facebook

Valmistaudu naistenpäivään 1 minuutissa - parhaat lahjaehdotukset HÄNELLE!

Tiibetiläinen Äänimaljahoito

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen

Nyt kannattaa tulla kokeilemaan värähtelevää erikoishoitoa!

Syvärentouttava äänimaljahoito tarjoilee todellista solutason rentoutusta! Maljat tuottavat hoitavaa ääntä, joka aikaansaa kehon todellisen syvärentoutumisen.

Tervetuloa nauttimaan äänen ja värähtelyn maailmaan!

Käsintaotut äänimaljat värähtelevät voimakkaasti, jotka voimme aistia kehossa. Hoidon avulla autamme kehoa aktivoimaan mekanismeja, jolla se voi alkaa optimoida omaa olemustaan. Äänimaljat vaikuttavat usealla eri tasolla; mm. auditiivisesti sekä fysiologisesti.

Äänimaljahoito on ennaltaehkäisevää hoitoa. Hoidolla vahvistetaan asiakkaan omaa värähtelyä ja vastustuskykyä. Hoidon alkuun käydään läpi hoidon kulku ja tarjolla on lämmintä luomuteetä. 

Äänimaljahoidon vaikutuksia: rauhoittaa kehon kiertäjähermoa (vagus-hermo), laskee verenpainetta sekä sydämensykettä. Hermoston palautumisesta huolehtiva puoli aktivoituu (parasympaattinen hermosto) ja laskee stressitasoja sekä stressihormoneja.

Kenelle soveltuu: kaikille paitsi henkilöille, jotka eivät voi maata päinmakuuasennossa.

 

Tämä tarjous sisältää:
 • Tiibetiläinen Äänimaljahoito

Tärkeää:

Rajoitukset: Hoito tehdään sekä päinmakuultaan että selinmakuultaan. Asiakkaan tulee voida maata vatsallaan. Hoitoa ei suositella, mikäli sinulla on sydämentahdistin tai vakava sydänsairaus, verisuonitukoksia tai olet raskaana.

Mukaan rennot ja kiristämättömät vaatteet, joissa mukava olla. Huomioi, että sinulla on sellaiset rennot housut, jotka voit nostaa polven yläpuolelle (vaihtoehtoehtoisesti shortsit).

Hoitohuone on kiinni alkuvuoden.

Tietoa elämyksestä
Osoite: Koivukylä - Vantaa Haapakuja 8 B
Kesto: 70 minuuttia
Henkilöt: 1
Pukeutuminen: Mukaan rennot ja kiristämättömät vaatteet, joissa mukava olla. Huomioi, että sinulla on sellaiset rennot housut, jotka voit nostaa polven yläpuolelle
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: Koko vuoden
Hoitotyyppi: Koko keho
Kupongin vahvistus: Voimassa myös viikonloppuisin
Maa: Suomi
Suomen alue: Uusimaa
Kaupungit Suomessa: Vantaa
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset

77,00 €

 • Rekisteröityneet jäsenet saavat pisteitä: +77

Lisäedut:

 • Lahja on voimassa 12 kuukautta
 • Ilmainen toimitus!
 • 365 päivän vaihtotakuu!
 • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
SOUL ELEMENTS Tmi
050-405 9996
Google 4.8 / (26)
 • Kiitos ihanasta elämyksestä. Todella rentouttava ensimmäinen kerta päähieronnassa ❤️ Varasin jo uuden ajan kävelyhierontaan…
 • Ennen hoitoa Erika kävi läpi tulevan hoidon sisältöä, jonka koin todella yksilölliseksi, sain todella läsnäolevan ohjauksen tulevaan hoitoon. Koin itseni tervetulleeksi. Itse hoitotilanne oli rentouttava ja sain mielestäni todella ammattimaisen hoidon. Koin olevani osaavissa käsissä. En itse asettanut mitään odotuksia äänimaljahoitoon, mutta hoidon jälkeen tunsin itseni rentoutuneeksi, mutta samalla hyvin keskittyneeksi. Hoitotilanne oli rauhallinen ja kaikin puolin sellainen, mitä suosittelen kenelle vaan, joka haluaa kokea äänimaljojen värähtelyn tuoman rentoutuneen olotilan. Erikalle 6/5 ihanan ihmisläheisestä ja läsnäolevasta hoitohetkestä. Hoitotilan rauhallisuus kruunasi kokemuksen. Kiitos, Erika ?
 • Lämmin suositus Erikan kvanttihypnoosille ? Tämän kokemuksen ansiosta osaan nyt saattaa myös itse itseni syvemmälle meditaatiossa ja samalla tuo kokemus auttoi minua löytämään ratkaisun yhteen pitkään vaivanneeseen ongelmaani.
 • Kävin ensi kertaa kvanttihypnoosihoidossa, ja kokemus oli todella hyvä. Luotettavasti ja osaavasti toteutettu, uusia oivalluksia ja yhteyden palaamista harmonisempaan olemiseen tavalla, jota juuri toivoinkin. Lämmin kiitos!
 • Kävelyhieronta on ehdottomasti lempihierontamuotoni ja Erika taas lempihierojani. Siksi tullessani raskaaksi harmittelin, etten kävelyhierontaan pääsisi mahallaolon vuoksi… Erika kuitenkin tarttui rohkeasti haasteeseen ja muokkasi kävelyhieronnan tehtäväksi kyljellään. Se toimi myös erittäin hyvin! Kyljen kääntelyä oli jonkin verran, mutta se tuntui vielä siedettävältä. Suosittelen siis ehdottomasti kokeilemaan kävelyhierontaa, myös raskaana oleville! Erika on todella miellyttävä ja rauhoittava ihminen, myös joogaohjaajana, lisäksi pää- ja jalkahieronta ovat toimineet erinomaisesti. Hoitohuone on viihtyisä ja harmoninen. Hoitohuoneelle on melko helppoa löytää.
Kommentit