikuttava vamma tai sairaus,suosittelemme kuitenkin konsultoimaan lääkäriä ennen retriittiin osallistumista, jottasinun on turvallista osallistua retriitin sisältämiin joogaharjoituksiin.

Tietoa elämyksestä
Osoite: internet
Kesto: 2 viikkoa
Henkilöt: 1
Pukeutuminen: Urheiluvaatteet
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: Koko vuoden
Kupongin vahvistus: Voimassa myös viikonloppuisin
Maa: Suomi
Suomen alue: none, Lappi, Varsinais-Suomi, Uusimaa, Kymenlaakso, Kanta-Häme, Päijät-Häme, Satakunta, Pirkanmaa, Keski-Pohjanmaa, Pohjanmaa, Etelä-Pohjanmaa, keski-Suomi, Etelä-Karjala, Etelä-Savo, Pohjois-Savo, Pohjois-Karjala, Kainuu, Pohjois-Pohjanmaa, Ahvenanmaa
Kaupungit Suomessa: Koko Suomi
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset

54,90 €

  • Rekisteröityneet jäsenet saavat pisteitä: +55

Lisäedut:

  • Lahja on voimassa 12 kuukautta
  • Ilmainen toimitus!
  • 365 päivän vaihtotakuu!
  • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Inner Nature
Innernature.retriitit@gmail.com
Kommentit