facebook

Helsinki - Loviisa - Helsinki Risteily

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen

Tule tutustumaan Porvoon itäpuoliseen saaristoon sekä idylliseen Loviisan kesäkaupunkiin torstaisin heinäkuussa. Merimatkan aikana näemme aavaa merta sekä kaunista rantaviivaa kaislikkoineen. Risteily lähtee Helsingistä Linnanlaiturilta (kauppatorilla) klo 10 ja paluu on noin klo 23.30. Matka Helsingistä Loviisaan kestää n. 6 tuntia. Saavumme Loviisaan klo 16 ja paluu Loviisasta on klo 17.30. Loviisassa noin 1,5 tuntia aikaa vierailla.

Loviisa on tunnettu 1700-luvulla rakennetusta Svartholman merilinnoituksesta, ainutlaatuisista puukaupunkikortteleistaan sekä 1800-luvulta peräisin olevasta ydinkeskustastaan. Laivasilta, tämä vieraanvarainen satama suola-aittoineen toivottaa sinut tervetulleeksi merikaupunkiin. Laivamatkan aikana pysähdymme myös Pellingissä sekä Kabbölessä.  m/s J.L. Runeberg laivan tilat ja salongit ovat käytettävissä kaikille matkustajille merimatkan aikana. Istumapaikkoja on myös ulkokannella. Maksimikapasiteetti laivalla on 220 henkilöä.

Tämä tarjous sisältää:
 • Helsinki - Loviisa - Helsinki Risteily;
 • Reittiliikenne Helsinki- Loviisa - Helsinki:;
 • Lähtö Heinäkuussa torstaisiin;

Tärkeää:

m/s J.L.Runebergin tilat ovat alkuperäisiä ja olemme säilyttäneet tilat sellaisinaan historiallisista ja tunnelmallisista syistä. Laivalla on kapeita ja jyrkkiä portaita maihinnousukannelta ylä- ja alakannelle. Maihinnousukannella on istumapaikkoja sekä ulkona että sisätiloissa. Huomioi, että laivan kahvila sijaitsee alakannella. Pyydettäessä laivan henkilökunta palvelee myös maihinnousukannella. Lasten lippu: 7-16v. Alle 7 vuotiaat pääsevät vahempien kanssa ilmaiseksi.

Tietoa elämyksestä
Osoite: Lähtö Helsingissä Linnanlaiturilta -kauppatori
Kesto: 14h
Henkilöt: 1 (eri hinta, valitse ylhäältä valikosta "Henkilömäärä")
Pukeutuminen: Ei pukukoodia
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: Lämmin kausi
Maa: Suomi
Suomen alue: Uusimaa
Kaupungit Suomessa: Helsinki
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset
 • Valitse

35,00 €

 • Rekisteröityneet jäsenet saavat pisteitä: +35

Lisäedut:

 • Lahja on voimassa 12 kuukautta
 • Ilmainen toimitus!
 • 365 päivän vaihtotakuu!
 • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Varustamo J.L. Runeberg
runeberg@msjlruneberg.fi
Google 4.6 / (16)
 • Itse laivamatka sujui erinomaisesti - sen sijaan lipun ostaminen vei luvattoman paljon aikaa - tulin paikalle klo 8, mutta kioskin avaamisaikaa ei ilmoitettu missään (vain laivan lähtöaika klo 10) - kun tiedätte, että teidän tietokoneenne toimii todella hitaasti, pitäisi lipunmyyjän tulla hyvissä ajoin paikalle, ja kun tiedätte myös, että ennakkoilmoittautujiamme oli suuri ryhmä - kun kioski lopulta avautui, oli lippujen tulostus todella hidasta ja laiva joutui lähtemään noin 20 minuuttia myöhässä, (sai aikaan sen, että reittiä piti muuttaa) asia piti ilmoittaa Haikkoon, että he tietäisivät varautua ruokailun alkamisen siirtymiseen. - Koko lippusysteeminne ennakkovarauksineen on todella hankala, joka vaatii asiakkaalta tulostimen tai älypuhelimen - kannattaa kehittää kokonaan uusi, joustavampi lipunmyyntisysteemi.
 • Hei ! Kiitos ! Oli loistava ilma ja vaikka oli ahdasta ei kukaan hermoillut. Ruokla oli TODELLA hyvää ja Runebergin tortut parhaita mitä ikinä olen syönyt. Saako niitä ostaa jostakin ,ostaisin mielelläni ! Erikoiskiitos siitä ilosta,jota parantumatonta syöpää sairastava tyttäreni tunsi laivalla. Leena
 • Heinäkuinen risteily Porvooseen ja takaisin oli miellyttävä kokemus. Aurinko paistoi ja meri kimmelsi. Porvoossa vietetty aika riitti hyvin kävelyyn vanhassa kaupungissa ja lounaaseen. Laivassa oli tilaa sekä kansilla että salongeissa. Laivan myymälästä sai virvokkeita ja -tietenkin- Runebergin torttuja. Myymälän valikoimassa myös erilaisia viinejä ja muita mietoja alkoholijuomia. Lohikeitto näytti erittäin herkulliselta. Paluumatkan kylmä tuuli hiukan latisti tunnelmaa. Tuuli viilensi myös sisätiloja. Osa matkalaisista valitti sisätilojen kylmyydestä. Keulaoven sulkeminen olisi auttanut asiassa.
 • Todella kaunis risteily Porvooseen! Laivalla tarjoillaan lounaaksi todella hyvää kalakeittoa
 • Mukava kokopäivän reissu. Ruoka oli todella maukasta ja palvelu mukavaa.
Kommentit