Platina elämyspaketti

 Erikoistarjous -15% tarjouskoodi: KK15

KokemusKauppa.com tarjoaa valikoiman spa-nautintoja, gourmet-maistelua tai herkullisen illallisen, romanttisen pakopaikan tai kiertoajelun. Voit myös valita lentoja, hyppyjä, extreme viihdettä tai muuta valitsemasi viihdettä. Viihdettä ei vain Suomessa, vaan myös Liettuassa, Latviassa, Virossa ja Puolassa.

Anna pysyvien kokemusten lisäksi myös mahdollisuus valita houkuttelevin valikoima 700 viihteestä! Viihdettä paitsi Suomessa myös Liettuassa, Latviassa, Virossa ja Puolassa. Paketista löydät tarjouksia romanttisesta hotellimajoituksesta, tutkia järven syvyyksiä sukeltamisen aikana, luoda uusia korvaamattomia muistoja perheen valokuvatapahtumalle, lentokoneen toisella puolella lentäminen tai tulen jongleeraaminen oppitunnin aikana, aktiivista viihdettä - laskuvarjohyppyä, vesihiihtoa ja paljon muuta!

  • Löydät listan viihteistä Platina -viihdeluettelosta
  • Valitse 150 eri viihteestä
  • Viihdettä Suomessa, Liettuassa, Latviassa, Virossa ja Puolassa
  • Yli 10 hauskaa kategoriaa
  • Anna unohtumaton kokemus ja valinnanvapaus!
Tämä tarjous sisältää:

Tärkeää: Ennen kuin menet palveluntarjoajan luo, lahjasarja on vaihdettava valitsemaasi viihteeseen. Muutos tehdään valitsemalla viihde, napsauttamalla "Osta" -painiketta valitulla viihdesivulla ja kirjoittamalla olemassa olevan sarjan varauskoodi. Jos valittu viihde on kalliimpaa - siitä on maksettava lisämaksu. Valitun viihteen kuponki lähetetään sähköpostiosoitteeseen. Kuponki on voimassa niin kauan kuin lahjapaketti. Sinun on vaihdettava lahjakortti valittuun viihteeseen yhdellä ostoksella. Käyttämätön lahjakortin summa peruutetaan. Lahjapakettia ei voi vaihtaa KokemusKauppa.com -lahjakorttiin tai -sarjaan. Jos haluat käyttää lahjasarjaa viihdettä varten Liettuassa, Latviassa, Virossa tai Puolassa, kirjoita sähköpostia osoitteeseen info@kokemuskauppa.com.

Tietoa elämyksestä
Osoite: Riippuen valitsemastasi viihteestä.
Kesto: Riippuen valitsemastasi viihteestä.
Tarkka osallistujien lukumäärä: Riippuen valitsemastasi viihteestä.
Pukeutuminen: Riippuen valitsemastasi viihteestä.
Kupongin vahvistus: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: Riippuen valitsemastasi viihteestä.
Kaupungit Suomessa: Koko Suomi
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu

54,99 €

Lisäedut:

  • Lahja on voimassa 12 kuukautta
  • Ilmainen toimitus!
  • 365 päivän vaihtotakuu!
  • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Kommentit