facebook

Savusauna

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen

Savusauna tarjoaa upeat puitteet saunomiseen!

Vuonna 2006 valmistunut modernia suomalaista tyyliä edustava savusauna palvelee asiakkaita sekä sauna- että kokoustilana.

Savusaunan hämärille lauteille mahtuu löylyttelemään yhtäaikaisesti jopa 30 henkeä. Myös savusaunan oleskeluhuoneessa on reilut tilat, vilvoittelusta ja takkatulen loimusta mahtuu nauttimaan noin 20 henkeä. Myös muut tilat, kuten pukeutumis- ja peseytymistilat, ovat tilavat ja hyvin varustellut.

Kaksi kuumaa poreallasta on käytössä saunan terassilla, aivan saunan kupeessa. Myös virkistävälle uintireissulle pääsee laiturin nokasta helposti.

Saunatiloissa on sinua odottamassa valmiiksi pehmeät pyyhkeet ja talon pesuaineet sekä saunajuotavista notkuvat kylmäkaapit. Saunalla on käytössä A-anniskeluoikeudet (omien saunajuomien nauttiminen ei siis ole mahdollista). Saunalla nautitut saunajuomat veloitetaan käytön jälkeen kulutuksen mukaan.

Tämä tarjous sisältää:
 • Savusauna
Tietoa elämyksestä
Osoite: "Varjolan Tila" - Vilppulantie 51 41370 Kuusa
Kesto: 2 tuntia
Tarkka osallistujien lukumäärä: 1-30
Pukeutuminen: Uimapuku, pyyhe ja tossut
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: Koko vuoden
Hoitotyyppi: Koko keho
Maa: Suomi
Suomen alue: keski-Suomi
Kaupungit Suomessa: Laukaa
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset

470,00 €

 • Rekisteröityneet jäsenet saavat pisteitä: +470

Lisäedut:

 • Lahja on voimassa 12 kuukautta
 • Ilmainen toimitus!
 • 365 päivän vaihtotakuu!
 • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Varjolan Tila
+358 20 79 28080
Google 4.4 / (353)
 • Työhyvinvointi päivää viettämässä. Ensin lumikenkäily mukavan ohjaajan johdolla, siitä lämpimään savusaunaan. Terassilla 2 paljua, rannassa avanto. Tämän jälkeen todella maistuva ruoka ravintolassa. Hieno paikka, kohtuumatka Jyväskylästä, palvelualtis henkilökunta. Suosittelen lämpimästi.
 • Palvelu pelasi savusaunalla ja mökissä. Paikat tiptop, sapuska erinomaista.
 • Annoin 5 tähteä hinta-laatu suhteesta. Huone, jossa yövyin oli kahden hengen huone ilman WCtä ja suihkua. Hinta oli 55€. Hintaan kuului loistava aamiainen, joka olisi maksanut missä tahansa isommassa kaupungissa varmasti lähelle 20€. Paikka on kosken vieressä, johon oli 20h kalastuslupa, joten sijainti oli itselleni erinomainen. Palvelu oli oikein ystävällistä ja kaikki toimi hienosti. Lisäksi pääsin huoneeseen paljon sovittua aiemmin. Vahva suositus.
 • Vietettiin juhannus Varjolassa. Pakettiin kuului kaksi yötä, poreamme ja savusaunavuoro, aamupalat ja Varjolan menu toisen iltana. Ruoka aamupalalla ja Bistro Sylvissä oli varsin maukasta. Etukäteen ilmoittamani ruokarajoitteet huomioitiin hyvin annoksissa ja palvelu oli erittäin ystävällistä. Sylvin annoksissa oli hyvä hinta-laatu-määrä-suhde. Savusauna oli hyvä, suihkutilat siistit. Varjola on koiraystävällinen paikka ja koiria olikin useissa huoneissa. Ainoat miinukset majoitustilasta ja saunan yhteydessä olleesta poreammeesta. Riihihuoneessa ei ollut ilmastointia ja rakennus lämpeni auringossa kovasti, edellisten päivien lämpö tuntui vielä varastoituneena. Huonetta sai viilennettyä läpivedolla etu- ja takaovesta, mutta vaihtarina tuli jonkin verran itikoita. Avattavia ikkunoita ei ollut. Poreammeet ovat ulkona, niillä ei ole katosta. Yhdistettynä savusaunasta tulevien ihmisten likaan ja puista tippuvaan roskaan katsoin veden niin likaiseksi, etten halunnut ammeeseen mennä. Muille samalla vuorolla olleille vesi ei ollut ongelma, itse olen nyt tarkempi.
 • Erinomainen palvelu. Ruoka oli hyvää ja monipuolista. Huoneet pieniä, mutta asianmukaisia, erillinen tuoli ja pöytä olisi ollut hyvä lisä. Savusauna ja poreamme upeissa maisemissa oli luksusta.
Kommentit