facebook

3 Ruokalajin Menu Burgers& Wine Ravintolassa

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen

Kun herkulliset burgerit yhdistetään laadukkaisiin viineihin ja cocktaileihin, onnistunut ilta on taattu!

3 Ruokalajin Menu

Valitse yksi tuote joka kategoriasta

ALKUPALA: Rapeaa karamellipossua aasialaisittain, Juures Carpaccio, Valkosipuli murua & etanoita

PÄÄRUOKA: Black Gold Burger, Ragu Smash Burger, Root & Herb (Vege)Dry Aged Burger

LISUKEET: Kouraranskalaiset parmesaanilla, Paistetut valkosipuli perunat, Grillattu sydänsalaatti & Chimichurri, Talon rapea coleslaw

DIPIT: Valkosipuli, Mustavalkosipuli, TryffeliRomesco, Chili Bearnaise, ChiliVegaaninen valkosipuli, Timjami

JÄLKIRUOKA: Sitruuna jäätelö & marenki piiras, Grillattu ananas & vermoutti-lime mousse, Lime sorbetti & marjoja

Tämä tarjous sisältää:
  • 3 Ruokalajin Menu Burgers& Wine Ravintolassa

Tärkeää:

3 Ruokalajin Menu. Valitse yksi tuote joka kategoriasta: Alkuruoka, Pääruoka, Lisukeet, Dipit ja Jälkiruoka, Varauksen peruutus 15 min. ennen.

Tietoa elämyksestä
Osoite: Fredikanterassi 1, 00520 Helsinki
Kesto: Ei tarkkaa kestoa
Henkilöt: 1-8 (eri hinta, valitse ylhäältä valikosta "Henkilömäärä")
Pukeutuminen: Ei pukukoodia
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: Koko vuoden
Maa: Suomi
Suomen alue: Uusimaa
Kaupungit Suomessa: Helsinki
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset
  • Valitse

49,00 €

  • Rekisteröityneet jäsenet saavat pisteitä: +49

Lisäedut:

  • Lahja on voimassa 12 kuukautta
  • Ilmainen toimitus!
  • 365 päivän vaihtotakuu!
  • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Burgers & Wine
050 3808321, hello@burgersandwine.fi
Burgers & Wine Google 4.4 / (481)
  • Annos oli sopivan kokoinen perusnälkään (annoksia voi myös tuunata) ja hyvänmakuinen. Juomavalikoimaa on myös ihan kohtuudella. Lauantai-ilta, joten melua oli minun makuuni hieman liikaa (ruokailua ajatellen), mutta eri ajankohtana luultavasti on senkin osalta OK. Henkilökunta oli ystävällistä ja asiantuntevaa.
  • Lounastarjous. Syö burgereita niin paljon kun jaksat. Lounas aikaan, siis silloin kun töissä oleva saa aikaa nauttia ruuasta 30-45 min. Ravintola täynnä asiakkaita, niin kassalle jätetään yksi ihminen ottamaan vastaan tilauksia, ja vain yksi tarjoilija missä yli 50 henkilön istumapaikka. Annosta sai odottaa lähes 45 min ja jos haluaisi sen lisää burgerin, niin joutui tilaamaan erikseen ja odottamaan seuraavat yli puolisen tuntia. Jos kassalla sanoi, että otan heti 2 burgeri niin se ei ollut sallittua. Jäi huiauksen fiilis. Burgeri oli OK, muttei odottamisen arvoinen
  • Lounaaksi Black Gold burger. Burgeri oli todella suunmyötäistä ja henkilökunta iha täysillä mukana! Ranskalaiset sais olla oikeita, eikä puoliperuna mallia. Pakko mennä uudestaanki, kun eksyy Pasilan suuntaan ?
  • Dry aged burgerin maut hyvin tasapainossa, pihvi maistuu selvästi eikä jää lisukkeiden varjoon. Erinomaiset kastikkeet ja rapeissa perunoissa riittävästi parmesaania. Kaikki tuotteet tarjoiltiin kuumina, lautasta myöten. Ainoa miinus hieman pienehköstä burgerin koosta, kovanälkäisen kannattaa ottaa suurimmat lisukkeet mitä löytyy. Tarjoilijat tuntuivat olevan hieman horroksessa ja katsekontaktin saaminen oli haastavaa. Pienet ikkunanvieruspöydät kaipaisivat uusimista, penkin pehmusteet olivat aikansa eläneet ja tahraiset. Lisäksi jalkatila oli hyvin ahdas pöydän jalkojen asettelusta johtuen. Atmosfääri ei aivan yllä ruoan tasolle.
  • Alku-, sekä pääruoat ihanat. Creme brulee oli löysää & marenki-murokakku oli kovaa. Palvelua ei valitettavasti ollut, selkeästi liian vähän henkilökuntaa. Alkudrinkki-lasit oli tyhjinä pöydässä koko ruokailun ajan alusta loppuun saakka, missään vaiheessa ei kysytty ruokajuomia ja vettäkin piti käydä pyytämässä itse. Pisti silmään kun kokki kävi ravintolan edessä työvaatteissa tupakalla. Sisustus ja terassille tilatut drinkit oli hyvät.
Kommentit