facebook

Lähtölupa puiden latvoihin - Seikkailupuisto Korkee

Suosittua

Ilmainen lahja toimitus!

Nyt on KORKEE aika

Jos haluat antaa ystävällesi unohtumattoman seikkailun raikkaassa suomalaisessa mäntymetsässä, on KORKEE aika lähettää hänet kohti Helsingin Mustikkamaata. Vai miltä tuntuisi istua keinussa puun latvassa, ihailla saaren maisemia ja seuraavassa hetkessä liukua metsän halki valjaiden varassa, moikaten samalla talitintille.

Seikkailupuisto Korkee on Korkeasaaren kupeessa sijaitseva ekologinen seikkailupuisto, josta löytyy eritasoisia eläviin puihin rakennettuja ratoja jopa 10 metrin korkeudella! Radat on luokiteltu kahteen eri vaikeusasteeseen, joten haastetta riittää eritasoisille seikkailijoille. Ammattitaitoinen ja palvelualtis henkilökunta sekä kokeneen saksalaisen puistorakentajan rakentamat radat tekevät seikkailusta turvallista ja hauskaa niin ensikertalaiselle kuin kokeneemmallekin seikkailijalle.

Kenelle tämä  soveltuu?

Aikuisille ja yli 120 cm pitkille seikkailijoille sekä lapsille (2,5 vuotiaasta ylös päin). Seikkailupuisto KORKEE, Mustikkamaa sekä Korkeasaari tarjoavat ainutlaatuisen ympäristön perheen ja ystävien yhteiseen hauskanpitoon. Sopii erinomaisesti myös synttäreiden, polttareiden tai vaikkapa TYKY-päivän ohjelmanumeroksi. Ryhmille pidämme yhteisen koulutuksen, jonka jälkeen he saavat mennä radoille joko yksitellen tai ryhmänä. Ohjaajat ovat maastossa opastamassa ja tarvittaessa myös radoilla. Seikkailu kehittää fyysistä kuntoa, motoriikkaa, itsetuntoa ja yhteishenkeä sekä toimii turvallisena testiympäristönä vaikkapa korkeapaikan kammoin selättämiseen.

Ystävien menoa yläilmoissa on hauska seurata myös maasta käsin joten kiipeilyn väliin jättävät kannustusjoukotkin kannattaa ottaa mukaan! Tauolla teitä palvelee kahvilamme Tikka. 

 

Tämä tarjous sisältää:
  • Lähtölupa puiden latvoihin - Seikkailupuisto Korkee;
  • Seikkailu aikuisten tai lasten radoilla (aikuisille 5 latvarataa 3-10 m korkeudessa, lapsille kolme lasten rataa) 3 tunnin ajan valjaiden lunastamisesta.;
  • Koulutuksen, kiipeilyvarusteet ja aimo annoksen hauskanpitoa!;

Tärkeää:

Radat: Aikuisille ja yli 120 cm pitkille seikkailijoille on 5 latvarataa. Lapsille (soveltuu 2,5 vuotiaasta ylös päin) on kolme lasten rataa. Lasten huoltajat voivat kulkea veloituksetta mukana maastossa.

Tietoa elämyksestä
Osoite: "Seikkailupuisto Korkee" - Mustikkamaanpolku 8, 00570 Helsinki
Kesto: 3 tuntia
Henkilöt: 1 (eri hinta, valitse ylhäältä valikosta "Henkilömäärä")
Pukeutuminen: Urheiluvaatteet
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: Lämmin kausi
Maa: Suomi
Suomen alue: Uusimaa
Kaupungit Suomessa: Helsinki
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset
  • 10 henkilöä

15,00 €

  • Rekisteröidy ja hanki kanta-asiakaspisteitä: +15

Lisäedut:

  • Lahja on voimassa 12 kuukautta
  • Ilmainen toimitus!
  • 365 päivän vaihtotakuu!
  • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Seikkailupuisto Korkee
+358 50 3519 190
Kommentit