facebook

Saunalauttaristeily M/S Löyly

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen

Saunalautta M/S Löyly tarjoaa ainutlaatuiset puitteet rentoutumiseen Jyväsjärvellä. Tule nauttimaan puusaunan pehmeistä löylyistä ja pulahda vaikka uimaan saunomisen lomassa!  Lautalla voit nauttia itse tuomiasi juomia, ja omatoimisille on käytössä suuri kaasugrilli.

Saunalauttaan mahtuu 12 henkilöä. Oleskelutiloissa voi tarpeen vaatiessa vaikka kokoustaa. Kelikään ei ole ongelma, kun päällä on katto ja ympärillä hirsiseinät.

Saunalautalla on mukana kapteenin lisäksi myös kansimies, joka pitää huolta siitä että sauna on lämmin, grilli toimii ja kaikkea löytyy. Lautalla ei siis joudu seilaamaan yksin vaan henkilöstöä on mukana kaksin kappalein :) 

Ruoka ja juoma: Saunalautalla ei ole anniskelua, joten voit tuoda lautalle omat juomasi. Kesäkuumallakin driksut pysyvät viileinä saunalautan jäähilein varustetuissa kylmälaukuissa. Saunalautalla on omatoimisille käytössä suuri kaasugrilli grillausvälineineen.

Tämä tarjous sisältää:
  • Saunalauttaristeily valitulle seurueelle

Tärkeää:

Peruutus 8-30 päivää ennen risteilyä = 50% kokonaishinnasta. Peruutus 0-7 pv ennen risteilyä = 100% kokonaishinnasta (sis. myös sovitut tarjoilut ja muut lisäpalvelut) . Mikäli sääolosuhteet eivät salli risteilyn läpiviemistä turvallisesti, voi kapteeni peruuttaa risteilyn. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada rahansa takaisin täysimääräisenä. Mahdollisuuksien mukaan, risteily voidaan myös järjestää alennettuun hintaan satamassa poistumatta laiturista. Force majore tilanteet käsitellään vain puhelimitse.

Tietoa elämyksestä
Osoite: Lutakon Satama, Jyväskylä
Kesto: 2 tuntia
Henkilöt: 1-12
Pukeutuminen: Uimapuku ja pyyhe
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: 1. toukokuuta - 1. lokakuuta
Maa: Suomi
Suomen alue: keski-Suomi
Kaupungit Suomessa: Jyväskylä
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset
  • Valitse

370,00 €

  • Rekisteröityneet jäsenet saavat pisteitä: +370

Lisäedut:

  • Lahja on voimassa 12 kuukautta
  • Ilmainen toimitus!
  • 365 päivän vaihtotakuu!
  • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Saunalautta.fi
info@saunalautta.fi