facebook

NERF 2 tunnin synttäripaketti

NERF 2 tunnin synttäripaketti

Ilmaista vaihtaa lahjakortteja ja pidentää voimassaoloaikaa

Peliohjaajamme on paikalla koko tapahtuman ajan, neuvoo kaluston toiminnassa, jakaa joukkueet ja laittaa pelit käyntiin. Emme ole unohtaneet paketin sisällössä lasten vanhempia, he voivat halutessaan myös osallistua peliin, toimia tukijoukkoina lataamassa aseita taukoalueella, pelata pelihuoneissa biljardia, ilmakiekkoa, ajaa rallisimulaattoria tai ottaa hetken rennosti sohvalla.

Nerf synttäritapahtumaan kuuluu suojamaskit, peliliivit, lajitelma erilaisia Nerf aseita, kunnon määrä uudelleenkäytettäviä nuolia, peliohjaaja koko tapahtuman ajaksi, pelihuoneen vapaa käyttö ja erillinen huone tarjoiluiden esillepanoa varten.

Omien tarjoiluiden tuominen on sallittua ja voitte järjestää kakkukestit pelien jälkeen.  Huomioithan että ruokailu on sallittu ainoastaan tässä huoneessa.

Pelaaminen sisäkentällä tapahtuu omilla vaatteilla ja puhtailla kengillä (omat sisäkengät mukaan). Halutessasi voit tuoda oman Nerf aseen ja pelata sillä, älä kuitenkaan tuo omia nuolia mukanasi.

Tapahtuman kestoon on laskettu varusteiden vastaanottoon, palautukseen, pelaajien briiffaamiseen ja pukeutumiseen käytetty aika.

Minimipelaajamäärää ei synttäritapahtumassa ole, maksimi osallistujamäärä on 15 henkilöä.  

Tämä tarjous sisältää:
  • NERF 2 tunnin synttäripaketti

Tärkeää:

Myytävä tuote on lahjakortti ja voimassa vuoden ostohetkestä, eli voit ostaa synttäritapahtuman hyvissä ajoin ennakkoon!

Kun olet ostanut Nerf synttärit, ole sen jälkeen yhteydessä järjestäjään lahjakortin ohjeiden mukaan ajanvaraukseen liittyen.

Tietoa elämyksestä
Osoite: "Paintball Sissos" - Läntinen teollisuuskatu 26, 02920 Espoo
Kesto: 2 tuntia
Tarkka osallistujien lukumäärä: 1-15
Pukeutuminen: Ei pukukoodia
Kupongin vahvistus: Voimassa 12 kuukautta ostopäivästä
Kausi: Koko vuoden
Maa: Suomi
Suomen alue: Uusimaa
Kaupungit Suomessa: Espoo
Ennakkorekisteröityminen vaaditaan: Yhteystiedot ovat lahjakortissa.
Ilmainen toimitus ja pakkaus
Vaihto- ja rahat takaisin -takuu

350,00 €

Lisäedut:

  • Lahja on voimassa 12 kuukautta
  • Ilmainen toimitus!
  • 365 päivän vaihtotakuu!
  • 15 päivän rahat takaisin -takuu!
Kommentit