facebook

Hämmästyttävä ilta taikuuden parissa

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen

Taikuriesitys on 30-60 min. paketti, jonka aikana alat kyseenalaistamaan, mikä on totta ja mikä ei. Esityksessä yhdistellään taikuutta ja mentalismia modernilla tavalla ottaen kaikki yleisöstä mukaan. 

Kristian Backman on yksi harvoista suomalaisista ammattitaikureista, joka keikkailee parinsadan keikan vuositahtia niin Suomessa kuin myös ulkomailla. Hän on palkittu useita kertoja Taikuuden SM-kilpailuissa, voittanut palkinnon Pohjoismaiden suurimmasta YouTube-tapahtumasta, kirjoittaa syksyllä ilmestyvää kirjaa ja työstää katutaikuusohjelmaa televisioon. 

Valittavanasi on kaksi vaihtoehtoa: isomallekin porukalle soveltuva lavashow sekä pienemmälle porukalle toimiva lähitaikuusshow. Lavashow tapahtuu joko lavalla tai lattiatasolla, riippuen tilaisuuden pitopaikan puitteista. Yleisöstä valitut avustajat saavat kokea itse taikuutta ja kaikilla on hauskaa!  

Esitys sopii monenlaiseen tilaisuuteen aina yritystapahtumista syntymäpäiviin!

Tämä tarjous sisältää:
  • Hämmästyttävä ilta taikuuden parissa
Tietoa elämyksestä
Osoite: Tuomarilanportti 4 A1, 02760, Espoo
Kesto: 1 tunti
Henkilöt: Rajaton
Pukeutuminen: Ei pukukoodia
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: Koko vuoden
Maa: Suomi
Suomen alue: Uusimaa
Kaupungit Suomessa: Helsinki
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset

800,00 €

  • Rekisteröityneet jäsenet saavat pisteitä: +800

Lisäedut:

  • Lahja on voimassa 12 kuukautta
  • Ilmainen toimitus!
  • 365 päivän vaihtotakuu!
  • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Taikuri Kristian Backman
myynti@kristianbackman.fi
Google 5 / (5)
  • Isot Kiitokset Kristian Backmanille upeasta taikuudesta Itä-Suomessa! Yleisöä oli kirjaimellisesti taaperosta vaariin ja esitys lumosi meidät kaikki. Jos haluat juhliisi tai muuhun tilaisuuteen iloisen, positiivisen ja käsittämättömän taitavan esiintyjän, niin lämmin suositus Kristianille.
  • Kristian esiintyi taika-aiheisissa juhlissa; Ensin hän teki lavashown ja sitten muutaman tunnin lähikuvan taikasessioiden tapahtuman osallistujien kanssa. Meillä on vain kehuja - esitykset olivat erittäin viihdyttäviä ja Kristian oli vaivautunut kuuntelemaan toiveitamme.
  • Kiitos kun kävit lasten tapahtumassamme! Olit hyvin mukana, lapset ja aikuisetkin tykkäsivät ja esityksestäsi sateli hyvää palautetta! - Juho
  • Kiitos paljon esityksestämme häissämme! Sait viihdytettyä loistavasti sekä aikuisia että lapsia. Esityksestäsi riitti keskusteltavaa monta päivää häittemme jälkeen! :)
Kommentit