facebook

Savusaunaelämys

Suosittua

Uudet tilaajat saavat 5 % lisäalennuksen

Etsitkö täydellistä lahjaa saunan ystävälle?

Sipoonjoen perinnesauna tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen savusaunassa, jossa kylpeminen vie sinut ikiaikaisen suomalaisen saunomisperinteen ytimeen. Saunan metisistä löylyistä voit pulahtaa raikkaaseen kylmävesialtaaseen, tai nautiskella Sipoonjoen metsäisistä rannoista lämpimässä altaassa.

Tarjoamme myös yhteistyökumppaneidemme kanssa perinnesaunotuksia, vihdontaa, turvehoitoja, yrttihierontaa, sekä erilaisia hauteita  ja kylpyjä. 

 

Tämä tarjous sisältää:
  • Lahjakorttiin sisältyy virkistysalueen käyttö kahden tunnin ajan yleisellä vuorolla.

Tärkeää:

Meiltä voit vuokrata saunapyyhkeen ja kylpytossut.

Tietoa elämyksestä
Osoite: Hindsbyntie 124, 04130
Kesto: 2 tuntia
Henkilöt: 1
Pukeutuminen: Ei pukukoodia
Lahjakortin voimassaoloaika: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: Koko vuoden
Hoitotyyppi: Koko keho
Maa: Suomi
Suomen alue: Uusimaa
Kaupungit Suomessa: Sipoo
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu
Turvalliset ostokset

25,00 €

  • Rekisteröityneet jäsenet saavat pisteitä: +25

Lisäedut:

  • Lahja on voimassa 12 kuukautta
  • Ilmainen toimitus!
  • 365 päivän vaihtotakuu!
  • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Haluatko käyttää tätä palvelua tiettynä päivänä? Ota yhteyttä palveluntarjoajaan:
Sipoonjoen perinnesauna
savusauna@saunotus.fi, 0405029499
Sipoonjoen perinnesauna Google 4.7 / (60)
  • Suosittelen ehdottomasti käymään täällä. Lempeät löytyy savusaunassa. Ulkona kaksi paljua, toinen kylmä ja toinen lämmin. Vieressä nuotiopaikka, jossa voi paistaa eväitä tai muuten vai lämmitellä. Tarjolla erilaisia hoitoja, esim perinnesaunotusta. Luonnon helmassa talvella maaginen paikka. Keskiviikkoisin hiljainen 3h savusaunottelu teki hyvää. Paikka on saavutettavissa Helsingin keskustasta n. 40 minuutissa talvikeleillä.
  • Kokemus oli ihana en ollutkaan ennen käyny savusaunassa nii ei oikein tienny mitä odottaa. Miinusta tulee siitä että vain 1 suihku ja parkkipaikka pieni suhteelisen pieni. Pari tuntia meni todella nopeasti, viihtyisä paikka. Olisi pystyny grillamaan vaikka makkarat, mutta se jäi tällä kerta tekemättä.
  • En ollut ennen käynyt savusaunassa ja oli kyllä ihana kokemus... niin rentouttavaa!! Pimeä sauna jossa muutama kynttilä tuo tunnelmaa. Ulkona kaksi paljua (kylmä & lämmin -altaat). Pesut tapahtuu ulkona perinteiseen tyyliin. Perinteinen suihkukin kyllä löytyy, mutta eihän sellaista käytetä tuollaisessa ihanassa ja perinteitä huokuvassa paikassa.
  • ⭐️ 6/5 Todella mukava ja rentouttava kokemus! Savusaunan lisäksi iso plussa on kylmä ja lämmin palju pihalla, ja mahdollisuus ostaa saunahoitoja. Vihtahoito oli kyllä odotuksia parempi, ja ehdottomasti suosittelen tätä jokaiselle saunojalle! Aivan eri asia kuin että itse vähän vihtoisi!
  • Tunnelmallinen paikka ja kosteat hyvät löylyt. Ehkä lyhyt väliaika saunavuoroissa olisi hyvä niin parkkipaikka kerkeisi tyhjentyä. Lisäksi ryhmäkoko pienemmäksi. Max. sellaiseksi että koko ryhmä mahtuu paljuun. Ei ole kiva odottaa vuoroa saunaan tai paljuun. Miellyttävä saunaisäntä ??
Kommentit