facebook

Valokuvaukset

(2)

Lahjaksi annettu valokuvaus on hyvä mahdollisuus luoda pitkään kestäviä muistoja. Lahjoita rakkaalle henkilölle valokuvaushetki, jonka aikana ammattivalokuvaaja ikuistaa luovan ammattimaisesti vallitsevan tunnelman, hymyn ja loistavat silmät. Valitse laajasta valikoimasta valokuvia ja nauti viimeistellystä tuloksesta, kuten mustavalkoisista taiteellisista valokuvista tai kangaskuvista. Valokuvauslahjakortti on loistava tilaisuus ikuistaa tärkeä hetki, tai vaikka ihan tavallinen päivä. Monesti kaikkein rakkaimpia muistoja ovat arjen pienet hetket, yhdessä ystävien, perheen ja läheisten kanssa. Miksi et siis antaisi lahjaksi ihanaa muistoa kuvauspäivän ja valokuvien muodossa?

Valokuvaus voidaan järjestää studiossa (studiokuvaus) tai jossain muussa valitussa miljöössä. Voit valita kuvauspaikaksi esimerkiksi oman kotipihan tai muun sinulle tärkeän tai kauniin sijainnin. Ennen kuvausta ehostetaan kuvauksen kohde, eli sinut tai lahjan saaja, meikillä ja kampauksella ammattilaisen toimesta. Kokemuskauppa.com tarjoaa myös valokuvauslahjakortteja joissa pakettiin kuuluu myös kuvattavan henkilön stailaus ammattilaisen toimesta. Voit siis olla varma siitä, että kuvauksen kohde näyttää parhaalta itseltään kameran edessä!

Kuvattavana vietetystä ajasta tulee ikimuistoinen seikkailu ja upea kokemus, vaikka et olisikaan tottunut olemaan kuvattavana. Ammattilainen ohjastaa kuvauksen kohdetta löytäen kaikkein parhaimmat kuvakulmat ja imartelevimman valaistuksen. Valokuvaus sopii siis lahjana sekä mallina viihtyville että noviiseille. Tutustu valikoimaamme ja valitse tarjous joka miellyttää ja täyttää juuri sinun tarpeesi. Perinteisiä valokuvia rakastavat henkilöt nauttivat studion ilmapiiristä, ja toiset taas pitävät maisemanvaihdoksesta jännittävämpään ympäristöstä. Kuvaus järjestetään toivomallasi tavalla, ja sen jälkeen saat nähtäville sarjan valokuvia, joista pääset valitsemaan itsellesi parhaat otokset. Lopullisten, asiakkaalle päätyvien otosten määrä vaikuttaa tarjouksen hintaan. 

Anna valokuvaus lahjaksi juhlapäivän kunniaksi, ja kuvattava saa ihanan muiston juhlapäivästään. Perhekuvauksen lahjoittaminen voi myös olla oivallinen äitien- tai isänpäivälahja, tai esimerkiksi muisto kaveriporukalle.