facebook

Kemiallinen BioRePeelCI3 kuorinta /vartalo

-9%
Alennus

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen

BiorepeelCl3 on innovatiivinen, kaksivaiheinen, patentoitu keskisyvä TCA-kuorinta, jolla on biostimuloiva, elvyttävä ja keratolyyttinen vaikutus, jossa on 14 aktiivista ainesosaa ja 6 eri happoa. 

BioRePeel kasvoille, kaulalle, dekolteelle sisältää 35 % TCA:ta, Body sisältää 50 % TCA:ta ja sopii koko vartalolle ja kaikille ihotyypeille.

Taistele aknen, jälkiaknen, arpien ja pigmentin kanssa yhdessä pullossa.Hoito kestää noin 45 minuuttia ja on kivuton toimenpide!Ei hoidon jälkeisiä merkkejä! Ei Neulaa!

Tämä tarjous sisältää:
 • Kemiallinen BioRePeelCI3 kuorinta /vartalo

Tärkeää:

Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana peruutetuista sekä peruuttamattomista ajoista yrityksellä on oikeus periä 50% palvelun hinnasta.

Tietoa elämyksestä
Osoite: Maneesikatu 4 A, Liike 4 , Kruununhaka / 00170 Helsinki
Kesto: 1 tunti
Henkilöt: 1
Pukeutuminen: Ei pukukoodia
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: Koko vuoden
Hoitotyyppi: Koko keho
Maa: Suomi
Suomen alue: Uusimaa
Kaupungit Suomessa: Helsinki
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset

100,00 €

-9 %

110,00 € *Įprasta kaina perkant pas paslaugos teikėją

 • Rekisteröityneet jäsenet saavat pisteitä: +100

Lisäedut:

 • Lahja on voimassa 12 kuukautta
 • Ilmainen toimitus!
 • 365 päivän vaihtotakuu!
 • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Lolanthe Beauty Clinic Oy
Shohreh.khansari@gmail.com
Google 5 / (20)
 • Aivan ihana, rentouttava ja tehokas kasvohoito, ja sydämellinen, ystävällinen hoitaja.? Voin suositella 100% ja tulen varmasti uudestaan ❣️
 • Ensinmäinen käyntini ja olin todella tyytyväinen! Asiantuntevaa palvelua, ja ihon tuntevaa osaamista, sekä hyvin lämmin ja aurinkoinen ilmapiiri. Tunsin olevani luotettavissa käsissä ja mieluusti jatkan ihoni hoitoprosessia täällä jatkossakin :)
 • Täältä saa hyvää, ystävällistä ja ammattitaitoista palvelua. Ensimmäinen, kuin tämä toinenkin käyntini, oli erittäin miellyttävä ja rentouttava. Myös kasvoni iho oli samaa mieltä? Varmasti menen taas uudelleen.
 • Kävin talvikasvohoidossa ja olen erittäin tyytyväinen hoitoon. Shohreh oli lämmin ja ystävällinen. Tulen varmasti käymään uudelleen. ?
 • Kävin esteettisessä hoidossa ja en voi muuta kuin suositella tätä paikkaa. Minulla oli kerrankin ammattitaitoinen tekijä joka kuunteli toiveitani ja kertoi myös oman näkemyksensä ja tämän takia saatiin minulle super upea lopputulos. Minulla oli koko hoidon aikana turvallinen olo sillä tiesin että olen hyvissä käsissä. Ihana asiakaspalvelu ja upea sijainti minne pääsee helposti julkisilla tai omalla ajoneuvolla. Iso kiitos Lolanthe tiimille!
Kommentit