facebook

Valmistaudu naistenpäivään 1 minuutissa - parhaat lahjaehdotukset HÄNELLE!

Stailattu muotokuvaus

Premium

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen

Studio Marilyn tarjoaa meikkaus- ja kampaamopalveluita Arkadiankadulla Helsingin Kampissa. Studion omistaa Marja Brink, joka on pitkän linjan meikkitaiteilija, kampaaja ja kouluttaja. Yrittäjämitallilla palkitun Marjan työnjälkeä on nähty muun muassa Nightwishin stadionkeikoilla, lehtien sivuilla, tv:ssä ja musiikkivideoissa. Mutta rakkain paikka Marjalle on kuitenkin oma liike Marilyn ja sen ihanat kantikset, joiden kanssa levitetään kauneuden ilosanomaa ja parannetaan maailmaa. Let the good times roll!

Koe stailattu muotokuvaus, joka on täyden palvelun paketti sisältäen meikkauksen, kampauksen sekä kuvauksen. Saat kuvauksesta 3 korkearesoluutioista kuvaa sähköisessä muodossa. Ryhmäkuva, ulkokuvaus, useampi sähköinen kuva sekä
valmiit printtikuvat myös mahdollisia lisätilauksesta! Kysy lisää, niin suunnitellaan yhdessä!

Tämä tarjous sisältää:
 • Meikkaus ja kampaus;
 • Kuvaus;
 • 3 kpl korkearesoluutioista kuvaa sähköisessä muodossa;

Tärkeää:

Tarjous voimassa ma-pe. Ei voimassa marras-joulukuussa eikä kesä-heinäkuussa.

Tietoa elämyksestä
Osoite: Arkadiankatu 15 0010 Helsinki
Kesto: 2 tuntia
Henkilöt: 1
Pukeutuminen: Ei pukukoodia
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 6 kuukautta
Kausi: Tammikuu-toukokuu ja elokuu-lokakuu
Maa: Suomi
Suomen alue: Uusimaa
Kaupungit Suomessa: Helsinki
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset

744,00 €

 • Rekisteröityneet jäsenet saavat pisteitä: +744

Lisäedut:

 • Lahja on voimassa 6 kuukautta
 • Ilmainen toimitus!
 • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Studio Marilyn
marilyn@marilyn.fi
Google 4.7 / (44)
 • Otatin muotokuvauksen syntymäpäiväni kunniaksi ja palvelu oli aivan parasta! Marja ja Markus ovat molemmat niin huikean taitavia ammattilaisia ja toimivat kivasti tiiminä luoden kuvattavalle rennon ja mukavan ilmapiirin. Omista ideoistani saimme yhdessä rakennettua erinomaiset kuvat. En voi kuin lämpimästi suositella, paras synttärilahja ikinä :)
 • Loistavaa palvelua, ihana ja todella hyvä kampaaja. Joka kerta kampaamosta lähtiessä olen ollut erittäin tyytyväinen ja piristynyt ja leikkaus omaa tyyliä. Aikuisen naisen unelmakampaamo. Miljöö viehättävä.
 • Olimme naisten kesken juhlistamassa synttäreitä. Ensin meikkaus ja opastus, miten selviän myös kotona. Karaja -meikit ovat laadukkaita, suosikkituotteita lähti kotiin mukaan.Marja on laittanut tämän käynnin jälkeen vaaleisiin hiuksiini kauniin värin. Oli upeaa, miten Marja löysi kaikkien oman tyylin ja kuunteli toiveitamme. Suosittelen lämpimästi.
 • Kiitos Marja! Hiukset jälleen hyväkuntoisen näköiset (kesän paahteiden jälkeen) ja kiva leikkaus. Aina hyvä mieli, kun on Marilynissä käynyt.
 • Olipa mukavaa käydä teillä! Ja mukavaa olla hyvissä käsissä: Mervi on vanha ystävä, mutta ensimmäistä kertaa tutustui haasteellisiin hiuksiini. Ja hyvä tuli! Lämmin kiitos Merville ja Marilynille!
Kommentit