facebook

Hoitopaketti ILMA

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen

Erikoishoito, joka hoitaa sinua kauttaaltaan päästä varpaisiin! Ayurvedinen kävelyhieronta on Intialaiseen lääketieteeseen perustuva kokonaisvaltainen hoito. Tässä erityisessä hierontahoidossa vartalo käydään läpi kevyesti jaloilla painaen. Paine säädetään aina asiakkaan toiveiden mukaan. 

Jaloilla painaen saadaan erilainen tuntu lihakseen, kuin käsillä tehtävällä hieronnalla. Tämä kehoterapiahoito stimuloi kehon lymfaattista kiertoa sekä lievittää mm. kipuja ja kolotuksia. Verenkierto vilkastuu ja olosi harmonisoituu.

Intialaisessa lääketieteessä ihminen nähdään kokonaisena, mieli ei ole erillään kehosta. Tästä syystä keho käydään läpi aina kokonaisuutena.

Tämä on ehdottomasti hieronta, joka kannattaa kokea. Hieronta tehdään vaatteet päällä, joten mukaan rennot vaatteet, joissa mukava olla. Hieronnassa ei käytetä öljyä.

Ayurvedisen kävelyhieronnan jälkeen pääset nauttimaan erilaisten instrumenttien äänen väreilyistä sointukylvyn muodossa. Mm. koshi kellot, käsintaotut tiibetiläiset kulhot, meksikolainen sadekeppi ja kristallimalja siivittävät Sinut rentoutuksen mikä mikä maahan. Tässä hoidossa äänet soitetaan kehon ulkopuolella.

Tämä tarjous sisältää:
 • Hoitopaketti ILMA;
 • Hemmotteleva hoitopaketti sisältää:;
 • kokonaisvaltaisen 60min Ayurvedisen Kävelyhieronnan;
 • äänihoidon 15-20min (Sound Healing);

Tärkeää:

Mukaan rennot ja kiristämättömät vaatteet, joissa mukava olla. Huomioi, että sinulla on sellaiset rennot housut, jotka voit nostaa polven yläpuolelle (tai vaihtoehtoisesti shortsit).

Hoitohuone on kiinni alkuvuoden.

Tietoa elämyksestä
Osoite: Koivukylä - Vantaa Haapakuja 8 B
Kesto: 80 minuuttia
Henkilöt: 1
Pukeutuminen: Mukaan rennot ja kiristämättömät vaatteet, joissa mukava olla. Huomioi, että sinulla on sellaiset rennot housut, jotka voit nostaa polven yläpuolelle
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: Koko vuoden
Hoitotyyppi: Koko keho
Kupongin vahvistus: Voimassa myös viikonloppuisin
Maa: Suomi
Suomen alue: Uusimaa
Kaupungit Suomessa: Vantaa
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset

88,00 €

 • Rekisteröityneet jäsenet saavat pisteitä: +88

Lisäedut:

 • Lahja on voimassa 12 kuukautta
 • Ilmainen toimitus!
 • 365 päivän vaihtotakuu!
 • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
SOUL ELEMENTS Tmi
050-405 9996
Google 4.8 / (26)
 • Kiitos ihanasta elämyksestä. Todella rentouttava ensimmäinen kerta päähieronnassa ❤️ Varasin jo uuden ajan kävelyhierontaan…
 • Ennen hoitoa Erika kävi läpi tulevan hoidon sisältöä, jonka koin todella yksilölliseksi, sain todella läsnäolevan ohjauksen tulevaan hoitoon. Koin itseni tervetulleeksi. Itse hoitotilanne oli rentouttava ja sain mielestäni todella ammattimaisen hoidon. Koin olevani osaavissa käsissä. En itse asettanut mitään odotuksia äänimaljahoitoon, mutta hoidon jälkeen tunsin itseni rentoutuneeksi, mutta samalla hyvin keskittyneeksi. Hoitotilanne oli rauhallinen ja kaikin puolin sellainen, mitä suosittelen kenelle vaan, joka haluaa kokea äänimaljojen värähtelyn tuoman rentoutuneen olotilan. Erikalle 6/5 ihanan ihmisläheisestä ja läsnäolevasta hoitohetkestä. Hoitotilan rauhallisuus kruunasi kokemuksen. Kiitos, Erika ?
 • Lämmin suositus Erikan kvanttihypnoosille ? Tämän kokemuksen ansiosta osaan nyt saattaa myös itse itseni syvemmälle meditaatiossa ja samalla tuo kokemus auttoi minua löytämään ratkaisun yhteen pitkään vaivanneeseen ongelmaani.
 • Kävin ensi kertaa kvanttihypnoosihoidossa, ja kokemus oli todella hyvä. Luotettavasti ja osaavasti toteutettu, uusia oivalluksia ja yhteyden palaamista harmonisempaan olemiseen tavalla, jota juuri toivoinkin. Lämmin kiitos!
 • Kävelyhieronta on ehdottomasti lempihierontamuotoni ja Erika taas lempihierojani. Siksi tullessani raskaaksi harmittelin, etten kävelyhierontaan pääsisi mahallaolon vuoksi… Erika kuitenkin tarttui rohkeasti haasteeseen ja muokkasi kävelyhieronnan tehtäväksi kyljellään. Se toimi myös erittäin hyvin! Kyljen kääntelyä oli jonkin verran, mutta se tuntui vielä siedettävältä. Suosittelen siis ehdottomasti kokeilemaan kävelyhierontaa, myös raskaana oleville! Erika on todella miellyttävä ja rauhoittava ihminen, myös joogaohjaajana, lisäksi pää- ja jalkahieronta ovat toimineet erinomaisesti. Hoitohuone on viihtyisä ja harmoninen. Hoitohuoneelle on melko helppoa löytää.
Kommentit