facebook

Saunaterapiaristeily

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen

Saunaterapiaristeily 1-2:lle hengelle. Mikäli lahjakorttia käyttää vain yksi henkilö, on hän oikeutettu kahteen erilliseen risteilyyn mikäli hän näin haluaa. 

Tämä tarjous sisältää:
 • Saunaterapiaristeily 1-2 hengelle

Tärkeää:

Alukselta voi vuokrata pyyhkeen/uima-asun hintaan 8 €/kpl. Oletuksena risteilyjä toteutetaan kerran viikossa naisille ja kerran viikossa miehille arkipäivänä. Aikataulu ilmoitetaan erikseen. Alukselta voi ostaa virvokkeita ja/tai makkaraa. Lisäksi aluksen ankkuroiduttua uintipaikalle on mahdollisuus vuokrata SUP-lauta hintaan 20 €/kpl.

Tietoa elämyksestä
Osoite: Ehrenströmintie 3, 00140 Helsinki
Kesto: 2 tuntia 30 minuuttia
Henkilöt: 1-2
Pukeutuminen: Uimapuku ja pyyhe
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: 1. toukokuuta - 1. lokakuuta
Maa: Suomi
Suomen alue: Uusimaa
Kaupungit Suomessa: Helsinki
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset

90,00 €

 • Rekisteröityneet jäsenet saavat pisteitä: +90

Lisäedut:

 • Lahja on voimassa 12 kuukautta
 • Ilmainen toimitus!
 • 365 päivän vaihtotakuu!
 • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
M/S Saunaship Helsinki
info@saunaship.com
Google 4.6 / (14)
 • Mahtava kesäaktiviteetti! Lempeät löylyt ihanissa maisemissa lipuen ?
 • Erinomainen ja mieleen painuva saunalauttakokemus. Helppo suositella useamman reissun perusteella. Toimii isolla tai pienellä porukalla. Yksityiskohtiin on kiinnitetty huomiota: vesilläolosta nautiskelu, saunominen kunnon löylyistä nauttien ja paljussa rentoutuminen on tehty vieraille erittäin helpoksi. Herkut valmistuvat grillissä näppärästi. Tää setti toimii hyvin ystäväporukalle, polttareihin tai firman kesäpäiville, kun tärkeetä on keskittyä omalla jengillä rentoutumiseen privaatissa ympäristössä.
 • Kelluva sauna ja grilli keskellä Helsingin saaristoa. Toimii!
 • Kesällä varmasti kiva! Talvikäyttöön hieman parantamisen varaa. Pukutila unisex jonka läpi kulku saunaan ja ulos. Peseytymiseen ei muuta mahdollisuutta kuin kiukaalla lämmitetty vesi saavissa kylmän veden kanssa. Avantoon käynti liukas, ei mattoja, portaat ja metalliset uimatikkaan jäässä ja liukkaat. Puusauna ja avanto olivat oikein kivat.
 • En suosittele puut loppuivat kesken. Ei kunnon peseytymis mahdollisuutta sekä lämmin vesi loppui. Pukuhuone pieni ahdas jopa 6henk. Tilat jatkuvasti vesihuurussa eikä ilmanvaihto pelaa. WC Bajamaja kauempana saunalta eikä valoja. Uimismahdollisuus vain yksi kerrallaan ja liukkaat rauta tikkaat. Ala arvoinen paikka kehitystä olisi paljon jos meinaa homman saada toimivaksi.
Kommentit