facebook

Viikon Itsetunto -arkiretriitti

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen

Arkiretriitit sisältävät etänä tehtäviä lyhyitä ja helposti arkeen integroitavia itsetuntemusta sekätoiminta- ja ajattelumalleja kehittäviä harjoituksia, meditaatioita ja joogatunteja sekäravintoterapeutin laatiman ravintosuunnitelman terveellisen ruokavalion tueksi. 

Itsetunto -arkiretriitin harjoitusten avulla opit muun muassa tunnistamaan vahvuuksiasi ja saat erilaisia työkaluja itsetuntosi kehittämiseen.

Itsetunto on merkittävä tekijä kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissamme. Hyvä itsetunto auttaa muun muassa käsittelemään stressiä sekä selviytymään haasteista ja vastoinkäymisistä paremmin. Lisäksi hyvä itsetunto lisää luottamusta ja uskoa omiin kykyihin, mikä voi auttaa etenemään omia tavoitteita ja unelmia kohti. 

Nyky-yhteiskunnassa on kuitenkin entistä enemmän itsetuntoa heikentäviä tekijöitä. Esimerkiksi sosiaalinen media, vertailukulttuuri sekä kasvavat työelämän vaatimukset aiheuttavat monissa riittämättömyyden ja arvottomuuden tunnetta.

Itsetuntoa kehittävällä viikon retriitillä pureudumme näihin teemoihin sekä itsetunnon positiiviseen kehittämiseen erilaisten jooga-, meditaatio- ja voimavara- ja ratkaisukeskeisten harjoitusten avulla. Retriitillä opit muun muassa tunnistamaan vahvuuksiasi ja voimavarojasi sekä näkemään heikkouksinasi pitämät asiat uudessa, positiivisessa valossa. Tule mukaan kehittämään sallivampaa ja rakastavampaa suhdetta itseesi!  

Tämä tarjous sisältää:
  • Viikon Itsetunto -arkiretriitti;
  • Lyhyitä, arkeen helposti integroitavia päivittäisiä harjoituksia;
  • Lyhyitä ohjattuja jooga-, mielikuva- ja meditaatioharjoituksia;
  • Voimavara- ja ratkaisukeskeisiä sekä luontoavusteisia harjoituksia;
  • Ravintoterapeutin laatima ravintosuunnitelma kahdelle päivälle;

Tärkeää:

Retriitti on saatavilla vain suomeksi. Retriitti suoritetaan täysin etänä verkossa. Jos olet raskaana tai sinulla on jokin terveyteesi vaikuttava vamma tai sairaus,suosittelemme kuitenkin konsultoimaan lääkäriä ennen retriittiin osallistumista, jottasinun on turvallista osallistua retriitin sisältämiin joogaharjoituksiin.

Tietoa elämyksestä
Osoite: internet
Kesto: Viikko
Henkilöt: 1
Pukeutuminen: Urheiluvaatteet
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: Koko vuoden
Kupongin vahvistus: Voimassa myös viikonloppuisin
Maa: Suomi
Suomen alue: none, Lappi, Varsinais-Suomi, Uusimaa, Kymenlaakso, Kanta-Häme, Päijät-Häme, Satakunta, Pirkanmaa, Keski-Pohjanmaa, Pohjanmaa, Etelä-Pohjanmaa, keski-Suomi, Etelä-Karjala, Etelä-Savo, Pohjois-Savo, Pohjois-Karjala, Kainuu, Pohjois-Pohjanmaa, Ahvenanmaa
Kaupungit Suomessa: Koko Suomi
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset

34,90 €

  • Rekisteröityneet jäsenet saavat pisteitä: +35

Lisäedut:

  • Lahja on voimassa 12 kuukautta
  • Ilmainen toimitus!
  • 365 päivän vaihtotakuu!
  • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Inner Nature
Innernature.retriitit@gmail.com
Kommentit