Valokuvaukset

(2)

Valokuvaus on hyvä mahdollisuus kaapata arvokkaita hetkiä. Lahjoita rakkaimmalle henkilölle valokuvaushetki, jonka aikana ammattivalokuvaaja sieppaa luovasti hymyn, hyvän tuulen ja loistavat silmät. Valitse laajasta valikoimasta valokuvia ja nauti viimeistellyistä valokuvista, mustavalkoisista taiteellisista valokuvista tai kangaskuvista. Valokuvauslahjakortti on loistava tilaisuus valita erityyppisistä valokuvauksista, jotka on järjestetty yksilön tarpeiden mukaan.

Valokuvastudiossa tai muussa valitussa paikassa vietetystä ajasta voi tulla ikimuistoinen seikkailu ja upea kokemus paitsi niille, jotka ovat siinä uusia, myös malleille, jotka tuntevat olonsa vapaaksi kameran edessä. Etsi itsellesi sopivin tarjous ja valitse se, joka vastaa parhaiten odotuksiasi. Perinteisiä valokuvia rakastavat henkilöt nauttivat studion ilmapiiristä, kun taas spontaanisuutta ja omaperäisyyttä arvostavat henkilöt nauttivat valokuvauksen aikana esitetyistä eksklusiivisista tarjouksista.

Kun olet valinnut yhden valokuvaustarjouksista, se sisältää:

  • Valokuvaushetki valitsemassasi kaupungissa ja paikassa;

  • Aseta viimeisteltyjen ja muokkaamattomien valokuvien määrä (valokuvien määrä vaihtelee jokaisessa valokuvauksessa);

  • Määritetyn valokuvaushetken kesto vaihtelee tarjouksen mukaan;

  • Hyvin aikaa ja valokuvaajan neuvoja ja oivalluksia.

  • Pukeutumistyyli, meikki ja hiusten muotoilu sovitaan etukäteen rekisteröinnin yhteydessä.

  • Lahjoita nämä hetket, sillä tällaiset valokuvat pysyvät miellyttävänä muistona koko elämän ajan!

Niille, jotka haluavat poseerata, ikuistaa elämänsä jokaisen hetken ja tuntea olonsa vapaaksi kameran edessä - tämä valokuvauslahja jättää varmasti vaikutuksen. Ammattivalokuvaajat kaappaavat upeita hetkiä valokuviin, paljastavat kauneutesi ja antavat vinkkejä, joiden avulla voit tuntea olosi rennommaksi kameran edessä.